Inlägg från: Anonym (Ja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ja)

    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?

    Anonym (M) skrev 2023-12-03 19:21:53 följande:

    Är det så svårt att förstå? 


    Man kan inte, som vissa ensamma män gör, sitta hemma och tro att man ska få sex av någon. Att gå ut på krogen eller träffa någon på en dejtingsida år att ta ansvar för sitt liv. Att sitta hemma ensam är inte att ta ansvar. 


    Jag vet inte hur hon har gjort. Det finns väl olika sätt antar jag. Men hon drog själv upp det som om det är något väldigt arbetsamt. När man formulerar det som hon gjorde. Så undrar jag vad det är för ansträngningar hon syftar på att hon gjort.

    Jasså är det vad hon har gjort menar du? Varför tar du på dig att tala för någon annan? Krogen och dejtsidor har nog dessa gnällande män redan provat, åtminstone dejtsidor. 
  • Anonym (Ja)
    Anonym (M) skrev 2023-12-03 19:46:42 följande:
    Får en känsla av att du vill feltolka. Varför sitta och märka ord?

    Ja, då får de väl testa något annat. Det är ju deras ansvar. Eller tycker du annorlunda än Nihka, att det är någon annans ansvar?
    Vilka ord menar du då?

    Det spelar väl ingen roll vad jag tycker, det förändrar väl inte vad hon nu syftade på att hon gjorde?
  • Anonym (Ja)
    nihka skrev 2023-12-03 22:45:46 följande:
    Var och en är ansvarig att ordna sitt sexliv på egen hand. Det är inte något staten eller någon annan ordnar åt någon.
    Det har jag inte sagt att staten gör heller. Det var inte det jag frågade om.
  • Anonym (Ja)
    nihka skrev 2023-12-03 23:09:27 följande:
    Anonym (Ja) skrev 2023-12-03 22:49:01 följande:
    Det har jag inte sagt att staten gör heller. Det var inte det jag frågade om.
    Jag har inte sagt att du har sagt det. Det var jag som sa det. Mitt sexliv är inte ämnet för tråden och är inget jag behöver diskutera med varken dig eller någon annan. Om du är sugen på detaljer om andra människors sexliv finns det delar av forumet särskilt avsedda för sexdiskussioner. Vänd dig dit.
    Det var du som valde att dra upp det i tråden, så tydligen tyckte du själv att det var relevant, av någon anledning. Det tillför ju inte så mycket till diskussionen om du inte vill utveckla vad du syftar på.
  • Anonym (Ja)

    Det var just därför jag frågade i klartext vad du syftade på med det du skrev. Hur kommer det sig att du tog upp det, om du anser att det inte var relevant för tråden?
     


    nihka skrev 2023-12-03 23:15:52 följande:
    Och det kommer du inte få veta heller. Mitt sexliv är fortfarande inte ämnet för tråden så lägg ner nu. Vad du inbillar dig om vad andra tycker är ansträngande och inte är helt irrelevant och ointressant.
  • Anonym (Ja)
    nihka skrev 2023-12-03 23:32:22 följande:
    Nej, jag har inte delgett något om mitt sexliv mer än att det är något jag får fixa själv precis som alla andra och du kommer inte att få någon diskussion med mig om mitt sexliv.
    Det är ju du som drar upp någonting om att fixa själv, och att andra än du också ska fixa det själv, vad du nu syftar på att det innebär rent konkret. Det säger ju ingenting alls faktiskt och tillför noll till diskussionen så länge du inte förklarar vad du menar egentligen. 
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Ols) skrev 2023-12-03 23:49:11 följande:
    Finns väl inte så mycket mer att säga än att var och en är ansvarig själv för att lyckas attrahera en partner och lyckas man inte med det blir man utan. Man kan ju tycka att det är självklart men det är ju inte det för alla män på det här forumet.

    Fast att vara attraktiv och få sex kan man vara utan att ta något ansvar, fixa och ordna, vad som nu menas med det. Jag vet inte vad som åsyftas med ta ansvar i sammanhanget.

  • Anonym (Ja)
    nihka skrev 2023-12-04 00:05:21 följande:
    Hade du nåt att säga om trådens ämne?
    Du vet nog hur visa endast knappen funkar om du är intresserad av det. Nu frågade jag dock dig om det som du skrev. Hur tillför det någonting till tråden att skriva om att fixa, ordna och ta ansvar om man inte vill utveckla vad man syftar på rent konkret?
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Du to go) skrev 2023-12-04 00:44:35 följande:
    Att ta ansvar för sitt liv och sin situation måste alla göra oavsett vad det gäller. Många får kämpa hårdare än andra med tex utbildning, hitta jobb, gå ner i vikt, ensamhet, sjukdom/hälsa osv. Jag tror inte att det är många som inte har utmaningar eller svårigheter alls i livet att kämpa med. 

    Vad olika individer behöver kämpa med olika saker. En individ kanske behöver jobba med sin självkänsla/ sociala förmåga för att nå sitt mål. En annan kanske behöver ta hjälp av en dietist, en annan kanske behöver våga sig ut ur sin tygghetszon. Oavsett är det ett jobb man måste göra själv. Ingen kommer att göra jobbet åt en och ibland får man helt enkelt acceptera att man inte har vad som krävs för att nå sitt mål vad det målet nu är. 

    Själv har jag en kronisk sjukdom som kräver ständigt jobb för att hålla i schack. Jag har fått ändra inställning och anpassa hela mitt liv för att jag ska hålla mig symtomfri så att jag kan sköta mitt jobb och mina relationer. Jag får jobba hårt för att leva ett normalt liv, men jag fixar det tackvare att jag gör det jobb som krävs. 
    nej det stämmer faktiskt inte att ALLA måste göra det. Det finns de som inte lyfter ett finger utan tex en förälder eller partner ordnar allt i deras liv åt dem. Eller samhället. Och syftar du på just sex så är det vissa som får det serverat också. Så det gäller inte alla alla.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Ols) skrev 2023-12-04 00:46:08 följande:
    Om jag attraheras av någon försöker jag kanske visa intresse eller ta kontakt med den personen. Jag är drivande och inte passiv. Finns det intresse tillbaka blir det nåt, annars inte. Oavsett vilket så skyller jag inte på män om jag blir utan. Jag skyller inte på män om jag sitter ensam hemma. Om ingen vill ha mig så är det inte deras fel. Det är ju jag som inte är tillräckligt attraktiv då. Jag lägger ansvaret på mig själv, inte på de män som inte attraheras av mig. Till skillnad mot vissa män på familjeliv som tycker att samhället ska ändra förutsättningar så att kvinnor blir mindre kräsna (dream on). Eller att det var bättre förr när kvinnor var beroende av män. 
    Fast nu handlade det om att faktiskt fixa sex, inte att det inte skulle bli något.
Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?