• anonym05swe

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    Anonym (Hej) skrev 2024-01-28 13:03:46 följande:
    Det är dock inte normalt att behöva ställa de frågor som du har ställt om och om igen här i tråden. Det är heller inte normalt att hålla fast vid kommentarer som sades när man var 13 år och inte kunna sätta det i perspektiv.

    Jag har faktiskt väldigt svårt att tro att du lever ett normalt socialt liv i interaktion med andra, det känns mer som att du lever parallellt med de övriga i klassen och sen finns online resten av tiden. Du frågar om saker som du borde ha pratat om för flera år sedan och du har en självbild som är helt orealistisk.

    Jag har faktiskt inte alls tänkt på det särskilt mycket. (Det kom enbart på när jag svarade på ngn fråga här). Det är normalt att vilja hålla privata saker just privata. Inget fel i det. 


    Jag har det och mår bra. 

  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-01-28 13:52:37 följande:
    Fast sättet du upprepar det och ältar det är inte normalt. Håller med övriga, ta chansen medan du har den att prata med någon. Du förstår ju inte ens att upprepar saker, fastän du gjort det säkert hundra gånger.

    Du är väldigt nära vuxenlivet nu och då kommer livet att bli betydligt tuffare och du kommer få andra saker att fundera på än om du gillar någon för den hon är eller för attraktion.

    Jo, jag vet att jag upprepar men det är så att nya i tråden ska hänga med enbart. 


    Jag vet, ska därför träffa henne oftare och ta den risken. Inte van med dessa situationer direkt men ser så fram emot att träffa henne. 

  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-01-28 15:48:52 följande:
    Skrev inte det. Du förstår, som jag skrev tidigare, inte inläggen.
    Jag ska dessutom efter ett tag prata med henne om mina känslor för henne (någorlunda vagt) efter att vi setts flera gånger. Finns ingen anledning att avslöja för andra att jag gillar henne (då det enbart är en privatsak mellan oss två, om vi blir ihop dock skulle jag såklart vilja dela med mig av informationen (om vi båda vill såklart liksom)
  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-01-28 19:33:47 följande:

    Efter att du träffat henne fler gånger.


    En gång i mars, en gång i Stockholm och sen är det slutet på gymnasiet, student och fullt upp. Hon ska göra lumpen, du ska flytta för att plugga.
    När ska du hinna med det här?


    Ska bjuda ut henne på något (antingen något mer aktivt eller typ fika) efter Sthlm garanterat. 


    Kommer hinna då

  • anonym05swe
    nihka skrev 2024-01-27 10:38:36 följande:

    Du vill väl dejta henne, inte gifta dig med henne direkt, så lägg det på den nivån både med hur du tänker och pratar. Djuplodade förtroligheter kan komma efterhand man lär känna varandra och bygger upp en känsla. Spring inte händelserna i förväg utan ta det lugnt, men var ärlig med dina avsikter om hon för det på tal.


    Ja, vill såklart inte gifta mig med henne direkt utan vill bli ihop med henne efter att vi setts flera gånger och bli ihop efter ett tag om vi båda vill såklart. Tror du fått den uppfattningen för jag föll för henne rätt snabbt eller?  
  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-01-28 19:36:37 följande:
    Svara på det jag skriver om istället. Du fattar ju inte det folk skriver. Sluta upprepa dig.
    Hur menar du att jag inte gör det? 
  • anonym05swe
    Anonym (Tiden går) skrev 2024-01-30 08:50:49 följande:
    Vem är du?
    Samma som skrev här tidigare. Du kanske svarar i fel tråd? Kanske? Vet inte vad du syftar på
  • anonym05swe
    Anonym (Tiden går) skrev 2024-01-30 09:02:44 följande:
    Du vet att du startat en ny tråd, så det behöver du inte ljuga om. Den är öppen för alla att läsa. Du berättar om eventet, att ni ska ses, att du inte vill berätta om dina känslor ännu, om avståndet. Alla förstår att det din tråd.

    Så du har ett dubbelanonymt nick också? 
    Nej det har jag inte gjort. Punkt.
  • anonym05swe
    Anonym (Hej) skrev 2024-01-30 17:27:56 följande:
    Skämtar du? Vill du att främlingar som är 20 + år över dig ska ge dig råd om du ska offra något på ett eventuellt distansförhållande?

    Har du inget gymnasiearbete att skriva på? Inga vänner att träffa? Ingen träning att gå på? Inga spel att spela? Tiktok? Någonting annat än att sitta på en sida där det mest är är mammor med småbarnsproblem finns? Finns det verkligen ingenstans där du kan skriva med jämnåriga?
    Man kan göra flera saker samtidigt. Lol
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?