• anonym05swe

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    Anonym (Lugn) skrev 2024-01-24 10:24:36 följande:
    Det är fult av dig. Om ditt hjärta krossas, vilket det säkerligen kommer att göra flera gånger i livet, så registrerar man sig på dejtingsajter då. Inte i förväg. Det är fult, oavsett vilka bortförklaringar du kommer med.

    Skulle aldrig göra det i ett förhållande såklart. Dagen jag går in i ett förhållande eller typ dagar innan skulle jag ta bort apparna såklart. Skulle aldrig ens tänka tanken romantiskt om någon annan då jag går in i ett förhållande. 


     


    Inte varit min avsikt att vara oärlig mot hon som jag gillar. Känner bara känslor för henne som jag gillar liksom. 

  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-01-24 10:24:36 följande:
    Det är fult av dig. Om ditt hjärta krossas, vilket det säkerligen kommer att göra flera gånger i livet, så registrerar man sig på dejtingsajter då. Inte i förväg. Det är fult, oavsett vilka bortförklaringar du kommer med.

    Dessutom skulle jag enbart göra allt för hon jag gillar, inte för hon jag gått på dejt med. Har enbart känslor för hon jag föll för och inte hon jag gick på dejt med. 


    Är på apparna ifall mitt hjärta krossas enbart.

  • anonym05swe
    Anonym (Tiden går) skrev 2024-01-24 12:51:24 följande:
    Detta skrev du i din förra tråd om moderna dejting:

    Ja, modern dejtning är otroligt jobbigt. Dels är personer inte alltid tydliga med mål, avsikt exempelvis men också som att personer på riktigt "byter" förhållande på en kort tid. Ja, det är ett eget beslut men det visar på hur oseriös modern dejtning är.

    Du är alltså på apparna nu så att du ska kunna hitta en ny om ditt hjärta blir krossat. Du är alltså oseriös. Bra att du erkänner det.
    Du inser att jag inte använder dem nu va? Har dem enbart nedladdade ifall hjärtat blir krossat av henne som jag gillar

    Nej, jag gör inte det som står där. Har inte gått från förhållande till förhållande ex. 

    Jag är seriös. Jag gillar enbart hon jag gillar och inte hon jag gick på dejt med. 
  • anonym05swe
    Anonym (Tiden går) skrev 2024-01-24 13:00:57 följande:
    Du är registrerad på apparna och du skriver själv att du är det ifall ditt hjärta blir krossat. Så du vill alltså kunna söka någon ny om ditt hjärta blir krossat.
    Så om tjejen du vill ha redan har en pojkvän när ni träffas, så blir ditt hjärta krossat, men inte så mkt att det hindrar dig från att leta efter någon ny direkt. Fräscht! 
    Jo, självklart kommer det ta tid att bearbeta och kommer inte gå på dejtar direkt efter. 

    Jag gillar enbart hon som jag gillar liksom. Har inte känslor för någon annan. Vet att om vi blir ihop skulle jag gör allt för henne liksom, vill dock lära känna henne mer innan jag överväger att bli ihop med henne (om vi båda vill såklart)
  • anonym05swe
    Anonym (Tiden går) skrev 2024-01-24 13:15:02 följande:
    Ja, enligt vad du skrivit innan så tar det år mellan du blir förtjust i någon. Så varför ha apparna redan nu och sedan beredda när du fått ditt hjärta krossat? Du behöver dom ju inte.

    Grejen är att du skriver en massa som inte stämmer, du skriver osammanhängande, du ältar samma sak om och om igen och framförallt så ljuger du.

    Du behöver inga appar nu, för du ska inte leta efter någon, och när när ditt hjärta är krossat så behöver du inga appar, för det kommer att ta tid att bearbeta.

    Så varför är du registrerad på dejtingappar som du inte behöver?

    Ja, det är mina tidigare upplevelser men det betyder inget för framtiden. Jag kan kanske gå på en dejt med någon och sedan så blir vi ihop typ direkt i framtiden. Det vet jag inte. 


