• Anonym (Oj)

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    anonym05swe skrev 2024-02-11 18:00:23 följande:
    Det är inte normalt att försöka bli ihop med någon så fort. Det är rimligare att vänta in tills det är rimligt snarare än att erkänna det när man i realiteten behöver känna personen mer innan man vet ens riktiga känslig. 

    Inte direkt så jag förväntar mig något heller. Om jag blir avvisad kommer jag bara  bearbeta det och sen hitta ngn annan. 

    Vad vet du om vad som är normalt när det kommer till relationer? Du har ingen jäkla aning! Den genomsnittliga tolvåringen kan mer om relationer än vad du kan. 


    Du lever i en verklighetsfrånvänd fantasivärld. Det är såna som du som blir incels när de blir äldre. Sök hjälp innan det är försent. 

  • Anonym (Oj)
    anonym05swe skrev 2024-02-11 18:16:03 följande:
    Jo för jag följer råd från relationscoacher som säger att det är rimligt att vänta. Kallas slow burn och är bra för att lära känna personen på riktigt först. 

    Nej det gör jag inte. 
    kan du peka ut någon, en endaste person, i alla de här tusentals inläggen som tycker att du gör rätt saker eller ens har någon aning om vad det är du pysslar med? En enda person?

    Din avsaknad av självinsikt är total. 
  • Anonym (Oj)
    anonym05swe skrev 2024-02-11 18:29:19 följande:

    Flera har sagt att det är rätt att etablera kontakt med henne (som lett till att vi nu kommer ses i Sthlm tsm), vänta för att inte vara "för på" exempelvis m.m



    Vem?
    det är bara fantasier i ditt huvud. Alla här säger emot dig, Varenda person. 

    det är precis som hjälp säger. Antingen går det fort eller inte alls.
  • Anonym (Oj)
    anonym05swe skrev 2024-02-11 18:39:09 följande:

    När jag skrev att jag dm:ade henne och fick svar så sade folk att det var rätt. Exempelvis. 


    Varför ska man bara hoppa in i ett förhållande utan konsekvenstänk? Bättre att lära känna personen mer.


    Inte folk sade eller annat diffust,att någon vid något tillfälle tyckte någonting. Visa mig ett inlägg där någon säger att ditt nuvarande tillvägagångssätt är korrekt. 
  • Anonym (Oj)
    anonym05swe skrev 2024-02-11 21:03:49 följande:
    Mitt ovillkorliga stöd och allt hon vill. Att bo på avstånd gör att vi båda kommer behöva offra mkt pga avståndet. Avståndet är det enskilt största hindret liksom.
    Jag vill hävda att dina ideer om hur ett förhållande ska vara är det i särklass största hindret.
  • Anonym (Oj)
    anonym05swe skrev 2024-02-11 23:35:46 följande:
    Som vad? För att jag vill älska min framtida partner villkorslöst och göra allt för hne (oavsett vem det blir,det kan vara hon jag gillar nu eller ngn annan) 
    Ja det och i princip allt annat som du skrivit i den här tråden.
  • Anonym (Oj)
    anonym05swe skrev 2024-02-12 07:23:17 följande:
    Hur är den synen på förhållanden dålig? Trodde det var bra att älska sin partner 
    Den är inte frisk. Att älska någon när man är i en etablerad och ömsesidig relation är bra. Att älska någon på distans utan att personen är medveten om det och skriva tusentals osammanhängande inlägg på ett forum om det är både sjukt och obehagligt.
  • Anonym (Oj)

    Jag tycker att du ska läsa på lite om SL-II modellen som Dr. Paul Hersey och Dr. Ken Blanchard har tagit fram. Det handlar om hur man kan anpassa sitt ledarskap beroende på mognadsnivån hos den som man ska leda. Man delar upp mognadsresan i 4 olika faser, U1 till U4.

    Det som är signifikant för U1 är att man, trots sin höga entusiasm, är alltför okunnig för att ens kunna förstå komplexiteten i uppgiften som man står inför. Det är där du är, du har oberoende av vad du själv anser, ingen förståelse för hur man inleder en relation. Det är bara fakta, du har noll koll.

    Det ledarskap som är tillämpbart på en person i U1 fasen, är att man ska ge detaljerade och precisa instruktioner. Gör exakt såhär, tänk inte själv utan följ instruktionerna slaviskt. Det är heller ingen ide att förklara samband, för mottagaren är för okunnig för att förstå. 

    Du kan jämföra det med kirurger som ger info till patienter efter en operation. De förklarar inte hur vilka tekniker som användes och hur de utfördes. De ger korta och precisa instruktioner som man måste följa. Ta exakt två tabletter exakt kl 8, tex. Inget om hur de aktiva ämnena i läkemedlet påverkar receptorerna i hjärnan eller liknande, utan enbart det nödvändigaste som måste följas, 2st tabletter kl 8.

    Här försöker folk ge dig väldigt precisa instruktioner, men i det här fallet, så lyssnar inte du. Du är inte mottaglig, du säger emot. Du är patienten utan medicinsk kunskap som försöker tillrättavisa kirurgen som försöker hjälpa dig.

    Det är inte bara ett bevis på omognad utan också på bristande självinsikt. Bara det att du tror att det är lättare att inleda en relation än att bibehålla den är ett bevis på hur lite du förstår om dynamiken kring relationer.

    Mitt råd är att du gör minst 1 av 3 saker:


    1. Lyssnar till de instruktioner du får här utan att säga emot och tro att du kan bättre. Det vill säga, gör det som sägs.
    2. Börjar prata med någon, gärna professionell, om dina svårigheter kring att förstå relationer.
    3. Slutar slösa allas tid.

  • Anonym (Oj)
    anonym05swe skrev 2024-02-22 13:22:02 följande:
    Vad tycker ni? Berätta nu i Mars eller i Maj?
    Det är ingen som orkar mer, det är bara meningslöst.
  • Anonym (Oj)
    anonym05swe skrev 2024-03-03 15:42:20 följande:

    Är nu två veckor kvar tills jag träffar henne. Vad borde jag tänka på? Vilka råd har ni för det?


    Vad är poängen med att ge dig råd när du inte kan ta in det man säger, tror dig veta bättre själv och bara repeter samma nonsens som du alltid kommer med om och om igen. 


    Det blir inga fler råd från mig. 

  • Anonym (Oj)

    The saga continues... quelle surprise 🤣

  • Anonym (Oj)
    Unfortunate Barista skrev 2024-05-11 15:05:06 följande:

    Att gå fram till en kvinna och säga hej, presentera sig och uttrycka önskemål om att få träffa henne enskilt är något som tar max 3 minuter. 


    Cs 1 minut för att planera och överlägga dialogen
    Ca 1 minut för att initiera kontakt vare sig fysiskt eller digitalt
    Ca 1 minut för att framföra sitt budskap. 

    Den här killen har hållt på i snart ett år. Det är helt uppenbart att han aldrig kommer komma någonstans och det är helt meningslöst att folk lägger tid och energi på honom här. 


    TS lever uppenbarligen inte i samma värld som vi andra och dras med sina vanföreställningar om hur saker borde gå till. Dags att släppa tråden. 


    kunde inte ha sagt det bättre själv 
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?