• anonym gullviva

    Vår situation är så udda! Eller?

    Lisa

    Vad bra att du kan ha roligt på min bekostnad! 

    Jag har lögner! 
    Det är ju en av orsakerna att jag har kvar honom k mitt liv, för att han ja kankse gjort fel saker men inte ljugit om det! Det är en av hans sidor jag värdesätter högt, att han verkligen inte kan ljuga. 
    Ja ni kommer skriva alla förändras klart han ljuger för dig. 
    Ha kanske inte berättar alla detaljer för mig nu längre det vill jag inte längre. Men han är. Väldigt öppen men vad han ska göra eller har gjort. 

    Igen ljuga för dottern... Jag gör det inte med avsikt st göra henne illa. Alla mina val ang henne är just tvärt om för att Inte göra henne mer illa än nödvändigt. 

    Jag. Ill kunna berätta att pappa o jag lever bara ihop som vänner just nu, att vi på ngt vis älskar varandra men inte tillräckligt för att vara ett kärlekspar.
    Att när vi flyttar är tanken att pappa ska köpa en egen lägenhet ö prova bo ensam. 

    Ingenting om otroheten eller den nya. Lögner ja menade tycker jag är rättfärdiga. 
    Kan vara tydlig med att ja hittar han en ny tjej så är jag ok med det, att vi är verkligen bara vänner. 
    Så får övergången bli mjuk.
    Vi vill kpg båda att han först ska flytta, se hur det känns med allt så innan han berättar om den nya

  • anonym gullviva
    Anonym (Brbf) skrev 2023-11-18 07:39:38 följande:

    Man skadar henne desto mer i längden men ni verkar bara tänka just nu. Lär henne att man ska ljuga. Vet inte hur många ggr jag redan sagt detta i tråden. 


    Ja då kanske du ska sluta säga det när du märker att jag inte håller med??  Jag kommer inte ändra mig ang den biten just nu.

    Jag är. Övertygad om att berättar vi exakt just nu så blir det inte bra. 
    Vill vara lugn, saklig, ha bra svar när hon frågar.. 
     När jag själv är så här snurrig tror jag inte det kommer bli bra. 
    Jag kommer berätta också varför vi inte sa ngt direkt.. Kanske att vi just behövde bena ut våra känslor först så vi inte säger saker som kanske sedan Inte ens stämmer.
  • anonym gullviva
    Silverjenny skrev 2023-11-18 08:27:12 följande:

    Skulle inte förvåna mig om den nya frun förbjuder honom att umgås med exet = TS

    Varenda kvinna vet att en man och kvinna inte kan vara vänner utan att något kommer att hända. Nu har hon lyckats få TS man, tror du hon är så dum att hon låter honom umgås med exet så hon kan stjäla tillbaka honom?


    Ja har sett sms där han skrivit att han o jag ska iväg o gymma iaf (han har visat) och han säger iaf att hon tycker det är be att vi har bra kontakt. Sen vad hon egentligen känner vet jag ju ej... 
  • anonym gullviva

    Bena ut vad han känner? 
    Vi är inte ett par länge, han valde att dejta henne istället. 
    Vi ska sälja o flytta, målet är variatt boende. 

    Så vet inte vad han ska bena ut? 

    Varför kasta ut honom nu, när allt börjar lugna sig till och med? 
    Nej det kanske inte är idealiskt att leva under samma tak men när JAG gjorde valet att inte kasta ut honom så kändes det rätt. Och ja det gör det fortfarande. 
    Kanske hade varit annat om han bara skitit i oss huset hunden helt och bara varit hos henne varje lediga stund. Men nej så är det inte, han tar sitt ansvar hemma. Vi finns båda eller iaf en av oss hemma så ofta vi kan för dotterns skull.
    De ses inte varje dag, jobbar inte alltid samma pass, ibland tränar de bara, eller hänger ett par h hos henne. Endast kvällstid fortfarande så tar ingen ledig dagtid från hem/dotter. 
    Han jobbar mkt helger i kvällar så naturligt att det ven går tid mellan då vi ses. Inte så vi hänge hela tiden heller, utan det kan vara ngn middag i veckan hemma om han inte jobbar kväll. 
    Gymmar ett par ggr i veckan ofta om vi båda har en ledig fm. Vi umgås mindre än förr men när vi väl gör det är det riktigt trevligt och avspänt det är så jag vill ha det. 

    Dottern är tonåring o är helst på rummet o pratar /spelar med vänner. Men ska alltid ha tryggheten att ngn av oss är hemma om vi kan. 
    Sen så har hon o jag alltid umgåtts mer än hon o pappa då vi har så mkt gemensamma intressen. Så passar på att umgås mkt på tu man hand. 

