Inlägg från: Ememem |Visa alla inlägg
  • Ememem

    BIM november

    Sollan907 skrev 2023-11-04 09:10:31 följande:
    Jag fick upp hoppet lite nu!! 🥰 Yes, jag tänker att jag väntar tills i morgon. Än så länge känns det inte alls som att mensen är på G. Jag hoppas så innerligt att det håller i sig!! 

    Hur går det för dig? Tagit nytt test idag? ❤️
    Hur har det gått?
  • Ememem


    Här hoppade tempen äntligen upp lite imorse! Känner absolut ingenting vilket är ganska skönt då kroppen spelat mig spratt flera gånger förut. Kände möjligen lite hugg i nedre magregionen igår eftermiddag/kväll men det var väldigt diffust. Är på äl+6-7 beroende på vilken app jag tittar på, FF har satt ut äl till cd 16.

    Däremot hände något jäkligt märkligt. Jag vaknade imorse med en fläck stor som en femkrona på pyjamaströjan precis vid ena bröstvårtan. Såvitt jag vet har jag inte läckt sedan jag slutade amma för 5,5 år sedan. Vet att det är hormoner som styr, vet inte ens om det är möjligt att börja läcka så här tidigt även om man är omföderska och finns säkert andra förklaringar men känns så jäkla udda att det skulle hända just nu.
  • Ememem
    evelina786 skrev 2023-11-05 18:20:45 följande:

    Jag har BIM 13e november men fick ett infall (hej otålig!) och gjorde ett vanligt gravtest precis 😅 

    Jag vet inte om jag jagar spökstreck här nu? hjälp mig tolka innan jag gör ett testa tidigt test i nästa vecka! 


     


    Har du tagit ett nytt test idag?
  • Ememem
    evelina786 skrev 2023-11-06 15:21:45 följande:

    Nej, jag beställde igår tidiga gravtest från Graviditetskollen. Tänker att de kommer antingen imon eller onsdag, ska försöka hålla mig tills dess. Allra bästa hade varit att vänta till helgen men det är ju sååå långt tills dess, haha


    När ska du testa? Såg att vi har samma bim


    Jag kommer testa imorgon är då på äl+7-8, sannolikt för tidigt att visa men ska på middag på kvällen. Sen kommer jag troligen testa varje dag fram till äl+10-11, har jag inte fått plus då så väntar jag nog in mensen. Kör sådana billiga stickor.

    Mina två tidigare graviditeter har jag plussat på äl+9.
  • Ememem
    tjatalagom skrev 2023-11-06 16:58:08 följande:
    Vilken häftig temp och häftigt eventuellt symptom.😍 tänker du testa före bim? Nu ser ju tempen verkligen lovande ut när den var så jämn innan också! Vilken dag brukar din temp annars dippa?
    Jag kommer börja testa imorgon på äl+7-8, sen testar jag varje dag troligen fram till äl+10-11. Jag har plussat med båda mina på äl+9, så har jag inte fått plus då eller dagarna därefter så känns det som jag lika gärna kan invänta mensen.
  • Ememem
    Sollan907 skrev 2023-11-06 18:58:26 följande:
    Jag började känna av mensvärk på lördagkväll och sen sjönk tempen rätt rejält i går morses. Så visste att mensen var på G och den kom natten till idag... 😕 
    Så inget denna månaden heller! ❤️
    Jag tror jag bara ska tempa fram till att ägglossning bekräftas denna månaden, och sen inte tempan mer. All tid går åt att analysera och jag sover mycket sämre för jag är så spänd på vad tempen ska vara! 

    Jag känner mig helt psykiskt slut när mensen väl kommer 😅  
    Det kan vara klokt att göra så. Jag har dock upptäckt att jag sover sämre överlag mellan äl och mens jämfört med innan äl, så osäker om det bara är tempningen eller om det är hormonerna i kroppen som ställer till det.
  • Ememem
    GuldKvinnan skrev 2023-11-07 08:53:35 följande:

    BIM igår och ingen mens än... är på konferens så har inte testat än, men får testa ikväll eller imorgon om den fortfarande inte dykt upp då. Pirrigt!! =D


    Har du testat ikväll?
  • Ememem
    Hund12345 skrev 2023-11-07 11:20:45 följande:

    Hur går de för alla? 


    hur många mer än jag har plussat?
    håller alla tummar & tår för er. Speciellt ni som försökt sååå länge 


    Jag tror det bara är du, tjatalagom och babyfever som plussat än så länge, men månaden är ung än!

    Vi är flera som har bim i nästa vecka så förhoppningsvis rullar det inte lite fler plus till helgen och nästa vecka!
  • Ememem



    Tempen gick upp idag efter en dip igår men negativt test nu på morgonen, men är bara på äl+8-9.

  • Ememem
    GuldKvinnan skrev 2023-11-08 08:17:46 följande:

    Idag fyller jag år... och fick den bästa födelsedagspresenten man kan tänka sig nu på morgonen. Ett PLUS efter 14 månaders försök (första barnet). Otroligt!!  // Hjärta


    Stort dubbelt grattis!
Svar på tråden BIM november