Inlägg från: Ememem |Visa alla inlägg
  • Ememem

    Hjälp!!!

    Nånstans mellan 10-12 dagar efter äl brukar många kunna få ganska tydliga resultat. Så mitten på nästa vecka.

  • Ememem
    Nattisvallie skrev 2023-11-13 17:23:28 följande:

    Jag plussade positivt för ägglossning den 5:e november, plussade för graviditet den 9:e så jo det stämmer faktiskt. Undrar mer vara om det är möjligt?

    MEN enligt min Fitbit app så skulle jag EGENTLIGEN haft ägglossning den 8:e november. Nu hade jag ägglossning den 5:e istället?


    Men det är fysiskt OMÖJLIGT att plussa fyra dagar efter ägglossning. Ägget hinner inte ens ner till livmodern på den tiden, och innan ägget fäst bildas inget hcg vilket är det som testen känner av.

    Antingen var testet ett falskt positivt, vad var det för test? Eller så var din ägglossning tidigare, men utifrån när du hade mens så är det osannolikt att den var tidigare. 
  • Ememem
    Nattisvallie skrev 2023-11-13 18:47:34 följande:
    //

    Jag bifogar allt här

    Är faktiskt lite tveksam om det där är ett plus då strecket bara ser lite ojämnt ut och bara gå över halva testet. Men det kan vara bildkvaliteten här i forumet också. 


    Ett annat alternativt är att du blivit gravid månaden innan, om det är möjligt och att mensen varit ett missfall. Då kan du potentiellt ha fortfarande testat positivt samtidigt som du fick ägglossning. Det skulle också förklara varför blodprovet inte visar något nu.

Svar på tråden Hjälp!!!