Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Lack och läder

    Anonym (Nyfiken) skrev 2023-07-27 19:05:19 följande:
    Lack och läder

    Hej,

    Jag är en man runt 50 som tycker det är mycket snyggt och sexigt med kvinnor som klär sig i t ex lackbyxor, skinnkläder och stövlar (gärna lårhöga).
    Jag hade gärna sett fler kvinnor klä sig i detta.

    Jag är lite nyfiken på frågorna nedan. Kanske skulle postat i annan kategori men lägger den här då ordet sexig väger tungt för mig.

    Hur ser ni kvinnor på klädval som dessa?
    Vad anser ni kvinnor som inte använder denna typ av kläder om detta?
    Finns ni kvinnor som skulle vilja klä er lite mer vågat men inte riktigt ?vågar??


    Är man men svarar ändå trots att du primärt verkar rikta sig till kvinnor. Jag kan också det det är snyggt och sexigt. För mig är det dock viktigt att det görs med stil. 


    Har en sambo som har hel del skinnplagg, främst fejkskinn då. Hon kan ha skinnbyxor eller skinnkjol på jobbet. Hemma går hon ofta runt i skinnleggings. Hon har även några lackbyxor och en lackklänning, men de har hon bara på sig när vi är själva ;)

    Hon säger att hon känner sig sexig i det och hon brukar få blickar och kommentarer!

  • Anonym (Man)

    Nu ligger ju denna tråden förvisso under kategorin sex och inte mode. Men det är ju helt galet vad vissa verkar hänga upp sig på att det skulle vara så speciellt, lukta skunk och allt som nu skrivits.

    Hittade på exempel på outfits min sambo skulle kunna ha till jobbet. Hon är 40år, är mellanchef på ett kontor på en större arbetsplats. Absolut inte något konstigt alls om hon går klädd så på sin arbetsplats eller om hon går ut och tar ett glas med sina kompisar.

    Hon skulle dock inte ta på sig en catsuit i lack eller lårhöga lackstövlar då hon är ute bland folk, men ser samtidigt inte att det skulle vara något problem om någon känner sig snygg och bekväm i det.

    https://www.zalando.se/inwear-cedar-pant-tygbyxor-in321a02k-q11.html

    https://www.zalando.se/2nd-day-jupiter-appeal-skinnkjol-meteorite-black-s3821b039-q11.html

  • Anonym (Man)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2023-08-29 18:01:06 följande:

    Någon mer som gillar lack och läder. Specificera görna vad och varför du tycker om det.


    Både jag (han) och min sambo (hon) gillar lack och läder. Hon har allt från klänningar, kjolar, byxor etc i lack samt rätt mkt i skinnimitation. Lack -plaggen är mest för hemmabruk medans skinnplaggen används till vardags och jobbet. Jag kan inte riktigt svara för varför jag gillar det, det är bara något sexigt och spännande med det. Bara det inte blir för mkt, för då blir det snabbt tacky och osmakligt. Min sambo tycker det är snyggt och så gillar hon uppmärksamheten. Hon säger att det märks tydligt på män i hennes omgivning om hon har en tajt skinnkjol eller ett par skinnbyxor Skrattande
  • Anonym (Man)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2024-08-20 22:34:41 följande:

    Älskar att se min fru i skinn eller allra helst lack. Byxor, klänning och gärna ett par lårhöga stövlar. Så snyggt och sexigt om msn gör det med stil😊


    Kan bara hålla med! Min sambo har ofta skinnbyxor eller skinnkjol även till vardags. Tror det är en kombination av att hon tycker det är snyggt och att hon gillar uppmärksamheten. Hon brukar berätta om blickar och kommentarer hon fått av kollegor och män i hennes vardag 🤩
Svar på tråden Lack och läder