Inlägg från: KimLinnefeldt |Visa alla inlägg
  • KimLinnefeldt

    Min relation är extremt tråkig

    OlgaElvira skrev 2023-11-21 02:02:04 följande:

    För din egen skull och för dina barns skull, bryt upp. Du bör nog föreslå parterapi oavsett om ni går  isär eller inte. Ni kommer ju att vara föräldrar tillsammans livet ut. Glr en exitplan, steg för steg. Bostad, bodelning, barnens vardag.
    Vad du än gör, tala inte illa om henne inför barnen. Det kommer att vara till din fördel längre fram.
    Har du någon släkting eller vän  du kan förtro dig till, någon som du kan kontakta när det är som jobbigast.
    Er relation blir en förebild för barnen om hur en relation ska vara, att nan ska stå ut. Är det en framtid du önskar för dina barn. Vänta också med att inleda en ny relation, du behöver andas och hitta dig själv, risken är annars att du hamnar i liknande relation igen. Inte ovanligt att man dras till det man känner igen. 
    Det kommer att bli jobbigt, du kommer att ifrågasätta ditt beslut många gånger men läs då igen din egen trådstart och påminn dig om att du är värd bättre.
    Lycka till i ditt liv.


    Instämmer till hundra procent. Att vara ensam i äktenskapet är tusen gånger värre än att vara ensam själv. Du är värd ett lyckligare liv.
  • KimLinnefeldt
    Anonym (Göran) skrev 2023-11-21 14:04:13 följande:

    En iskall känsla fyller mig. Jag har levt samma liv förutom att jag var gift två gånger. 


    mitt liv var ett helvete fyllt med ångest sorgsenhet nedstämdhet ensamhet frustration längtan. 


    jag kände mig väldigt ensam och övergiven. Jag avskydde tyvärr alla i min familj. Det blev skilsmässa och än i dag finns bitterheten kvar och relationen med barnen är inte bra. 


    vi träffades 1988 fick barn 90 94 97.  Vi skilde oss 2001.

    väljer inte du att skilja dig kommer hon förmodligen att vilja skiljas. Det kommer aldrig att bli en lycklig familj 

    min fru var otrogen. Hon är en kopia av din fru. 


    allt du beskriver är som om jag skulle berätta om mitt liv. 


    mitt råd är att skilja dig bygg upp ett nytt liv. Vänd blad och gå vidare. 


    Hur blev det sen, för dig? Fick du det bättre?
  • KimLinnefeldt
    Anonym (Göran) skrev 2023-11-23 15:31:59 följande:

    Både ja och nej. Träffade en annan kvinna några år senare som var trasig och hennes bakgrund hade märkt henne för livet. Det blev bara 7 månader tillsammans. Sen kraschade relationen. 


    hennes bror var kriminell. Hon hade aldrig haft stabilitet i sitt liv och aldrig levt tryggt ombonat och strukturerat. Hon kunde helt enkelt inte klara av ett ?normalt? familjeliv eller ens att ta hand om dig själv och hennes son. Hon var oansvarig slarvig hon visste helt enkelt inte bättre. Hon hade ekonomiska problem hon kunde inte laga mat sköta ett hem inte laga mat osv. 


    idag är jag särbo med en kvinna som jag känt i 17 år. Vi har bott tillsammans när mina barn var yngre. Hennes son är något yngre än min yngsta. Idag är alla barnen vuxna och har flyttat för länge sedan. 


    vi trivs bäst som särbo. Vi bor i samma område och det tar 2 minuter att gå till varandra. Vi gör mycket tillsammans men tycker det är skönt att ha vårat eget hem. 


    så vi är nöjda och lyckliga. Varje år åker vi på solsemester. 


    vi har kul tillsammans. Vi litar till 100% på varandra. 


    Det låter toppen. Jag tror att många - särskilt i mogen ålder - väljer att vara särbo. Därför är skandalstatistiken om att svenskarna är världen ensammaste folk, den stämmer inte. Folk har råd att bo i egen lägenhet men är inte ensamma!
Svar på tråden Min relation är extremt tråkig