• Anonym (jury)

    Kan det funka att vara kompisar?

    Sluta genast med lunchandet, spotifylistan och sluta försöka hitta på dåliga ursäkter för att det denna gång är helt annorlunda. Ni har ju båda bevisat att ni är den otrogna typen.

    Just nu är du nöjd med din nya relation men vad händer men vad händer om ett år när du är mindre nöjd och kompisen lockar med sin humor och sina djupa samtal. Naturligtvis kommer ni hamna i säng igen om ni fortsätter.

    Det är dessutom helt respektlöst mot din nuvarande att få honom till att umgås med ditt gamla snedsteg men undanhålla honom den informationen. Gissa vad han kommer att tycka om er historik skulle uppenbaras och han fattar att det inte bara en gammal kollega som delar din musiksmak.

  • Anonym (jury)

    Betrakta inte bara risken för att ni skulle 'hamna' i säng med din lillebror igen, som du tycker är obefintlig men som andra kan tycka är rätt så stor baserat på era personligheter.

    Betrakta också risken för att eran gamla otrohetshistoria på något sätt kan komma fram inför din nuvarande partner. Du har ju, säkert av god anledning, inte velat nämna något omkring den inför din nuvarande, men det gör ju bara skadan desto större när han fattar väl vad ni håller med. 

Svar på tråden Kan det funka att vara kompisar?