Inlägg från: EnAnonumius |Visa alla inlägg
  • EnAnonumius
    KillBill skrev 2024-05-26 10:50:03 följande:
    Generaldirektören för myndigheten för psykologiskt försvar (MPF), Magnus Hjort, är sedan tidigare starkt kritiserad efter att ha deltagit i en podd för högerextrema Epoch Times som ingår i ett nätverk som sprider  konspirationsteorier och desinformation. Ett högst olämpligt agerande för en generaldirektör. 

    www.dn.se/kultur/myndigheten-for-psykologiskt-forsvar-medverkade-i-podd-fran-epoch-times/
    Och du bygger ju din trovärdighet baserat på att DN låter en journalist från EXPO som har kopplingar vänsterextremism, göra uttalande i deras artikel? Hur lämpligt är det?

    Expo har ju sina rötter i antifascism. Så din "bevisning" är satt på automatisk dissning från mig.

    Så om du skall ifrågasätta generaldirektören och hans trovärdig, bara för att han deltagit, i en podd som skall då vara högerextremistisk, enligt dig,, s är det bara dumt att till artiklar där journalister låter journalister från media med kopplingar till vänsterextremism.


    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • EnAnonumius
    Padirac skrev 2024-05-26 11:03:38 följande:
    Frågan är väl om du är betald, eller om du helt enkelt missat det och att du är den ende som inte duger till att vara betald?

    Och många vill ju tydligen glömma att Vänsterpartiet är ju ett f.d kommunistiskt parti.

    Fast av någon anledning så är det tydligen mer rumsrent att bara kommunist i detta land, trots att det skördats mer liv i kommunistiska regeringar/regimer än i nazistiske regimer.


    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • EnAnonumius
    KillBill skrev 2024-05-28 08:23:36 följande:
    Dissar du också med automatik kritik om källan till kritiken säger sig vara emot fascism?

    Det är okunnigt att börja prata om kommunism när vi pratar om Expo, en organisation som är opolitisk och som under åren haft moderata toppolitiker i sin styrelse..
    Då var det dags igen för KillBills två klassiker,

    Den ena av hans klassiker, vi dra fellogiska slutsatser om motdebattören för att sedan ställa ledande frågor. 🙄

    Den andra av hans klassiker, bara för att man inte hålman inte (blint) tror på bevisen som läggs fram, och/eller kritisera material det minsta så är  man bara okunnig.

    Tja vad har du för objektiva belägg att podden är "högerextremistisk", som generaldirektören på MPF , deltog i? 
    Det råder rätt delade meningar mellan olika medier och granskningsorgan om huruvida Epoch Times är högerextremistisk eller bara vanligt enkel högerinriktad media.

    Så bara för att lilla Expo säger att de är högerextremistiska, så skall man per se tro på dem (fast det råder egentligen delade meningar från olika media och granskningsorgan)?
    Expo som enbart ägnar sig åt leta efter högerextremism, fast det är i grund och botten lika illa med vänsterextremism?

    Tycker det är knappast "objektivt" eller opolitiskt när man blundar för vänsterextremism och låter "det passera", och låt det passera förbi, och enbart letar efter högerextremism. 

    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • EnAnonumius
    Padirac skrev 2024-05-28 22:06:08 följande:
    Att expo letar efter högerextremism och inte också vänsterextremism förtar inte sanningen om att epoch times sprider högerextrema konspirationsteorier och desinformation
    Som jag skrev citerar mig själv;

    "Det råder rätt delade meningar mellan olika medier och granskningsorgan om huruvida Epoch Times är högerextremistisk eller bara vanligt enkel högerinriktad media. "

    (slut på citatet)

    Du väljer att bemöta mig med NBC News som och vad de anser. Hur objektivt är det? Hur vet du att NBC News talare "sanning", är det för att det bekräftar din sak?

    Har du objektiva bevis på att Epoch och Times sprider konspirationsteorier och desinformation?

