Inlägg från: Brumma |Visa alla inlägg
  • Brumma

    Mannafrutti i resväskan

    Det går alldeles utmärkt. 
    Du behöver hålla det kallt tills flyget går (sedan är det kallt där väskorna ligger) och från flyg till hotell.
    Föreslagsvis att du tar med dig ngt som är fryset, tex kylklampar, och petar ner några sådana i kylväska tillsammans med mannafruttin.
    Vi brukar ha med fryst korv och köttbullar (och pasta o nudlar) och det är fortfarande kallt när vi kommer fram :)

  • Brumma

    Kom på nu.. det går att göra egen mannafrutti, med mannagryn, mjölk, vaniljpulver och grädde. Och sylt då..
    Det går bra att byta ut mjölk mot mjölkpulver (som man blandar med vatten). Då kan du ta med mannagryn, mjölkpulver, salt och vaniljpulver istället. Grädde går ju bra att frysa vilket då kommer hålla utan problem fram till hotellet, och sylt blir inte dåligt. Dessutom finns säkert sylt och frukt på resmålet :)
    Så slipper ni riskera att mannafruttin blir dålig eller går sönder.
    Prova innan ni åker ner.
    Det går ju att diska ur gamla mannafruttipaket och fylla med hemmagjort, om hon reagerar på att plötsligt få det i tallrik...

Svar på tråden Mannafrutti i resväskan