• Anonym (d)

    Mina bonusbarns Kristna & homofobiska kusins föräldrar.. Alltså hjälp!

    Det du gör nu drabbar bara den oskyldiga tremänningen, det löser ingenting och sätter Anna i en jättejobbig sits.

  • Anonym (d)
    SonjaEliason skrev 2023-05-08 22:39:01 följande:
    Så kan man se det som,men det hennes föräldrar gör påverkar väl också vår bonusdotter genom att de inte låter henne sova hos oss pga att vår dotters mammor är lesbiska. Hur hade det sett ut som någon sagt "du får inte sova hos Maja & Max eftersom de är mörkhyade? Jag kommer ändå att kontakta tremänningens föräldrar och säga vad jag tycker om hur de behandlat oss. Varför ska vi hela tiden vara ok med deras homofobi mot oss? Det är.inte ok. Nu är det slut med det. 

    18 och 19 år som vill ha en vän som sover över...


    Det är inget nytt för er hur tråkigt det än är. Straffa inte ditt vuxna bonusbarn eller gå över huvudet på henne bara för att få in några ord som ingen kommer att bry sig om.

  • Anonym (d)

    Återigen. Du straffar vuxna människor och visar dig inte som den större personen inför dessa "barn" utan väljer just denna tidpunkt för att bråka. För inget kommer bli bättre. Deras åsikter kommer inte att ändra. Det enda du kommer att göra är att förstöra relationer mellan ungdomarna och troligt påverkas även din relation till bonusbarnen av något så onödigt.

  • Anonym (d)

    och, "ni som inte är LBTQ"....

  • Anonym (d)
    SonjaEliason skrev 2023-05-08 22:57:48 följande:
    Off topic. NR1 jag är inte rädd för att vara mig själv här. Men nu är det så att det kontot på facebookr heller inte under mitt riktiga namn. Jag är ingen face bookare på d sättet. Sen undrar jag bara varför du finner det intressant? Lite skumt att hålla på så.. just saying. Lustigkurre delux 
    Det kontot som personen pratar om är inte heller ditt.
  • Anonym (d)
    SonjaEliason skrev 2023-05-08 23:03:32 följande:
    Ok du/ni får tycka & se det som att straffa. Men jag är nyfiken på hur du hade känt om.din partner var t.ex muslim eller mörkhyad & ngn sa att de inte kommer hem till er så länge som ni är hemma i ert egna hem? Det är absurt. Syftet här varit inte att straffa de yngre utan att kontakta de vuxna som pysslar Med detta. Och fram.tills att det är gjort så är alla välkomna hemma hos oss när vi är hemma. Om ni ser d som straff så är det så. Men alla får tycka & tänka olika och man behöver inte vara otrevlig i tråden som (S) är med att leka detektiv & försöka spåra upp en på facebook. Är bara konstigt.

    Ditt namn har uppenbart varit fejk under all din tid här. Inte konstigt att någon dubbelkollar men få personer är så korkade att de använder sitt eget namn här.


    Men då poängen verkar inte gå in så ja, jag hade inte flippat ur på vuxna personers föräldrar utan värnat om relationerna med ungdomarna mer än så. Ditt beteende är samma vad du än försöker med för orsak och går på oss för att vi tydligen inte är hbtq.

Svar på tråden Mina bonusbarns Kristna & homofobiska kusins föräldrar.. Alltså hjälp!