Inlägg från: Anonym (Vd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vd)

    Varför förutsätts det så ofta här att ensamma män inte vårdar sitt yttre eller tänker på hur de är och ser ut?

    Anonym (Ingen_chipsnisse) skrev 2023-11-19 20:48:18 följande:
    Varför förutsätts det så ofta här att ensamma män inte vårdar sitt yttre eller tänker på hur de är och ser ut?

    Ensamma män antas av vissa kvinnor här vara sådana som "sitter på rumpan och käkar pizza", "Ligger i sängen och käkar chips och ser på Netflix" och blir feta och fula och är lata. Vad tusan vet ni om hur ensamma män kämpar med sig själva och sina utseenden? Hur kan man dessutom uttala sig om människor man inte känner?

    Och är det inte ofta så att genom sig själv känner man andra. Dvs man är bekant med beteendet att sitta på rumpan och käka pizza, ligga i sängen och käka chips och kolla på Netflix och strunta i sitt utseende.

    Man kan ju åtminstone ta reda på fakta först genom att fråga!


    Vissa ensamma män sitter på rumpan och äter pizza och blir feta fula och lata.

    Du kan väl ta reda på fakta över vad vissa kvinnor anser.
  • Anonym (Vd)
    Anonym (Fatso) skrev 2023-11-19 20:52:42 följande:

    Vi kollar porr hela dagarna också, och tror att kvinnor ska se ut som 18-åringarna där, och att kvinnor ska låta som de gör i porr. Vi är porrskadade. Vi kan inte hantera en riktig kvinna. 

    Min erfarenhet är att det inte spelar nån roll hur mycket man tränar och att man är i bra form, det är aldrig tillräckligt för en del kvinnor. Som ändå klankar ner på ens kropp.


    Vissa män kollar på porr hela dagarna och vet inte hur man hanterar en riktig kvinna.

    Experterna på familjeliv vet mer om kvinnor än vad kvinnor själva gör och väljer att klanka ned på kvinnor som grupp.

    på grund av en aldrig slocknande avsky. Brinner lika intensivt och skarpt som solen. Man kan inte vända sitt ansikte mot den. Intensiteten är förödande, skuggan behövlig. Under den svala skuggans skydd kan man känna glöden.
  • Anonym (Vd)
    Anonym (Ingen_chipsnisse) skrev 2023-11-19 21:10:17 följande:
    Okej, gör inte vissa kvinnor också det, är det bara män?
    Vissa män startar trådar om vad vissa kvinnor tycker om män.
  • Anonym (Vd)
    Anonym (N) skrev 2023-11-19 21:36:17 följande:
    Vissa män tränar, tar hand om sig, utbildar sig, men träffar ingen ändå. Jag kan också käka en pizza någon gång i månaden men inte oftare än så. Du vräker fördomar ur dig men det finns pizzakäkande män som träffar kvinnor och det finns icke-pizzakäkande män som inte gör det. Så vad vill du få fram?
    Vissa män tränar och tar hand om sig.

    Kvinnotilldelningskommiten tillhandahåller ingen kvinna till vissa män, det tar dom upp på sitt styrelsemöte och beslutar gemensamt. Vissa män får erhålla en kvinna.
  • Anonym (Vd)
    Anonym (Fatso) skrev 2023-11-19 21:43:58 följande:
    Här är fler fördomar om ensamma män. Om han attraheras av unga tjejer så vill han bara ha unga tjejer.
    Han tror att han har genuina känslor för en yngre tjej, men han är bara kåt.
    Vissa män är bara kåta.
  • Anonym (Vd)
    Anonym (Fatso) skrev 2023-11-19 21:52:23 följande:
    Ligor är det många som nämner, speciellt om ensamma män vill träffa kvinnor. Jag var t ex förälskad i en yngre tjej, då pratade många om att jag inte var i hennes liga. Min syster sa "hon är inte intresserad". Flera här tror att hon sa så för att inte ge mig falska förhoppningar, då hon förstod att jag inte var i hennes liga.
    Vissa kvinnor är inte intresserade av vissa män då de inte spelar i samma liga.

    Vissa män tror att för att han är förälskad så ska ge honom rätt till en kvinna. Om det inte inträffar så blir han arg på vissa kvinnor.
  • Anonym (Vd)
    Anonym (Fatso) skrev 2023-11-19 21:58:52 följande:

    Kom på en annan fördom om ensamma män. Vi överskattar vår attraktionskraft, tror att vi ser yngre ut än vi är.
    Det här såg jag också när jag skrev om den yngre tjejen. Jag kan inte ha nåt som en yngre tjej attraheras av.
    Det är typiskt män att inbilla sig.


