Inlägg från: Anonym (DID) |Visa alla inlägg
  • Anonym (DID)

    Könstillhörighet - biologi eller känsla?

    Vid sidan av transsexualitet/könsdysfori har en psykisk störning ökat explosionsartat DID (Det som tidigare kallades multipel personlighetsstörning). Det här långt mer än vad trans ökat. Då självrapporterat/självidentifierat. Det här behandlas (beroende på någon av personligheterna) som trans i både usa och canada. Vilket är riktigt dumt.

     

  • Anonym (DID)
    Anonym (F) skrev 2023-07-11 16:20:33 följande:
    Du tänker att en del av dessa transpersoner egentligen lider av en psykisk störning med andra ord? Ja, kanske. Det skulle nog behöva utforskas för att veta säkert, men så klart blir det fel om de får fel slags behandling, riktigt fel!
    Ja. Nu tror jag inte en stor del av trans har DID men att det förekommer och riskerar "åka med".  
  • Anonym (DID)
    ClumsySmurf skrev 2023-07-11 21:32:22 följande:
    Transkvinnor föddes som män, är oftast attraherade av män och har "kvinnlig" hjärna på samma område som bögar feminiserad hjärna så det är lite svårt att avgöra vad det är för avvikelser det handlar om.
    Sitter könsidentiteten väldigt nära sexualiteten i hjärnan eller är det böghjärnor?
    Finns en rätt känd transkvinna, Kelly Cadigan som ibland hävdar att hon var tvungen att bli en kvinna för att hon inte attraheras alls av homosexuella män. För att kunna attrahera heterosexuella män var han tvungen att försöka bli en hon.

    Fast hon driver rätt mycket med, så jag vet inte alltid om hon är seriös.
Svar på tråden Könstillhörighet - biologi eller känsla?