Inlägg från: Anonym (PeterheterKarlAlexanderochMaja2003) |Visa alla inlägg
  • Anonym (PeterheterKarlAlexanderochMaja2003)

    Vad ska kvinnor med män till 2024?

    Maja2003 skrev 2023-12-30 15:48:09 följande:
    Vad ska kvinnor med män till 2024?

    Ingen av mina tjejkompisar har pojkvän, och ingen letar. För oss är det betydligt intressantare att starta eget och tjäna pengar. En har gjort karriär på YouTube. Hon är absolut inte rikskändis, men hon tjänar så pass bra att hon kan jobba halvtid och ändå klara sig.

    Jag tror att många äldre kvinnor (30+) gått till offentlig sektor för att det är "säkra jobb", men jag tror samtidigt att min generation är betydligt drivnare och inställda på att starta eget och köra sin egen business.

    Så vad ska vi med män till? Ingen av oss är längre intresserade att skaffa barn, och män ses mest som blindtarmar. Min mamma och kvinnor i hennes ålder berättar att de ser män som en trygghet som bildar ett team. Men i min ålder ser man män som rätt onödiga och överflödiga. Visst kan det vara kul med ett ONS någon gång, men inte längre än så.

    Vad ska män fylla för funktion i kvinnors liv 2024? Är man intresserad av barn kan jag förstå att de har en funktion att stötta familjen, men det är definitivt så att färre och färre kvinnor vill ha barn.


    Dags igen då alltså.
Svar på tråden Vad ska kvinnor med män till 2024?