Inlägg från: Anonym (C) |Visa alla inlägg
  • Anonym (C)

    Varför förutsätts det så ofta här att ensamma män inte vårdar sitt yttre eller tänker på hur de är och ser ut?

    Anonym (Fatso) skrev 2023-11-20 08:00:59 följande:

    Ensamma män som inte haft en kvinna på många år är suspekta. Han måste jobba med sig själv så att han blir attraktiv för kvinnor. Det kan handla om att han bör gå till gymmet. Om han redan tränar så är det nåt annat som är fel på honom. 
    De bra männen är redan upptagna. Om en man är gift t ex så är han bättre än de ensamma männen.


    Ja men i ditt fall t ex. Du har väl en del som inte direkt talar till din fördel. Du är 50+, arbetslös och har liten erfarenhet av relationer.

    Klart du kan träffa nån men då måste du börja i rätt ände: inte med dejtingen, utan med ett jobb/studier, hobbies, att må bättre först.
  • Anonym (C)
    Anonym (Fatso) skrev 2023-11-20 12:15:32 följande:
    Tråden handlar om förutfattade meningar som kvinnor har om ensamma män. 
    Jag vill att du ska förstå att du faktiskt förstör forumet med ditt spammande. Jag är en av dem som börjat känna obehag inför att gå in här på fl för att jag dagligen förväntar mig 10 olika trådar av dig som är samma upprepning om och om igen. Jag är också en av dem som verkligen försökt ge dig konstruktiva råd och bett folk att sluta svara dig för att hjälpa dig sluta älta. Men såna kommentarer raderas alltid, precis som den här också kommer att raderas. 

    Det är inte schysst mot andra det du håller på med och du behöver ändra riktning. Det finns hjälp.
Svar på tråden Varför förutsätts det så ofta här att ensamma män inte vårdar sitt yttre eller tänker på hur de är och ser ut?