Inlägg från: Tow2Mater |Visa alla inlägg
  • Tow2Mater

    Tw rasistiska uttryck från anhöriga

    Beror ju på vad det är. Kan du ge oss ett par exempel på dessa rasistiska åsikter eller politiska åsikter med rasistiskt innehåll?

  • Tow2Mater
    Västernorrlandskillen skrev 2023-04-24 11:26:31 följande:
    Däremot är det oförskämt  och respektlöst att prata om det inför din man och ditt barn. 
    Vad? Att prata om att vara emot den invandring vi haft senaste decennierna eller kritisera en religion som medför massor med våld och förtryck? Det är varken oförskämt eller respektlöst. Tycket det kan vara ganska oförskämt  och respektlöst att anta att bara for att någon är invandrare så är han for all invandring och all religion i alla former och uttryck.
  • Tow2Mater
    Västernorrlandskillen skrev 2023-04-24 15:56:27 följande:
    Beror ju helt på hur det sägs så klart. Men vad jag förstått utrycker dom sig inte på ett välkomnade sätt inför trådskaparens man och förhållande har inte han någon del i gängkrigen tex. 
    Man kan ju undra lite varfor TS man inte står upp for sig (och sitt barn) och bemoter det som tas upp? Eller om han inte kan språket och inte forstår vad som diskuteras skulle ju både han och TS be att diskussionerna fors på t ex engelska - det skulle kanske gynna hela släkten på dessa träffar, då den som tar upp de rasistiska sakerna kanske inte kan gora det så bra på annat språk och mannen skulle forstå det som sägs och kunna bemota det som han anser nodvändigt.
Svar på tråden Tw rasistiska uttryck från anhöriga