    Jag skall också skriva tydligt på näsan också detta:

    Jag förnekar inget även om det finns dem som försöker utgå från det bara för att man är kritisk och ifrågasättande om källhänvisningar som läggs fram (som är knappast är objektiva  egentligen)  om Epoch och Times.
    Det jag efterfrågar är objektiva källor.
    Sanningen är den (om man skall dra det kortet);
    Kritik och ifrågasättande är aldrig samma sak som att förneka.
    (Men det finns vissa som vill att det skall vara samma sak, och därför utgår från att "det är samma sak" också)


    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • EnAnonumius
    Padirac skrev 2024-05-29 00:36:27 följande:
    Du kan nog ta vilken annan media som helst och kolla vilka uppgifter de har vaskat fram av det epoch times sprider.

    NBC bedöms till skillnad från epoch times att presentera nyheter som stämmer med fakta.  

    www.disinfo.eu/publications/tierrapura-product-of-the-pandemic

    www.nytimes.com/2020/10/24/technology/epoch-times-influence-falun-gong.html
    Jupp jag kan läsa en text i länkar också...
    Och när skall de objektiva källorna komma?

    Och JA jag vet mycket väl vad desinformation är för något..
    Det är just en av anledningarna till att jag vill ha objektiva källor, inte en massa nyhetsartiklar med proffstyckare journalister..

    Fast i stället för att presentera dem, så kommer man med kommentarer som "välja vilken annan media som helst".😒🙄

    Som jag har skrivit och jag skriver igen citerar mig själv;

    "Det råder rätt delade meningar mellan olika medier och granskningsorgan om huruvida Epoch Times är högerextremistisk eller bara vanligt enkel högerinriktad media. "

    (slut på citatet)

    Vilken del av "det råder delade meningar mellan olika medier och granskningsorgan, var det svårt att förstå?

    Så vilken media och/eller granskningsorgan är det jag skall vaska fram enligt dig, som du kan garantera är helt objektiv? 

    Som jag har skrivit också citerar mig själv:

    "Jag förnekar inget även om det finns dem som försöker utgå från det bara för att man är kritisk och ifrågasättande om källhänvisningar som läggs fram (som är knappast är objektiva  egentligen)  om Epoch och Times.
    Det jag efterfrågar är objektiva källor."

    (slut på citatet)
    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • EnAnonumius
    KillBill skrev 2024-05-30 08:49:17 följande:
    Vilket dravel. Allt pekar mot att både rasism och högerextremism tex. fascism ökar i vårt samhälle så det är ju inte precis så att underlaget för EXPOS existens minskar eller är hotat. Din "logik" är tillämplig på alla typer av organisationer Är du lika tveksam till organisationer som jobbar mot antisemitism som mot EXPO?
    Tja inte värre än DITT paranoida dravel du kommer med då och då..

    Bara för att någon person deltar i något DU anser är "högerextremistiskt" så skall det vara tillräckligt för att misstänkliggöra denna personens avsikter i andra sammanhang. 
    Ett tydligt exempel på detta är då en viss generaldirektören som du hävdar hade deltagit i Epoch Times..

    Vi kan LEKA med tanken att generaldirektören del tog  i en högerextremistisk pod, så är inte ju ändå inte okey om Kalla Fakta använt interjyv de haft med honom i fel sammanhang i ett annat program för den saken skull. 

    Det som är mest intressant med dig
    är att du aldrig, ja ALDRIG med samma misstänksamhet mot dem som deltar i tvivelaktiga vänsterextremistisk poddar/medier. Nej får du det påtalat så göra du allt för att leda diskussionen bort från det, eller förminskar det med "ja men det vare ju bara en podd" och leda det över till högerextremism och i synnerhet då så du kan fortsätta din fanatiska sd-hatar agenda i stället.

    Du har väldigt mycket hyckleri och dubbelmoral i dina texter. Fast du har hävdat att du är emot all form av´ extremism, så ändå när någon diskutera felen som sker på vänstersidan och vänsterextremism, så gör du allt för att släta över det och gör allt för att styra bort det.

    Jag har bett om objektiva källor om ditt påstående om Epoch Times, när kommer dem?
    Att skicka olika  artiklar från huvudsak gammelmedia är knappast objektiva källor, och som sak det råder dessutom DELADE MENINGAR i media och olika granskningsorgan om Epoch Times när man rotar runt för att läsa på om dem.