    Vissa män överskattar sin attraktionskraft. Vissa män inbillar sig en massa saker.
  • Meddelande borttaget
  • Anonym (Vd)
    Anonym (Wtf) skrev 2023-11-19 22:50:05 följande:
    Dagens pinsammaste. Anmält.
    Skicka det till vår klagomålsavdelning.
  • Anonym (Vd)
    Anonym (Ingen_chipsnisse) skrev 2023-11-20 13:07:13 följande:
    Massflykt från forumet är det andra som har sett till att orsaka så bra. Forumet ska vara till för alla, men att en del män nu utmanar kvinnor på forumet kanske bara är sådant vissa av er får tillbaka efter hur ni har betett er. Det finns män som har erfarenhet av forumet och hur känsligt det är vad man får skriva, pga vissa som vill bestämma vad som får skrivas och inte.
    "Vi män visar var skåpet ska stå"
  • Anonym (Vd)
    Anonym (Ingen_chipsnisse) skrev 2023-11-20 14:02:22 följande:
    Ja, fast vad vet kvinnor på forumet om hur lite eller mycket män som skriver här kämpar med sig själva och sina useenden? Bara för att man känner några ensamma män som lever osunt och tillåter sig att förfalla, betyder det inte att alla ensamma män är sådana.
    Vissa män käkar chips och pillar naveln. Vissa män tränar på gym och dricker proteinshakes.

    Det spelar ingen roll vad vissa män gör. Vissa män blir utan sex ändå. Vissa män anser att deras ansträngningar eller icke-ansträngningar ska generera sex, annars är saken obegriplig och beror på kvinnor.
  • Anonym (Vd)
    Anonym (Ingen_chipsnisse) skrev 2023-11-20 16:59:57 följande:
    Det är absolut inte fel att försvara sig. Jag menar bara att vissa kvinnor har haft och har en nedlåtande ton direkt  när en man för dem framstår som "offerkoftig" (precis som om kvinnor aldrig tar på sig någon offerkofta) Jag ser en hel del generaliseringar från kvinnor angående män på forumet, och då är klart att man inte blir förvånad om män generaliserar tillbaks.

    Och ni som påstår er vara så trötta och urlessna på en viss persons inlägg, varför fortsätter ni ändå att svara på dem? Det finns gott om andra inlägg som ni hellre skulle kunna lägga er energi och ert engagemang på. Varför väljer ni att svara en person som ni är trötta på?

    Beter sig någon som en offerkofta så är risken överhängande att denne får höra att den beter sig som en offerkofta. Det finns en enkel lösning på det om någon inte vill höra det.


    Vissa personer försvarar sin offerkofta med att andra också har en offerkofta på, såsom du gör. Du säger t o m att "jag startade inte det"

    Jag är trött på dig men väljer ändå att svara. Inte för din skull naturligtvis. För andra som läser det.

  • Anonym (Vd)
    Anonym (Ingen_chipsnisse) skrev 2023-11-20 17:23:02 följande:
    Jag tror att vi alla tar på oss offerkoftan ibland, vare sig vi vill erkänna det eller inte. Ordet "offerkofta" börjar dessutom bli rätt urvattnat på forumet, eftersom epitetet används så ofta.
    Jaha. Dra på sig en stickig urvattnad offerkofta är ändå ett val någon gör.
  • Anonym (Vd)
    Grinchen1990 skrev 2023-11-23 19:13:10 följande:

    Nu är det så här att jag är just nu sjukskriven, och behöver fördiva dagarna med något, familjeliv är en av detta tidsfördriv.

    Har inte ens varit här en dag, asså vi snackar ett par timmar. Men jag blir nästan mer stressad av detta. Aldrig någonsin har jag på så kort tid, stött på så många män som, enligt mig, uppfattas som väldigt ensamma och gnälliga.

    Är det så här eller har jag bara oflyt när jag väljer trådar? Är själv man, men denna bilden som ges här är inget jag känner igen. Jag kanske har fel, har ju hänt förr...


    Du kommer att få erfara en polarisering och press på dig som man att "välja sida" har återkommande hört uttryck att "riktiga män gör si eller så" bara för att man säger ifrån till gnället och föraktet över kvinnor.

    Jag blir också stressad men man får samtidigt vara observant över att den här gnälliga gruppen som sprider förakt inte är representanter för män. Även om de försöker hävda det. 
Svar på tråden Varför förutsätts det så ofta här att ensamma män inte vårdar sitt yttre eller tänker på hur de är och ser ut?