Inlägg från: Anonym (Ja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ja)

    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?

    Anonym (S) skrev 2023-12-04 12:55:04 följande:
    Ingen bryr sig om din eventuella ansträngning. Ta ditt bekräftelsebehov till en annan plats.
    Det var inte jag som tog upp det om vilka problem jag har och om jag vill få allt serverat, så uppenbarligen bryr sig någon. Vem tror du att du är egentligen som tar på dig att tala för alla. Och du vet mycket väl att det inte handlar om något bekräftelse, det är givetvis bara ett sätt för dig att försöka trycka till mig och vara otrevlig. Poängen var att alla BEHÖVER INTE anstränga sig.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Ols) skrev 2023-12-04 13:25:00 följande:
    Väntar fortfarande på konkreta exempel på detta manshat. 
    Antar att det TS menar är hatfulla kommentarer som skrivna till män på det här forumet tex. De får ju inte alltid så trevliga svar direkt. Bara i den här tråden finns exempel på nedvärderande otrevliga svar. Tjuvnyp och insinuerade förolämpningar är ett annat exempel.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (S) skrev 2023-12-04 13:46:21 följande:
    Haha, det har jag inget problem med. Du sticker iväg på en tröttsam tangent om nåt för tråden ovidkommande. Nej, det vet jag inte alls. Jag själv t ex lämnar allt om min handlingsförmåga/nivå av eventuell ansträngning för att få till sex/dejtande därhän eftersom det är ovidkommande. Din fixering säger saker om dig. Trycka till(?) folk är inget som roar mig, men din inriktning på att prata om dig själv gör mig trött. Nikha har ett intellekt som är ett nöje att ta del av, och så kommer du och tjattrar om dig själv utan att se när det räcker.

    Anstränga sig - vad är definitionen ens. Att jag tackar ja till en dejt? Ja men då har jag ju gjort nåt. Släpp ditt trista korståg tack.

    Det är inte fixering att svara på en fråga direkt skriven till mig. Och dessutom är det bara ett exempel, det finns andra än jag som har det lätt att få sex tilldelat utan ansträngning, så du behöver inte haka upp dig på att jag skriver om just min egen upplevelse, jag är inte ensam om det. Handlar inte om att framhäva mig personligen på något sätt, men när någon påstår att det gäller alla så VET jag ju att det inte stämmer, eftersom tex min egen upplevelse är helt tvärtemot det. 


    Jaha, så det Nihka skrev om att fixa sig sitt eget sex handlar alltså om att tacka ja till en dejt?

  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-04 13:55:48 följande:
    Hela tråden är ju provocerande, män föreställs vara offer för kvinnors ondska. Jag förstår att svaren blir därefter. Ser inga manshatande inlägg däremot. 
    Förståeligt är en annan sak än att det inte existerar.

    Nej de värsta inläggen har väl blivit raderade.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-04 14:01:23 följande:
    Så du hävdar att det finns en massa manshat i tråden, men samtidigt så går det inte att hitta.
    jadu, är man inte ett offer från början, så kan man göra sig till ett. 
    Nej jag har inte alls hävdat något om en massa. Läs igen. Jag är inte offer för något manshat, är kvinna.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-04 14:13:15 följande:
    Du kanske ska läsa dina inlägg igen. Du hävdar att manshatande kommentarer inte syns för att de blivit "raderade" så synd om män.
    Anonym (Ja) skrev 2023-12-04 13:37:00 följande:
    Antar att det TS menar är hatfulla kommentarer som skrivna till män på det här forumet tex. De får ju inte alltid så trevliga svar direkt. Bara i den här tråden finns exempel på nedvärderande otrevliga svar. Tjuvnyp och insinuerade förolämpningar är ett annat exempel.
    Anonym (Ja) skrev 2023-12-04 13:58:22 följande:
    Förståeligt är en annan sak än att det inte existerar.

    Nej de värsta inläggen har väl blivit raderade.



    Visa då i vilket inlägg jag skrev att det är en massa, som du påstod. Visa även vart jag skrev att det är synd om män. 


    Det jag skrev var att jag antar att TS menar tex otrevliga nedvärderande kommentarer mot män.

  • Anonym (Ja)
    Anonym (M) skrev 2023-12-04 14:52:01 följande:
    Du skrev faktiskt hatfulla. Ge gärna exempel. 
    Ja det kan väl tolkas som hatfullt att tex ta för givet att någon anonym på ett forum bara sitter hemma i en källare och är fet och ful  och inte duschar. Han ska kamma till sig och ta ansvar för att göra sig attraktiv. Utan att ens veta om detta stämmer, att han är fet, inte duschar, sitter i mammas källare osv så skriver man fördomsfullt det ändå som om det är en sanning.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bbw) skrev 2023-12-04 15:05:31 följande:
    Har du svårt att förstå det jag skriver? Om du nu menar att det är "pyttelite" hat mot männen , ja att du menar att män som får ta emot hat så antar jag att du tycker män är offer för kvinnor. Att det är synd om männen.
    Jag svarade ett inlägg som frågade vad TS menar med manshat, och det var min gissning, om jag tycker synd om männen eller inte förstår jag inte hur det är relevant? Men jag tycker för övrigt alltid det är fel att skriva nedriga saker till andra, oavsett om det är en man eller kvinna.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (M) skrev 2023-12-04 15:29:11 följande:
    Detta finns inte i denna tråd. 
    Svaren i denna tråd existerade inte ens när TS ställde frågan i trådstarten, så givetvis syftade han i så fall på kommentaren från andra ställen än i denna tråd.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (M) skrev 2023-12-04 15:34:53 följande:

    Tråden har ju pågått ett bra tag, och senast idag påstår både du och TS att det finns manshat i denna tråd. Så det du skriver nu är ju en rent skitsnack. 


    Så upp till bevis. 


    Jag skrev att det kan tolkas som manshat vissa otrevliga nedvärderande eller förminskade  kommentarer riktade till män. Eller att man utgår ifrån hur de är och att de inte gjort någonting för att ta ansvar för att jobba med sig själva. Jag har redan försökt gett exempel men när de värsta kommentarerna är raderade så är det ju som det är. Det måste inte vara just i denna tråden och TS kan inte, när jag tänker efter, ha syftat på svaren i denna tråden när han skrev trådstarten om manshat eftersom ingen ännu hade svarat då. 


    Men annars exempel på att skriva allmänt nedvärderande om med tjuvnyp, insinuerade förolämpningar mot tex TS eller andra män:

    -rimligt att du är en incel, kvinnor gillar guts.


    -ser inga problem med natural selection 

    -Lärde du dig nåt av artikeln du länkade till? Inte det. Det stod iaf att sexlösa män behöver jobba med sig själva. Väsa den sociala kompetensen. När tänkte du börja?

Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?