• anonym05swe

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    Jag kommer uppdatera efter att vi träffats i mars och då när vi ses i April och sedan senare när vi (eventuellt) blir ett par 


     


    Vore en dröm att bli hennes pojkvän liksom

  • anonym05swe
    Anonym (Tiden går) skrev 2024-01-08 16:26:12 följande:

    Vilken förening är det? Kan ni inte utöva dessa aktiviteter utan dessa träffar?


    Fast du lär ju inte känna henne. Du skjuter ju bara fram det. 


     


    Vi förkortas med tre bokstäver (röjer inte nammet dock av integritetsskäl) med ca 1000 medlemmar 


     


    Hur menar du? Menar du att jag borde fråga henne att enbart träffa henne innan dessa aktiviteter? 


    Jag tänkte mer att göra det efteråt liksom för då hinner vi ha hunnit prata mer och jag hunnit bestämma mig ännu mer (jag är redan 100% säker på att hon är rätt person iom att jag har djupa känslor för henne)

  • anonym05swe
    Anonym (Time flies) skrev 2024-01-08 16:32:46 följande:

    Vad gör du om hon i mars hunnit träffa någon annan? om ni nu skrivit till varandra, varför inte fortsätta göra det så hon förstår att du är intresserad och väger in det innan hon blir ihop med någon annan? Ni känner ju inte varandra så väl, då hon har ju ingen aning om ifall du kanske kan vara en bättre match för henne. 


    sen måste du vara lyhörd när ni skrivits lite. Om inte hon också börjar ta initiativ och skriva tillbaka betyder det troligtvis att hon inte är förtjust i dig på det viset. 


    Rimligt faktiskt. Hur borde jag göra då för att inte framstå som att jag verkligen gillar henne utan vill träffa henne först? Borde jag prata om relationer osv i chatten eller enbart vardagsrelaterade ämnen liksom redan nu? 


     


    Jag vet inte om hon insett att jag gillar henne nu än direkt heller men drömmen lever iaf att bli ihop med henne. 

  • anonym05swe
    Anonym (Time flies) skrev 2024-01-08 18:02:53 följande:

    Om ni har varandra på Messenger eller liknande är det ju bara att skriva hej, och småprata lite vid några tillfällen. Om hon ger intresserad respons och också börjar skriva till dig under kommande dagar är det ett bra tecken. Du behöver ju också lära känna henne lite för att få reda på om era personligheter verkligen passar ihop. 

    ni kan ju skriva om allt möjligt. Föreningen, hur har dagen varit, vad var och en ska hitta på till helgen, intressen, träning, mat, musik, vad ni nu halkar in på! Om hon skriver aktivt med dig vid ett antal tillfällen är det ju bara att fråga om ni ska hitta på något? Typ bara ta en fika eller gå på någon Aktivitet ni båda gillar. 


    Undvik att fantisera utan fokusera på att småprata och se om ni båda är fortsatt intresserade efter det! 


     


    Jag dm:ar med henne på instagram och skriver en del med henne (helt värt det). Jag har dock tagit alla initiativ än så länge och ställt frågor och så för bryr mig verkligen om henne. 


     


    Har mest pratat typ organisationen, värnplikt, skola, jobb osv men inte bjudit ut henne på något än 


     


    Problemet är att jag gillar henne och inte kan se mig själv med en annan tjej så om det inte blir vi kommer jag inte vara glad direkt haha

  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-01-08 18:06:21 följande:
    Detta är ett supertips! Hoppas att du lyssnar på detta, TS.

    Du behöver inte ha någon plan att följa till punkt och pricka. Chatta vidare om du vill, utan att planera vad ni ska prata om. Ta det som det kommer och följ med i sättet hon skriver. Kanske blir det flörtigt. Kanske inte. Flyt med bara. Man kan inte planera livet. Det händer ändå.

    Har just nu enbart varit icke-flörtiga meddelanden sinsemellan men det kanske ändras efter att vi setts i Mars. Är dock så kär i henne (ni kanske inte klassar det som kärlek) men gillar verkligen henne djupt. 


     


    Har gjort så än så länge (pratat vardagliga ämnen osv) och lyckönskat henne (hon ska på värnplikt under året) om att undvika skador, sjukdomar osv för att visa att genuint bryr mig om henne också. Så även om vi blir ihop kan vi enbart ses på permission (otroligt jobbigt om vi blir ett par) 


     


    Gillar verkligen henne mer för varje gång vi skriver med varandra och ses, ska verkligen bjuda ut henne till något efter att vi setts

  • anonym05swe
    Anonym (Tiden går) skrev 2024-01-08 18:12:45 följande:

    Kan du inte prata med henne om ni träffas innan mars? Så konstigt. Eller vågar du inte? 


    Kan ni inte göra det ni gör på träffarna privat?


    Jo, prata och skulle gärna träffas innan men blir svårt


     


    Nej, våra evenemang har en särskild struktur men ja, skulle självklart velat träffa henne själv efter och innan såklart men svårt att göra. Hon lär förstå att bryr mig om henne iaf när jag lyckönskat henne osv

  • anonym05swe
    Anonym (Tiden går) skrev 2024-01-08 18:18:47 följande:
    Är det Frivilligförsvaret för ungdomar?

    Nej, en ungdomsorganisation 


     


    Hon ska dock till värnplikten (helt orelaterat till vår organisation) senare vilket gör det svårare att träffas

  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-01-08 18:20:26 följande:
    Tror inte du förstod mitt inlägg.

    Jo, förklarade bara hur det gått så länge.


     


    Tror du hon vet att jag är intresserad av henne mtp att jag dm:ade henne från ingenstans först?

  • anonym05swe

    Jag har nu DM:at med henne igår också en del och ja, fortsatt med vanliga samtalsämnen och verkligen ställde frågor för jag genuint bryr mig om henne

  • anonym05swe
    Anonym (Time flies) skrev 2024-01-09 16:49:25 följande:

    Ett tips är att undvika att det blir en krävande intervju genom att peppra med för mycket frågor. speciellt om frågorna är för privata eller krävande. du får försöka ha lite fingertoppskänsla så att hon också verkar gilla samtalsämnena. Lite trevligt småprat är bäst i början.


    Ett annat tips är att så länge ni inte umgåtts mkt privat gäller du att förstår att hon kanske inte är precis som du föreställt dig. Respektera att min inte känner varandra så bra. Så det är inte alls säkert att hon vill, eller att ni ens passar ihop. Du har en crush, men nästa steg är fortfarande helt okänt.  


    Det har det definitivt varit :) 


     


    Varför skulle du enbart kalla det crush? Iom att bryr mig om henne, gillar henne för den hon är m.m. Ja, vet det får framtiden utvisa om vad som sker senare.

Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?