Inlägg från: Anonym (Ja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ja)

    Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?

    Ja jag tycker det sker mycket mobbning och otrevliga förminskande inlägg om någon man yttrar någonting som på något vis skulle kunna tolkas som att han tycker det är orättvist eller jobbigt att han inte lyckas träffa en kvinna.

  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bä) skrev 2023-11-27 15:26:25 följande:
    Är det för mycket begärt att man vill att fler kvinnor vore snällare?
    Det kan vara svårt att vara snäll mot de som inte är snäll mot en. Kan du förstå att vissa saker som sägs av dessa män inte uppfattas som snäll alls?
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bä) skrev 2023-11-27 15:32:21 följande:
    Ja, det tar emot att vara snäll mot de som inte är snälla mot en. Men de som är snälla och behandlar dig väl, varför är man inte snäll mot dom?
    Vilka tänker du på nu? Kanske någon som tror de är snäll men andra uppfattar det annorlunda?
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bä) skrev 2023-11-27 15:56:59 följande:
    Nej, jag menar de som är snälla. Som inte dömer, anmärker på utseendet, tror att de är bättre, talar om för andra hur de ska vara. De som tar dig för den du är och ni har trevligt tillsammans, de är sympatiska och avslappnade.
    Man kan vara o-snäll utöver det.

    Och om personen inte är snäll mot dig så förstår jag inte hur du menar att ni har trevligt tillsammans. Det låter inte trevligt alls om den inte är snäll mot dig.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Bä) skrev 2023-11-27 17:23:19 följande:
    Nej, sånt händer ofta när man minst anar det. Ni har trevligt och så kommer det såna kommentarer utan att du bett om det.
    Det låter väldigt märklig specifik situation, och säkerligen ett undantag, jag menade allmänt när jag skriver det kan vara svårt att vara snäll mot de man upplever inte är så snäll själva eller uttrycker snälla saker. Allmänt på forumet tex sådana män som jag antar TS syftar på tycker säkert själva de är snälla, men de uttrycker ganska hemska saker ibland tyvärr. Då får de nedriga kommentarer från kvinnor här.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (ganska rädd) skrev 2023-11-28 20:51:21 följande:
    Varför är det föraktfullt att skriva att kvinnor "är för kräsna"? Att bli anklagad för att vara kräsen är inte negativt eller en förolämpning.

    Det är mycket värre när någon skriver att de flesta män är fula.

    Fast jo det brukar framställas negativt. Hur anklagar man någon för att vara kräsen, på ett positivt sätt? Eller så att den du säger det till, uppfattar att du tycker det är någonting bra att han är kräsen?
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Öga_mot_öga) skrev 2023-11-29 02:51:55 följande:
    Hur anklagar man någon för att vara incel, offerkofta eller patetisk på ett positivt sätt? Eller så att den du säger det till, uppfattar att du tycker att det är något bra at han är incel/ offerkofta/ patetisk? Ställ dig först den frågan.
    Varför frågar du mig det? Det är ingenting som jag har sagt till någon eller ens påstått är någonting positivt att säga.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (ganska rädd) skrev 2023-11-29 19:29:20 följande:
    Negativt eller inte. Man måste tåla att höra hur män upplever situationen utan att börja hata dem. Om någon sade till mig att jag var kräsen skulle jag ta det som en komplimang.
    Fast du påstod ju att det inte är någonting negativt att anklaga någon så?
  • Anonym (Ja)
    Anonym (ganska rädd) skrev 2023-11-29 22:59:44 följande:
    Nej, jag tycker inte det. Är det anklagelsen i sig som är problemet att ingen ska få ifrågasätta hur folk beter sig? Det är väl bara att svara i så fall.
    Jag sa inte att det var något problem, utan jag frågade dig hur du menar att man anklagar någon för att vara kräsen, på ett positivt sätt? Säger du till personen, det gör mig verkligen glad att du är så kräsen, eller hur funkar det?
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Öga_mot_öga) skrev 2023-12-01 16:58:52 följande:

    Överhuvudtaget bör man upphöra med att stereotypisera ensamma män. Som att de generellt skulle vara lata, tjocka och fula soffpotatisar, det finns de som är det, men det gäller knappast för alla ensamma män. En del har helt enkelt bara haft otur.

    Jag tror inte ofrivilligt ensamma kvinnor gillar att man stereotypiserar dem, som lata, tjocka och fula oduglingar.


    Ja det här håller jag med om. Folk som svarar i trådarna bara tar för givet att det är en fet slusk som aldrig gör något vettigt inte ens duschar. Och skriver det på ett otrevligt och förminskande sätt. Det tycker jag absolut är en hatisk attityd
Svar på tråden Är det ökade manshatet ett allvarligt problem?