• anonym05swe

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    Anonym (X) skrev 2024-04-11 19:20:16 följande:
    Man kan inte leva i oro för vad andra ska tycka. Att gilla nån är inget fult, så vad spelar det för roll om andra vet det?
    Är en privatsak mellan oss enbart. Vill enbart att andra ska veta om vi blir ihop, om hon avvisar vill jag att ingen känner till det.
  • anonym05swe
    Anonym (Tiden går) skrev 2024-04-12 09:21:45 följande:

    Då kommer det aldrig bli ni två. För hon kan göra slut efter två veckor eller 20 år. Ska ni ha ett hemligt förhållande? 


    Din rädsla gör att inget kommer att hända. Även om hon tar första steget kommer du inte att våga, eftersom du då kommer vara rädd för att hon inte kommer att gilla dig när ni blir ihop. 


     


    Jo jag skulle absolut våga vara ihop med henne. Vill dock inte att andra ska veta att jag gillar henne såvida vi inte blir ett par. 
  • anonym05swe
    Anonym (...) skrev 2024-04-12 09:24:00 följande:
    Den som aldrig tar några risker kommer heller aldrig vinna.
    Har tagit risker för henne genom att dm:a henne och aktivt söka kontakt med henne. Gillar hennes stories men bara inte sagt alla mina känslor för henne.
  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-04-11 19:13:38 följande:
    Jag hoppas TS hittar nån han blir lycklig med, men jag tror inte det är den här tjejen som han inte känner.
    Jag hoppas också träffa ngn tjej som jag kan leva lyckligt med också. Varför tror du inte det är hon jag gillar? Hon vet inte om mina känslor liksom. 

    Vem annars ska jag försöka vara med? Har inga känslor för någon annan tjej
  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-04-12 14:19:31 följande:
    Ännu en gång, att kompisskriva med någon är INTE att ta en risk.
    Vad ska jag skriva då? Har gett henne komplimanger och varit med henne varje enskild gång som varit möjlig. Jag har känslor för henne men vill inte ta förhastade beslut som riskerar försämra för oss. 

    Har inte skrivit för mkt för vill inte överbelasta hennes känslor heller. 
  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-04-12 14:34:17 följande:
    Du har redan fått svar på det. Du bör bjuda ut henne på en dejt.
    Kommer inte hon då inse att jag har känslor för henne redan och att jag haft det länge? Vill liksom verkligen vara hennes. Känns dock tungt att liksom berätta på en dejt med henne om det, speciellt iom att vi enbart setts fyra ggr. 
  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-04-12 18:03:02 följande:

    Han borde våga satsa! (Men realistiskt, inte sitt jag-vill-leva-med-en-resten-av-livet) Ingen av hans vänner skulle säga nåt taskigt, vad finns att säga liksom! 


    Och om hon skulle prata illa om honom för att han gillade henne men det inte var besvarat, ja då var hon ingen trevlig tjej ändå. 


    Jag vill satsa och vill verkligen träffa en tjej och spendera en lång tid med. Att vara i ett långt kärleksfullt förhållande är en väldigt stor dröm för mig och allra helst med hon jag gillar. Om vi blir ihop vore det helt fantastiskt liksom. Mina känslor för henne är äkta och jag är villig som sagt att "offra" saker för henne som fritid osv för att vara med henne. Menar du att jag inte ska sikta långsiktigt?

    Kärlek är komplext ja och jag har aldrig haft ett förhållande men jag vet att jag skulle göra allt för att det skulle fungera bra. Vill ge kärlek och motta kärlek liksom i en älskande relation.
  • anonym05swe
    Anonym (Tiden går) skrev 2024-04-12 16:29:51 följande:
    Fast du försöker ju inte vara med henne. 
    Jo, försöker verkligen vara med henne. Därför jag alltid pratat med henne och dm:at henne. Är ett stort steg att bjuda ut henne på dejt. Om vi blir ihop skulle det vara så fantastiskt liksom.
  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-04-13 15:31:11 följande:
    Undrar en sak. Låtsas du missförstå eller förstår du faktiskt inte vad folk skriver?
    Jag förstår. Jag bemötte bara det med att satsa och pratade om hur jag i allmänhet ser på hur jag vill att det ska nå ses.
  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-04-13 17:19:15 följande:
    Ok. Om du förstår, så föreslår jag att du frågar på själva frågorna du får. Menar inte bara detta specifika inlägg, utan genom tråden. Det upprepar mest det du redan sagt och sånt som inte för tråden framåt. Så det kan vara värt att tänka på när du svarar. Konkreta svar och handlingar tar dig vidare. Att sväva iväg om långsiktigt och starka känslor tar dig ingenstans just nu.
    Jag har liksom gjort handlingar för att komma närmare henne som att skriva med henne och aktivt vara med henne på event. Jag vet inte om det hjälper att bjuda ut henne på dejt liksom för då vet nog hon redan att jag gillar henne (som jag gör) men då kan hon riskera tro att jag enbart gillar henne pga hennes yttre vilket inte stämmer (för vet folk som tror att killar enbart gillar folk pga det) vilket jag vill undvika angående det rådet om att bjuda ut henne på dejt. 

    Jag är gärna på dejt med henne såklart dock.
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?