  • anonym gullviva

    Maria exakt, finns inget att bena ut eller sätta ner foten om? 
    Vi har valt att leva som vi gör just nu. En dag i taget! 

    Huset ska upp för förhabdsförsäljning om 2 v så nu händer det saker också. 
    Gissar ju att det inte blir sålt innan jul men så är iaf processen i gång. Så skönt!!

    Dottr o jag ska börja gå på visningar så fort det går också, där vi vill bo byggs det hej vilt så. Har massor att välja på! 

  • anonym gullviva

    Brbf

    Säga till henne? 
    Jag ska absolut inte kontakta henne på ngt vis har inte ens hennes nr. 
    Skrev 1 meddelande på messenger dagen efter allt hände, då blockade hon mig. 
    Nej jag ser ingen anledning att kontakta henne?? 

    Kan se henne ibland när jag är ute med bilen men skulle aldrig få för mig att stanna o prata med henne. Tyvärr är min bil så udda så hon ser när jag kommer körande också så kan inte msyga mig på henne heller hehe

  • anonym gullviva
    Anonym (Brbf) skrev 2023-11-18 15:35:29 följande:

    Det är då inte lugnt än då inte dottern vet ett dugg och ni ljuger för henne. du ligger med honom än och säger han inte vet vad han vill. En enda röra bara. 


    Han har gjort ett val men säger att det ändå inte är lätt då han ju fortfarande har vissa känslor för mig. Så han är förvirrad ja men har inte sagt att han kommer ändra sig. 
    Är bara glad att jag fortf betyder så mkt för honom för trots allt betyder han mkt för mig med efter allt vi haft. 

    Vet inte om jag skrivit när vi låg senast? Så det vet du inte? 
  • anonym gullviva
    Anonym (Lisa) skrev 2023-11-18 19:14:10 följande:
    Ja visst alla är olika smarta, men varför tror du att ts dotter skulle vara mindre smart än andra tonåringar?
    För att TS har skrivit att hon mår dåligt psykiskt, eller?

    Man kan vara smart även om man har sk psykiska problem..
    Som förälder bör man väl utgå ifrån att ens barn är MINST lika smart som en själv..(oftast är barn smartare än sina föräldrar)..

    Nej jag tror inte TS vill ha ut honom (just nu) utan vad jag menade som flera har skrivit är att jag tror att hon är manipulerad eller hjärntvättad..

    Och då kan man oftast inte ens stå upp för sig själv..Så det är eg inget konstigt att hon försvarar honom, att hon ljuger för dottern...För hon tror att det är så det ska vara..Tills hon kommer till insikt om att det han gjort var ruttet..., om ngr mån eller år..
    Så. Härligt med folk som vet hur en helt okänd människa på nätet fungerar? 

    Klart jag fattar att han gjort fel??  Sjukt fel!! 
    Att jag agerat som  jag gjort betyder ju inte att jag blivit sårad, besviken, ledsen, haft ångest, mått dåligt.... Jag har gått ner 10kg!

    Men ändå hatar jag intw honom! Jag har valt att ta till mig vad han haft att säga, och eftersom han varit så öppen med allt så har jag inte kunnat hata honom. Hade jag det hade han säkerligen åkt ut med huvudet före! 
    Han har erbjudit sig att ta in på hotell eller likande sedan dag ett! Men vi pratade om det och i början när allt var så oklart så kände jag att inget skulle lösa sig om vi var på olika håll. Jag var beredd att se vart allt skulle leda. Jag var inte beredd att kasta bort allt direkt. 

    Nu blev det som det blev. Men eftersom vi kan kommunicera så bra, bättre än någonsin, så står jag fast vid att vi ska lösa detta i vår takt. Nej jag väntar mig inte att vi ska bli vi igen, jag menar att lösa allt praktiskt sen tillslut börja leva våra separata liv. 
    Jag har inte blivit tvingad till ngt, han har inte försökt övertala mig till något! 

    Klart jag anser att min dotter är smart! 
    Men jag känner henne och hon lever lite o det blå, tyvärr ja pga måendet så hon har stora sociala brister. Jag lovar hade hon fattat så hade jag fått höra det eller märkt det.
    Hon är. Ingen typisk tonåring som tjurar på rummet, döljer saker, inte vill hänga med oss.. 
    Hon har inga vänner irl utan hon och jag har då blivit fruktansvärt tighta istället.
Svar på tråden Vår situation är så udda! Eller?