    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • EnAnonumius
    KillBill skrev 2024-05-30 12:37:20 följande:
    Padirac har gett dig källor som visar att  Epoch Times är  kopplat till högerextremism och om du vill ta del av mer fakta som stödjer påståendet finns det mycket matnyttigt här: en.wikipedia.org/wiki/The_Epoch_Times
    Ja och jag har också förklarat varför jag inte håller dem trovärdiga också. Det verkar du ju ha struntat i helt att notera.
    För ett exempel: NBCNews hur kan du eller han säkerställa att det objektivt och politiskt neutral nyhetsbyrå som ge objektiv fakta i sina nyheter?

    Sedan så länkar du till just wikipedia också.. Har du ens läst den wikiartikeln du länkar till? ÄHur kan du säkerställa att den artikeln är objektiv? N är vem som helst kan gå in och redigera artikeln och slänga upp källor?

    Som jag har sagt förut och jag upprepar det IGEN.  Jag förnekar INTE att Epoch Times KAN, vara det du och Padriac påstår, det jag vill ha objektiva källor.
    Varken du eller Padriac har kunna presentera dem, utan anser att man skall förlita sig på media och olika granskningsnämnder som det råder delade meningar, mellan som gör att ni kan lätt hitta det som stödjer er påstående om EP.

    Man skulle kunna leta upp flera artiklar från media som säger att Epoch Times är inte alls högerextremistiska och konspirations tekniska.
    Det går ju att göra detta, av den enkla anledningen att  det råder ju DELADE MENINGAR inom media och olika granskningsärende.

    Vilket av "det råder delade meningar" har du och även då Padriac svårast att förstå?
    Vad är även svårast för er att förstå detta med "objektiva källor"?
    Hur kan du säkerställa att wiki är objektiv egentligen?

    Som sagt jag förnekar inget, det jag kräver är objektiva källor, då det råder delade meningar, som sagt, inom media och olika granskningsnämnder. 
     


    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • EnAnonumius
    Padirac skrev 2024-05-30 13:11:41 följande:
    Se där, också du lyckas igen att relativisera extremhöger och likställa dem med svensk borgerlighet.

    SDs apologeter måste verkligen beundra din förmåga att sprida deras narrativ.
    Tja, SD må använda internet.

    Men sossarna springer ju och knackar dörr  och säger i klartext att folk inte skall rösta på Moderaterna eller SD, utan det är bätytre att de röstar på Sossarna.
    I min bok så beter sig sossarna precis så patetiskt själva, som de beskyller andra för.

    Fast jag antar att det är rumsrent att sossarna knackar dörr och försöker manipulera folk att inte rösta på M, KD eller SD? 

    Nej jag försvarar INTE SD, det jag säger är att alla partier kan bete sig som rötägg och försöker manipulera folk. Men av någon anledning så verkar det vara okey med alla andra partier utom SD. 


    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • EnAnonumius
    Padirac skrev 2024-05-30 22:07:03 följande:
    Ser du inte skillnaden så är det j*vligt sorgligt. Vill du inte se skillnaden är det inte mycket som skiljer din ståndpunkt från SDs försvar av sina trollkonton som sprider konspirationsteorier, har och hotkampanjer
    Wow vilken ståndpunkt har jag?
    Berätta nu vad du har suttit och fantisera ihop om min ståndpunkt.

    Dessutom så är det bara direkt löjligt av dig att sitta och göra tydliga instansieringar om  att jag acceptera dumheter från SD. Bara för att jag påtalade för dig att det är inte okay det sossarna sysslar med med sin dörrknackning.

    Det är faktiskt inte mer okey att sossarna knackar dörr hos folk och säger i klartext "rösta inte på något parti på högerkanten". Högerkanten är ju som bekant SD, KD och M. 

    Det är du som vägrar att fatta att det är lika fel och försöker rättfärdiga, sossarnas dörrknackning med att säga åt folk att de inte skall rösta på något parti på högerkanten, med att SD kör ju med hootkampaanjer..... 

    Det är aldrig okey, med eller utan hotkampanjer , att säga åt folk vad man inte får rösta på i valen, oavsett om det är från partier från vänsterkanten eller partier från högerkanten.
    Så enkelt är det. Frågan är om du vill begripa detta. Jag tvivlar på det med tanke på hur du svarat och kör med klassikern, blunda för felen på ena sidan medan man påtalar felen på den andra sidan.
    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
Svar på tråden Riksdagsvalet 2026