• Anonym (S)

    Mina bonusbarns Kristna & homofobiska kusins föräldrar.. Alltså hjälp!

    Fast hur är det här nyheter? Du visste redan att tremänningen inte får sova över hos er för att ni är lesbiska (nej jag fattar inte heller den logiken, men fine). Med det följer naturligt att om ni inte är hemma kan tremänningen sova över. Nu ska ni bort, hon kan sova över. Så varför har du inte reagerat så starkt tidigare?

    Jag tycker inte du ska straffa barnet som vill umgås med Anna, däremot borde du ha vägrat kontakt med alla de där homofobiska släktingarna för länge sedan.

  • Anonym (S)
    SonjaEliason skrev 2023-05-08 22:39:01 följande:
    Så kan man se det som,men det hennes föräldrar gör påverkar väl också vår bonusdotter genom att de inte låter henne sova hos oss pga att vår dotters mammor är lesbiska. Hur hade det sett ut som någon sagt "du får inte sova hos Maja & Max eftersom de är mörkhyade? Jag kommer ändå att kontakta tremänningens föräldrar och säga vad jag tycker om hur de behandlat oss. Varför ska vi hela tiden vara ok med deras homofobi mot oss? Det är.inte ok. Nu är det slut med det. 
    Två fel blir inte ett rätt. Lämna barnen utanför. Om andra vill bete sig som skit så är det deras sak, gör inte samma själv. Men jättebra att du tänker konfrontera dem iaf.
  • Anonym (S)

    Förresten, väldigt off topic. Jag skulle rekommendera att du byter användarnamn om det är ditt riktiga. Tog mig ca två minuter att hitta dig på Facebook, tror jag iaf. Bor du i Umeå? Bara en tanke.

  • Anonym (S)
    SonjaEliason skrev 2023-05-08 22:57:48 följande:
    Off topic. NR1 jag är inte rädd för att vara mig själv här. Men nu är det så att det kontot på facebookr heller inte under mitt riktiga namn. Jag är ingen face bookare på d sättet. Sen undrar jag bara varför du finner det intressant? Lite skumt att hålla på så.. just saying. Lustigkurre delux 
    Jag skrev inte att det var "intressant". Tanken med ett anonymt forum är för de flesta att vara just anonym, både för eventuella bekanta och eventuelle internetstalkers. Ser av dina svar i tråden att empati är överflödigt så ursäkta att jag försökte vara hjälpsam.

    Något som är intressant, möjligen, är att du sitter och gnäller om de här människornas homofobi, slänger på dig HBTQI-offerkoftan där ingen annan kan förstå din sits, du är sur mot varenda person som svarat i tråden och nu sitter du och kallar mig en massa fula ord när jag försöker vara hjälpsam. Du borde skämmas!
Svar på tråden Mina bonusbarns Kristna & homofobiska kusins föräldrar.. Alltså hjälp!