Inlägg från: pippi12345 |Visa alla inlägg
  • pippi12345

    BF december 2024 - liten grupp

    Anonym (Syskontillsonen) skrev 2024-04-04 18:28:26 följande:
    Det kom ganska mycket rosa blod direkt efter sex och sen lite till 30 min senare. Nu är det ingenting, jag har inte ont men tror det kan vara början på ett missfall. Har tid för UL imorgon. Är så orolig 😢
    Förstår att det är jätteorolig! men det är jättevanligt med blödningar i graviditeten, speciellt efter sex. Hur mycket har du blödit? Fick alltid en rosa fläck efter sex i min förra graviditet. Har du andra symtom på missfall? Har det digitala testet ökar till 3v? Håller alla tummar och hoppas du får bra besked imorgon! ❤️❤️❤️
  • pippi12345
    Anonym (Syskontillsonen) skrev 2024-04-04 21:01:47 följande:
    Jag tycker det var rätt mycket rosa blod på papper efter sex. Kan visa bild om ni vill se. Är sjukt orolig, tårarna bara rann & rann för jag blödde inte ens droppe blod vid min förra graviditet. Inga andra symtom, ingen smärta eller så. Nu blöder jag inte mer men är ändå orolig.

    Ja testet visade 2-3 v i lördags och idag visar sen 3+ men kan det ändå vara så att den visar 3+ för att den eventuella (hoppas inte) missfallet började idag?
    Behöver inte vara samma, blödde inget alls under första graviditeten men däremot i andra som sagt. Skönt att det inte är andra symtom också ❤️❤️❤️
  • pippi12345
    Arvindan skrev 2024-04-05 09:20:12 följande:

    Jag har också äntligen plussat. Bf 11/12 💕

    Vi har försökt i över två år med att få vårat andra barn. Får första fyller 4 i sommar. Efter ett ultraljud konstaterades PCO och jag har de senaste tre månaderna fått hjälp med letrozol, ovitrelle och cyclogest. Vi har längtat så och det har känts hopplöst. Nu: känner ingenting. Skönt att slippa konstlade ligg och hoppas plusset stannar men tror inte riktigt på det hela. Hoppas hjärnan tar in att det är på riktigt snart.

    Lycka till med ultraljud idag!❤️


    Välkommen 🤗 
  • pippi12345
    Anonym (Syskontillsonen) skrev 2024-04-05 12:11:05 följande:
    Han sa att det definitivt kan för tidigt att se men jag tänker att inget hjärtaktivitet i samband med blödningen kanske inte är ett så bra tecken. Blödde rosa blod igår direkt efter sex, därefter bruna flytningar igåt kväll. ingenting idag.

    Så tråkigt att höra ❤️ har du ju varit lugnande med ett hjärta som slog. Om jag inte kommer ihåg fel så ska väl hjärtat börja slå 5+3, det vill säga så skulle det i sådana fall ha hjärtat bara ha slagit i 4 dagar. Tänker att det tar olika lång tid för alla innan ägget fäster och med tanke på att det slog om till 3+ bara någon dag sedan så är det ju för tidigt att se 🤷?♀️ kanske du inte är så långt gången som du eller apparna tror. Jag blev bakåtflyttad 5 dagar tidigt i graviditeten förra gången när jag var gravid. 


    blir Det ett nytt ultraljud längre fram eller vad blev planen? ❤️

  • pippi12345
    hajkansa skrev 2024-04-05 13:52:48 följande:

    Hej!
    Jag är nu i v.6 bf 4/12. Finns de någon facebook grupp ännu?
    Skulle va skönt att kunna prata lite :D


    Inte vad jag vet. Tanken var väl kanske att starta en lire längre fram när man i alla fall känner sig mer safe i graviditeten. Jag själv skulle gärna vilja ha ett okej ultraljud innan jag går med i en grupp på Facebook. Även att inbjudan sker via meddelandeförfrågan här på familjeliv så det Inte ligger någon fb-länk öppen här i flödet så vem som helst kan hitta den. Men det är bara en tanke från min sida 🤷?♀️ så om ett par veckor skulle jag kunna tänka mig att starta en om ingen gjort det tidigare. 
  • pippi12345
    Anonym (Syskontillsonen) skrev 2024-04-05 13:11:45 följande:
    Ja jag höll på att bryta ihop hos läkaren men höll mig, blev helt skakig. Oron växte ju efter VUL. Han sa att det kan vara för tidigt med tanke på att jag bara gått ca 3 v sedan ÄL. Jag tänker att jag får se hur blödningen blir, just nu är det inget så det är iaf ett bra tecken samt testet som visade 3+ är ett bra tecken. Min man blev så ledsen så fick trösta honon lite.

    Ja nytt UL om 2 veckor men jag förbereder mig på det värsta :(
    Åh jag förstår det ❤️ kan inte föreställa mig den oron. Men låter ändå hoppfullt om det inte var mer blödning än så, jag tror det bara var För tidigt att kunna se något hjärta. får jag fråga hur det konstaterades stt du hade ägglossning just det datumet?
  • pippi12345
    Söderloppan skrev 2024-04-06 07:51:19 följande:

    Hej! Jag hoppar in här i tråden jag med. Plussade för nån vecka sen och är i v.5+3 enligt appen med bf 3/12. Första barnet så mycket tankar och oro om att det inte ska gå vägen. Men känns skönt att jag hittat den här tråden 🙌


    Välkommen 🙏
  • pippi12345

    Välkomna alla nya 🤩 Ja, det är en jobbig tid framöver innan man vet om den lille vill stanna eller inte. Orkar inte ens ta in att jag är gravid men avstår såklart från det som man inte ska stoppa i sig när man är gravid. 


    Tycker att illamåendet har ändrat karaktär nu, det kommer inte lika ofta längre. Kan ha flera timmar när jag känner nada och sen kommer illamåendet plötsligt och ganska starkt då så jag knappt kan prata utan att få kväljningar. Så försöker njuta när jag inte känner något illamående. Antar att det kommer blir värre, ska väl nå sin topp runt vecka 9-10 och jag går in i vecka 7 på måndag. 

  • pippi12345
    DetLillaMolnet skrev 2024-04-07 10:36:26 följande:

    Hej på er!  Jag är gärna med på ett hörn. Har BF 10/12 och om det går vägen blir det barn nr 3 för mig och nr 4 för maken.

    Är 41,5 år och har inte jättestora förhoppningar att det ska gå bra, men hoppas kan man ju alltid.

    Har inte läst alla inlägg, är det någon mer som inte är så ung? :) Oavsett, kul att vara här och jag håller tummarna för er alla.


    Välkommen! Är 38 så jag hör väl inte till den unga gruppen gravida i alla fall 😅
  • pippi12345

    Oj vad jobbigt med många som blöder nu :( hoppas på
    det bästa! Det ska ju vara vanligt med blödningar och speciellt efter sex så hoppas såklart att det inte är något allvarligt. 

Svar på tråden BF december 2024 - liten grupp