Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Dålig erfarenhet av doula?

    Priset visste hon väl innan? Förstår inte hur hon isf kunde bli besviken. Det som är viktigast är ändå hur kontakten med doulan känns, och som jag har förstått brukar man ha ett samtal först innan man bestämmer sig för om man vill gå vidare med just den personen eller inte.

  • Mortiscia80
    ebbaolivia skrev 2023-10-20 19:24:41 följande:

    Ja priset visste hon men tyckte i efterhand att det var dyrt (17.000) i förhållande till vad hon fick ut av det. Dock var det ett år sen så kan ju va efterhandskonstruktion. Finns ju massa ?nya? doulor nu som erbjuder lyxpaket typ Förvånad


    Ja jag tror också det är en efterhandskonstruktion. Hon visste ju priset men hon borde också ha vetat om vad som ingick, eller hur? Låter ändå som ett rätt normalt pris, iaf om man bor i en större stad. Nu vet jag inte vilka lyxvarianter man kan få, alltså vad som ingår, men det brukar vara några samtal före förlossningen samt att när det närmar sig så finns doulan på jour dygnet runt om det skulle behövas och då så klart att hon är med under förlossningen. Det ingår säkert också något avslutande samtal efteråt.

    Vad var det din vän fick och vad verkar det som att hon hade förväntat sig?
Svar på tråden Dålig erfarenhet av doula?