• RahRah

    Gaza eller Israel?

    🇵🇸 & 🇮🇱 


    Vems  ?sida? står du på och varför? 

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Gaza eller Israel?
  • Anonym (Fader)
    Anonym (Enkelt) skrev 2023-11-17 15:36:09 följande:
    Förutom den lilla detaljen att israel först deklarerade krig för att sedan ge civila tid att fly där de sa att de skulle attackera hamas..
    Hamas attackerade oskyldiga helt utan förvarning. De är terrorister.
    Att det va civila kvar i området israel attackerade är hamas ansvariga för då de hindrade dem att lämna för att använda dem som sköldar.
    Nej, det är lögn. Israel varnar mycket sällan och då gör man det bara i för mediernas skull. I bästa fall ringer man 5 minuter innan man bombar: Israel bombar helt urskillningslöst sjukhus, skolor och ambulanser. Israel försöka också med alla medel dölja sanningen om vad de gör i Gaza. Därför låter man inga journalister gå in och de som är redan i Gaza blir mördade. Ingen annanstans har man mördat så många journalister som man gjort nu i Gaza. Man släcker också internet så att man inte kan visa sanningen, men sanningen kommer fram i alla fall. Man kan beskriva det med ett ord...statsterrorism.
  • Anonym (Eva)

    Intressant också att inte ett enda av alla muslimska länder har erbjudit sig att ta emot palestinska flyktingar nu sedan kriget startade. Muslimer använder gärna palestinier som politisk hatpropaganda men gör inget i praktiken. Däremot vi i väst öser biståndsmiljarder över palestinierna. Pengar som Hamas använder till sin terror.

  • Anonym (Fader)
    Anonym (Eva) skrev 2023-11-17 15:37:43 följande:
    Anledningen till att det är krig nu är att Hamas attackerade Israel den 7e oktober och torterade, våldtog, mördade mestadels civila israeler. Man har lovat att göra om attacken en andra, en tredje gång etc så vad har Israel för val nu? Israel drog tillbaka sin ockupationen av Gazaremsan 2007 och alla bosättare fick flytta därifrån. Man har öppnat upp på blockade mer och mer så att palestinier har kunnat komma in i Israel och jobba. Gazabor har fått läkarvård på israeliska sjukhus. Tacken var bestialiskt mördande. Förstår verkligen varför Israel är försiktig vad gäller Västbanken med detta i minne. 
    Israel är fortfarande en ockupationsmakt och har fördrivit miljontals palestinier från deras hem för att illegala bosättare ska flytta in. Israel har byggt en olaglig mur runt hela Gaza och bestämmer vad som får gå in, man kontrollerar även luftrum och sjö. Så, palestinier i Gaza är fortfarande under ockupation. I decennier har man dödat, förtryckt och fördrivit palestinier...det är inget att vara tacksam för. Snarar tvärtom, man har enligt lag rätt att försvara sig mot ockupation. 

    Kolla på kartan hur Israel tagit över nästan hela Palestina.

  • Anonym (Fader)
    Anonym (Eva) skrev 2023-11-17 15:43:24 följande:

    Intressant också att inte ett enda av alla muslimska länder har erbjudit sig att ta emot palestinska flyktingar nu sedan kriget startade. Muslimer använder gärna palestinier som politisk hatpropaganda men gör inget i praktiken. Däremot vi i väst öser biståndsmiljarder över palestinierna. Pengar som Hamas använder till sin terror.


    Varför skulle andra länder ta emot folk som Israel med våld fördriver? 6 miljoner palestinier är redan registrerade som flyktingar över hela världen. Tar men fler så är man medhjälpare till etnisk rensning.

    Om man använder samma retorik som du så kan man väl påstår att det är intressant att alla judar inte stannar kvar i västvärlden i de länderna där de är födda och lever idag Varför kommer judarna till Palestina, fördriver palestinier och tar över deras hem? Det är olagligt enligt alla lagar och normer. Bistånd används att bygga allting som Israel förstör med sina bombningar. Hamas får sin hjälp från annat håll, förmodligen mest från Iran.
  • Dr Nail

    Alla de här trådarna blir en shitshow utan dess like. Big lol på den.

  • Rataxes
    Anonym (Fader) skrev 2023-11-17 15:58:59 följande:

    Israel är apartheidregim. Amnesty gjorde en omfattande rapport om det där man lägger fram bevis för att Israel är apartheid där man fördriver, förtrycker och diskriminerar palestinier på nästan alla nivåer i samhället.

    www.amnesty.se/aktuellt/israels-apartheid-mot-palestinier/

    Och här kan ni kolla på hela rapporten.

    www.amnesty.org/en/documents/mde15/5141/2022/en/


    Amnesty har förvandlats till en skitförening för vatniks. Helt styrda av kräkml.
    Det är synd om alla som luras av den skitföreningen.
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes
    Dr Nail skrev 2023-11-17 15:55:53 följande:

    Alla de här trådarna blir en shitshow utan dess like. Big lol på den.


    Med sajtens ansvariga goda minne.

    Men det har ju sin naturliga förklaring.
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • zelgon

    Jämna Gaza med marken, invånarna får flytta till Egypten eller något annat arabiskt land i området så kan de hålla på med sina "jihad" själva.


    Israel har visat ett enastående tålamod. På sikt tror jag att det är den bästa lösningen även om det blir ett jävla gnäll från vänsterpacket. Men det blir det oavsett vad så det är jämt skägg.

Svar på tråden Gaza eller Israel?