• Anonym (Hej)

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    anonym05swe skrev 2024-04-14 11:25:12 följande:
    Ja, det tror jag jag är redo att göra. Hade dock hellre träffat henne på neutral plats likt tidigare på de event vi setts vid men med henne själv. 
    Ja, det är klart att du velat. Då hade du inte behövt blotta strupen och visa att du är intresserad av något mer MEN du hade heller inte kunnat veta om hon är intresserad och så hade du stått där igen med osäkerheten.

    På det här sättet får du veta om hon är intresserad av något mer, tackar hon nej får du lämna henne ifred och tackar hon ja så har du verkligen något att se fram emot.
  • Anonym (Hej)
    anonym05swe skrev 2024-04-14 12:06:29 följande:
    Nej, jag hade kunnat skriva nu att jag vill ses privat med henne men är liksom mer orolig för de riskerna som finns. Tänk om hon tror jag enbart är intresserad av henne pga andra saker än jag faktiskt är? Tänk om hon tolkar det fel? Tänk om det går vägen men att förhållandet inte gör det pga okända saker nu? Tänk om jag när vi ses om vi gör det inte har en bra dejt utan känner mig stressad och nervös? Finns så många saker jag är rädd för rörande det.
    Alla dina rädslor kommer finnas kvar om ett halvår också, det enda som har skett är att tid har gått och hon verkligen bara ser dig som en vän (eftersom du inte har agerat).

    Allt du är orolig för är precis som det ska vara när man är förälskad, det är oro, nervositet, osäkerhet, ångest, rädsla och du kan inte komma ifrån det. Du måste våga kasta dig ut för att få resultat, att sitta hemma på din kammare och skriva käcka meddelanden en gång i veckan är inte att agera.
  • Anonym (Hej)
    anonym05swe skrev 2024-04-14 21:26:36 följande:

    Grejen är att det skulle vara jätteoväntat för henne tror jag. Det är också oväntat för mig hur fort jag föll för henne men jag är inte direkt ledsen över att ha fallit för henne utan snarare glad. 


     


    Hur ska jag bjuda henne utan att göra det stelt? Känslorna är där i spelet liksom.


    Då har du med andra ord hållit dig på en enbart kompisnivå och inte ens småflirtat? När du har beskrivit att hon har bjudit med dig till t ex raven har det låtit som att det är mer på gång men så har det alltså inte varit?

    Du skriver att du gärna skulle ta en fika med henne om du skulle ha vägarna förbi.
  • Anonym (Hej)
    anonym05swe skrev 2024-04-14 21:50:15 följande:
    Kommer inte hon inse att jag gillar henne då? Vill liksom säga det efter att vi setts privat 3-5 ggr typ. 
    Ni kommer inte att ses privat om du inte frågar henne, hittills har ni endast träffats i grupp och det kommer inte att ändras om du inte frågar henne. Om du har varit så otydlig i dina meddelanden till henne får du väl börja vara lite mer öppen med vad du känner.

    Du kan inte lyckas med det här om du inte vågar blotta strupen!
  • Anonym (Hej)
    anonym05swe skrev 2024-04-15 21:04:46 följande:
    Så jag ska bjuda ut henne och erkänna mina känslor för henne? Vill träffa henne ja själv men inte typ riskera något
    Men Jesus, jag tror att jag har skrivit samma sak fyra gånger nu till dig. NEJ, du behöver inte erkänna några känslor, du ska bara fråga om ni ska ta en fika.

    En fika innebär inga löften (varken från dig eller henne), det innebär inte att någon av er är kär eller tror att ni ska gifta er, det är verkligen bara en kopp kaffe och en bulle och lite lättsamt prat.
  • Anonym (Hej)

    TS, testa att skriva dina inlägg utan att ta med uttrycken liksom och typ, det är svårt att ta det du skriver på allvar eftersom de uttrycken gör att din text blir oseriös.

  • Anonym (Hej)
    anonym05swe skrev 2024-04-17 20:30:31 följande:
    Ja, finns säkert andra sätt utan att göra det jättetydligt att jag har känslor för henne på en dejt. Helst av allt vill jag verkligen vara med henne privat men jag är även öppen för annat och vara flexibel för henne.
    Och då landar det i hur intresserad du är av att veta vad hon känner för dig.

    1. om det kvittar för dig om hon är intresserad så kan du fortsätta som nu, dvs skriva en gång  i veckan och hoppas på att ni ses igen och att ni då kommer få chans att träffas själva. Det kommer inte säga dig någonting mer än att du kan fortsätta drömma.

    2. du frågar om en fika- vilket inte är att göra det jättetydligt att du är intresserad- och tackar hon nej eller är vag betyger det att hon inte är intresserad av dig och då kan du gå vidare med andra tjejer.
  • Anonym (Hej)
    anonym05swe skrev 2024-04-21 18:03:39 följande:
    Så du är en av de som tror att hon redan vet att jag gillar henne? 
    Nej, det är nog tvärtom. Tjejen är inte så intresserad eftersom det tar henne så lång tid att svara dig, hade hon känt något för dig hade hon svarat dig på en gång och sett till att du inte var upptagen den dagen konserten är.
  • Anonym (Hej)

    Ja du TS, beklagar ditt sista svar. Vi som är kvinnor läser av svaren du fått, eller snarare inte fått, och det är glasklart att hon inte vill något mer. Du har visat tydligt även om du inte tror det själv att du är intresserad av henne och hon har inte hakat på. Hon har haft alla chanser att boka upp dig, att svara snabbt, att hålla konversationen levande och aktiv men det gör hon inte.

  • Anonym (Hej)
    anonym05swe skrev 2024-04-21 19:46:53 följande:
    Beklagar sista? För jag i framtiden vill vara en sambo, pappa och make med en fru och ha barn ihop? Det är väl en normal sak att vilja ha i framtiden?
    Nej, jag menar ditt sista svar från tjejen.
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?