Inlägg från: Anonym (Varit med om samma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Varit med om samma)

    Respekterar inte dotterns kroppsliga integritet

    Vi har en morfar som inte respekterar. Nu är min dotter äldre men efter ett flertal ?sluta morfar? när han försöker gulla och pussa och kittla så gick jag in, röt till ett ?i Den här familjen respekterar vi ett nej?, morfar surade en stund, min dotter fick se att jag backade henne och problemet har inte uppstått igen. 


    Säg ifrån! och Stå inte och le åt flickan. Jag vet att situationen blir obekväm men låt den bli det. En vuxen personens önskan om att få krama och gosa får inte före ditt barns önskan om integritet. 

  • Anonym (Varit med om samma)

    Frågetecknet i texten ska vara situationstecken. Vet inte varför det blev så :)

  • Anonym (Varit med om samma)
    Anonym (Wow) skrev 2023-05-17 18:40:31 följande:

    Men gud, snacka om att överreagera. Kommer alltid finnas äldre släktingar som vill visa sin kärlek för barnen med kramar och liknande.


    om du tyckte han gjorde fel så säger du det till honom när barnet inte är i närheten, men att hålla kvar känslan så länge att du gråter över det senare verkar helkonsigt. Litar du inte på att din mans föräldrar är bra och varma människor som bara vill ditt barn väl? Dom har ju uppfostrat din man och det blev väl bra?


     


    och en vuxen tant eller farbrors önskan om att krama och gulla betyder alltså mer bara för att de ska visa kärlek? Vilket skitsnack. spelar väl ingen roll om de är ?varma och bra?. Ska alla som är varma och bra ha rätt till din kropp eller? Fjantigt svar 

Svar på tråden Respekterar inte dotterns kroppsliga integritet