Inlägg från: Anonym (Fader) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-11-21 09:31:50 följande:
    Det ena utesluter inte det andra. Många demokratier har haft eller har fortfarande något lag som är lite rassistisk. Såna lagar har försvunnit mer och mer, men man kan inte förvänta sig att det inte skulle ha funnits för typ 50 år sedan och sedan dess. Människor har instinkten att känna sig tillhörig till en grupp, och att se andra grupper som utbölingar. Men - det har bara blivit bättre i Västvärlden. Jag ser inte samma utveckling i muslimska länder. Där verkar det gå åt andra hållet. Iofs gör det även det i Östeuropa. 
    Israel är apartheidregim. Många lagar har skapats just bara för att utesluta palestinier. Illegala bosättare har alla rättigheter medans palestinier som bott där hur länge som helst har inte det.
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-11-21 09:44:26 följande:

    Men HUR läser du? Läs rätt! Hur skulle det ens kunna vara lögn? 
    Både jag och andra påpekar bara att ditt påstående var "de kan inte VARA gifta".

    Och vi sa flera stycken: Jo, det kan de. De kan ha gift sig utomlands.

    Läs rätt! 


    Ja, men de kan inte gifta sig lagligt i Israel!!!!!!!! Det är rasism! Det tillåter man inte i Israel för att man vill hålla det judiska folket "rent". 
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-11-21 09:54:11 följande:
    Har du ETT belägg på det? Bara något screen-shot? Jag tror faktiskt inte på detta. 
    Jag bryr mig inte om du tror på det eller inte :)
    Det har visats sig att du har mycket extrema åsikter och oavsett vilka bevis man har är det hopplöst med dig.
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-11-21 10:03:09 följande:
    Precis! Det är ju det som man stör sig på. Annars - jag har försvarat palestinierna, tills jag nu iom 7. oktober satte mig in lite mera. Och då märker man. Palestinier vill utplåna judar. Judar har aldrig velat utplåna palestinier. I Hamas manifest står det att judarna ska utplånas, i Israels statsdeklaration står det att man gärna vill samarbeta med de lokala araberna, att man räcker ut en hand till dem.

    Man ser det ju hela tiden på hur de agerar. Israel anklagas av andra för att stänga av vatten och el. Grejen är att de hela tiden har "bjudit" på det. Gaza har fått gratis el och de har fått vatten, fast de hade kunnat vara självförsörjande för länge sedan när det gäller dessa. Och Gaza skulle kunna vara rik, de skulle kunna ha mycket, utöver eget vatten och el, men de har använt pengarna till vapen och ledarnas lyx. Påminner mig om Ryssland igen. Israel har också skickat bensin, mat, och annan hjälp NU, under kriget alltså.
    Du ljugar. Du har aldrig någonsin försvarat palestiner. Du har försvarat mord på palestinska barn och oskyldiga civila. 

    Israel har aldrig bjudit på något. Fy vilka vidriga lögner. Det är så vidrigt. 
  • Anonym (Fader)
    Rataxes skrev 2023-11-21 10:28:32 följande:

    Israel har skickat räkningar för el och vatten, de har naturligtvis inte betalats och efter en viss tid har skulderna efterskänkts. 


    Gaza har egna vattentillgångar, men man har istället för att förvalta dessa valt att använda vattenledningarna för att producera raketer, man bryr sig inte om att rena avloppsvattnet, så det förorenar grundvattnet och Medelhavet.

    Om man hade velat så hade Gaza kunnat vara mellanösterns Singapore, med milslånga stränder och turism. 

    Men nej, man valde att hamas skulle styra, och förvandlade området till ett terrornäste istället. Nu får man skörda det man sått. 
    Precis som den tyska befolkningen fick skörda frukterna av att ha röstat fram Doffe & Co.


    Lögn efter lögn och sionistisk propaganda. :)
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-11-21 10:32:11 följande:
    Det hjälper inte att upprepa samma sak 30 gånger om man inte kan belägga den bättre. Obestämd
    Det hjälper inte att lägga fram bevis för sionister som har extrema åsikter om hur världen ska funka. Personer som är så pass extrema att de försvarar mord på barn och oskyldiga civila lever i en egen bubbla där ingen fakta tränger in om det inte bekräftar deras trångsynta åsikter.
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-11-21 10:33:25 följande:
    Ingen har ju påstått att man kan! 

    Och som sagt, jag förstår att de är rädda för att få in terrorister. 
    Det är ju israel som terroriserat palestinier i decennier. Det är israel som är ockupationsmakt och palestinierna har all rätt att försvara sig. Det är Israel som är apartheidregim som bygger illegala bosättningar och fördriver palestinier. Det är israel som förtrycker, mördar och terroriserar palestinier. 
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-11-21 10:36:00 följande:
    Som sagt, Läsförståelse. 

    Har Israel inte skickat bensin och mat nu under kriget? Om jag inte minns fel har de också tagit några sjuka/skadade till sina sjukhus. 
    haha men snälla...30 hinkar bränsle för 2,3 miljoner människor. Fy fan vad äckligt cyniskt. Vilken hyckleri. Israel dödar bebisar.
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-11-21 10:37:19 följande:
    Kan du svara på en sak? Vad är så himla farligt med sionister? Poängen är väl bara att de ville skapa en egen stat? Gör det de till extremister?
    Läs på. Sionister är som fascister. 
Svar på tråden Gaza eller Israel?