• CleoX

    Lack och läder

    Jag klär mig gärna i åtsittande skinnbyxor när jag går ut. Har även blanka latex leggings om jag vill vara ännu mer utmanande. Funkar utmärkt med ett par höga lackpumos. I sängen och för sexträffar har fler busiga blanka outfits som alltid gör succé. På jobbet är jag mer klassiskt strikt men alltid höga skor så klart. 

  • CleoX
    Anonym (Nyfiken) skrev 2023-07-30 11:40:03 följande:
    Härligt att det finns kvinnor som vågar ta ut svängarna lite och även uppskattar att klä sig i skinn/lack/latex.
    Låter spännande med blanka outfits (vad kan det vara?)😊
    Ja det är ju härligt! Med blanka menar jag lack (både skor, stövlar och outfits, men även latex som är ?behandlad? så att den blir blank som lack. Det krävs rätt mycket jobb men det får min gubbe göra. Ingår i hans uppgifter och han gillar det. 
  • CleoX
    Pixie99 skrev 2023-07-30 18:56:48 följande:

    Jag förstår verkligen tjusningen med den typen av kläder, men samtidigt är det en svår avvägning. Det är verkligen en hårsmån emellan sexigt och lockande å ena sidan, och vulgärt och tacky å andra sidan. Det krävs en hel del självkritik att veta hur mycket av detta kan man väva in i vardagsklädseln utan att man ser ut som en karikatyr av en prostituerad.

    Glansiga minikjolar i skinn, lårhöga högklackade stövlar, stay-ups, svarta, ärmlösa tajta latextoppar och breda chokers har jag faktiskt, men aldrig i livet skulle jag kunna ta på mig alltsammans på en gång. Jag skulle förmodligen se ut som om jag var på väg till en fetish-convention eller ha en skruv lös. Det gäller att kunna blanda det här rått sexiga med något sött, formellt, vackert eller elegant. Då fungerar det. 


    Det är helt rätt. Man ska välja sina tillfällen. man kan vara oerhört sexig med stil i publika sammanhang genom stilfull antydan utan att bli vulgär. Strikt stilfull dräkt eller klassisk pennkjol med tillhörande korrekt outfit med ett par höga klassiska svarta lackpumps. Det kör jag gärna tillsammans med mina stilrena glasögon, istället för linser, och bakåt slickat hår i tajt fläta med rosett. Brukar bli riktigt bra I festliga sammanhang. 
  • CleoX

    En härligt sexig outfit är absolut en invit till spännande sex, lek och bus, men ingen direkt koppling till BDSM. Finns nog inte många män som inte skulle bli överlyckliga och jag lovar att det kommer att förgylla dina sinnen också.

Svar på tråden Lack och läder