    Nej, jag är tydlig, ältar inte och talar sanning. Har aldrig ljugit för hon jag gillar. 


    Ja, det kommer ta tid att bearbeta men vet inte om det gör det fel att söka efter någon annan (om vi inte blir ihop som jag innerligt hoppas). Är enbart ute efter hon jag har känslor för 


    För att kunna upprätta kontakt med nya människor 

  • anonym05swe
    Anonym (man) skrev 2024-01-24 14:22:54 följande:

    "Ja, modern dejtning är otroligt jobbigt. Dels är personer inte alltid tydliga med mål, avsikt exempelvis"

    Dina ord. Tycker du att du har varit tydlig mot tjejen du dejtar med ditt mål och dina avsikter?


    Jag har inte sagt att jag vill bli ihop med henne (jag borde dock berättat om mina känslor för hon jag gillar dock ja) 

    Jag sade till henne att jag söker långsiktigt ja 
  • anonym05swe
    Anonym (man) skrev 2024-01-24 16:00:18 följande:
    Du är intresserad av en tjej. Du gick på dejt med en helt annan tjej, som du inte var intresserad av, än mindre långsiktigt. Du har bjudit ut henne igen, fast fick nobben. Du forsätter att skriva med henne, trots att du inte är intresserad av något förhållande med henne, kort eller långt. Du ska bjuda ut henne igen (det blir du ju tvungen till om du envisas med att du ska tala om ditt ointresse "Face2Face")
    Verkligen supertydligt, snällt och ärligt. 

    Och vad gör du om tjejen du gillar frågar om du dejtar någon annan? Är du ärlig och svarar ja då? "Ja, jag dejtar en annan men jag ska bara träffa henne en gång till för att tala om att jag inte är intresserad"?
    Om hon frågar är jag ärlig. Säger att jag enbart gillar henne och att jag ångrar dejten. (Om vi blir ihop tar jag dock upp det efter ett tag med henne)
  • anonym05swe
    Anonym (...) skrev 2024-01-24 17:05:35 följande:
    Så kanske de andra dejtappsanvändarna, som du kritiserar, också resonerar: Om någon frågar är jag ärlig. 
    Jättekonstig jämförelse, jag gillar enbart hon jag gillar inte hon jag dejtar. Mina känslor för henne blir dessutom starkare för varje gång vi ses (vilket är ett bra tecken) 

    Dessutom så har jag aldrig gått från förhållande till förhållande som jag kritiserade utan när jag blir ihop med någon kommer jag göra allt för att vi ska trivas så länge som möjligt i ett älskande förhållande. Jag tror jag behöver prata med hon jag gillar.
  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-01-24 17:33:23 följande:
    anonym05swe skrev 2024-01-24 10:29:26 följande:
    Känner bara känslor för henne som jag gillar liksom. 
    anonym05swe skrev 2024-01-24 13:30:51 följande:
    Är enbart ute efter hon jag har känslor för



    Det här sättet att skriva är rätt creepy. Du har det här som ett mantra.

    Om ni blir ihop, skulle du kunna visa henne tråden och stå för vad du skrivit?

    Poängen är att folk inte ska glömma i tråden, inget annat. Det är därför jag skrev upprepade gånger (så att folk inte tror jag gillar hon jag dejtade iom att nu involverar två person) Är bara för att folk inte ska glömma bort och så inte folk tror fel sak. 


    Är absolut inget mantra 


    Jag skulle vara ärlig mot henne ja och svara på allt hon vill såklart

  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-01-24 17:35:46 följande:
    Ja, får inte verkligen ingen bra magkänsla av dessa trådar.

    Tror folk missförstår. Det första inlägget sammanfattar allt. Jag har dessutom pratat med henne och så. Inget konstigt har skett. Jag respekterar henne fullt ut, jag har inte målat upp en drömbild av henne som folk sagt heller. 


     


    Inget konstigt har skett mellan jag och henne överhuvudtaget. Jag har fortsatt haft en god kommunikation med henne och vi båda ser fram emot att träffas. 

Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?