Inlägg från: nattuw |Visa alla inlägg
  • nattuw

    Riksdagsvalet 2026

    Padirac skrev 2024-06-12 18:55:02 följande:
    Källkritik bygger på att det finns källor att granska och värdera.
    Så du anser inte att EXPO är en källa som är värd att granska och värdera.
  • nattuw
    Padirac skrev 2024-06-12 19:43:40 följande:
    Var har jag skrivit det
    Du skrev i Inlägg #609: "Källkritik bygger på att det finns källor att granska och värdera." när du ansåg att EXPO inte skulle granskas på samma sätt som andra källor. Så uppenbarligen är EXPO en källa som du inte anser tåla en källgranskning.
  • nattuw
    Padirac skrev 2024-06-12 08:41:04 följande:

    Det är sorgligt att antifascism och antirasism framställs som någonting som enbart gäller för socialdemokrati.


    Ingen har påstått att socialdemokraterna står för antifascism och rasism. Förutom då möjligen socialdemokraterna själva när de inte är upptagna med att stödja Hamas.
  • nattuw
    Padirac skrev 2024-06-12 20:36:36 följande:
    Nu snurrar du till det

    Källkritik bygger på att det finns källor att granska och värdera. Var skriver jag att EXPO inte skulle granskas på ett eller annat sätt? Jag skriver att källkritik inte är detsamma som ett spekulativt misstänkliggörande utan belägg och att du blandar ihop källkritik med detta.

    Herregud människa
    Uppenbarligen är tanken på en källgranskning av Expo väldigt känslig. Därav ditt snurrande och försök till misstänkliggörande av de som anser att alla källor skall behandlas lika.
  • nattuw
    Padirac skrev 2024-06-14 22:54:15 följande:
    Absolut inte känsligt. Men källgranskning är inte att komma med spekulativa misstängligöranden utan belägg - vilket är det enda i fråga om gnällgranskning du presenterat.
    Hade du inte tyckt att en källgranskning av dina källor var känslig skulle du inte behövt hitta på ord som "gnällgransking" för att försöka misstänkliggöra och tysta de som anser att alla källor bör källgranskas.
  • nattuw
    KillBill skrev 2024-06-16 09:34:20 följande:

    Om du vidhåller att ANC ska kategoriseras som terrorister så är du antingen helt historielös eller så är du en rasist som inte såg något fel med apartheidregimen.


    Så du tycker att det är befogat att ägna sig åt terrordåd och att de som ägnar sig åt terrordåd inte bör fördömas om de utför terrordåd för en sak som du stödjer.
  • nattuw
    Padirac skrev 2024-06-16 14:38:36 följande:
    Jag skrev att du med all uppenbarhet inte kände till begreppet källkritiks innebörd och inte heller hur det genomförs.
    Källkritik bör användas även när det handlar om källor som stödjer ett socialdemokratisk narrativ. Att du har problem med den åsikten visar bara att viss källkritik är ett känsligt område för dig.
    Padirac skrev 2024-06-16 14:38:36 följande:
    Vill du göra en källkritisk granskning med någon form av trovärdigeht så behöver du göra mer än det du gjort hittills i frågan.
    Jag pekade på att det är en bra ide att inte ta källor som har ett ekonomiskt incitament för att komma fram till vissa slutsatser för sanna innan man granskat dem närmare. Vilket tydligen var ett känsligt ämne när det rör sig om källor som framför åsikter som inte får ifrågasättas.
  • nattuw
    KillBill skrev 2024-06-17 19:11:13 följande:
    Menar du att du betraktar den franska motståndsrörelsen som kämpade mot den nazistiska ockupationsmakten som terrorister?

    Ja mycket ska man höra innan öronen faller av..  
    Om du besöker Frankrike bör du nog inte prata högt om att du jämför den franska motståndsrörelsen under andra världskriget med en terrororganisation. Det kan väcka ont blod.
  • nattuw
    Padirac skrev 2024-06-17 19:49:45 följande:
    Fortfarande svårt att se att du greppat att källkritik inte är samma sak som att kritisera en källa med spekulatiova påstånden
    Vid det här laget torde det vara rätt klart för alla att du har svårt att se vissa saker. Vilket antagligen är anledningen till att du försöker komma runt din blinda fläck genom att hitta på saker.
  • nattuw
    KillBill skrev 2024-06-18 12:55:20 följande:
    Det gör jag inte.

    Du däremot anser inte att det är någon skillnad på människor som bekämpat tyranni (såsom fransmännen gjorde när Nazisterna ockuperade Frankrike) och terrorister.  
    Nu hittar du på saker igen. Den enda som har jämfört den franska motståndsrörelsen under andra världskriget med terrorklassade organisationer är du.

    Fast med tanke på att du inte har några problem med att sprida Hamaspropaganda så bör man väl inte vara förvånad.
Svar på tråden Riksdagsvalet 2026