• BaeA

    Vi som startar IVF 2023

    Noelani skrev 2023-08-31 14:12:43 följande:

    BaeA, 
    Wow så många, grattis!! Jag lyckades inte ens få en haha

    Jag tror det bästa man kan göra är att njuta lite av livet. Ta ett glas vin. Äta något gott.. göra något roligt..  stressa ner och LEVA! 

    Den här jäkla karusellen gör ju att hela livet på något sätt stannar upp. Så gör något riktigt mysigt så du känner dig fri och levande ❤️ 

    Och sen säg till embryot att stanna när de satt in det. Det gjorde jag! 🤣 Jag har pratat allvar med våra haha


    Noelani, tack snälla! Vet inte vad jag känner ännu för det är fortfarande så litet steg i denna stora karusell, men iaf ett steg närmre. och som du säger, jag kanske bara ska unna mig ett glas. en vän fyller år idag och ska fira med en liten aw strax, och hade egentligen planerat på att fortsätta på alkoholfritt men nu blev jag lite sugen 😂
  • BaeA
    Quincey skrev 2023-08-31 20:33:15 följande:

    Grattis till plusset Loidi!

    BaeA, herregud vilket otroligt resultat!! Blir nästan sugen på att köra igång igen. Var det något mer du gjorde mellan omgång 1 och 2 förutom att ta kosttillskott?

    Mathilda88, när skulle du göra äggplock?


    Quincey, kosttillskotten, började äta (har kört periodisk fasta i flera år), drog ner tempot på jobb, privat och träning, tränade inga högintensiva pass. Älskar annars all köttig träning och tränade 5-6 dagar i veckan med Barrys, Crossfit och löpning. så tror hela kombon i 2,5-3 mån

    När planerar ni att testa nu igen? 
  • BaeA
    Mathilda88 skrev 2023-08-31 20:07:51 följande:
    Men wow vilket toppenresultat! Hjärta{#emotions_dlg.flower}Solig 
    Mathilda88 - tack snälla! hur går det för er? 🤍
  • BaeA
    Quincey skrev 2023-08-31 21:44:37 följande:

    BaeA, ahh ok hoppas kosttillskotten gör skillnad, tränar knappt så inget jag kan dra ner på 😆 Känns som att jag frågat hundra gånger men var det gonal-f eller Menopur du tog? Vi tänkte köra igång i september eller oktober. Men känner mig lite rädd att försöka igen eftersom det gick så dåligt sist och nu blir det tredje försöket. Blir dock taggad när jag läser om alla som plussat. Hänger på att min sambos test återgått till vad det var i våras, sen får vi se.


    Quincey, jag vet att de gjort skillnad. tagit tester och fått upp d-vitamin, känner mig jämnare och sett på tempningen att den också håller sig mer stabil.

    förstår jag känner mig fort lite low även om det är fint resultat, vill och vågar inte hoppas för mycket! jag tog menopur 275 till dag 5 och sedan 225 + 0,25 fyremadel. Men ska du ta något vitamintest innan ni kör igång med tredje för att så att allt ser bra ut? Skulle hellre inte ?lita? på referensen utan typ kolla vulverine, hon och Women sync har hjälpt mig otroligt mycket. 
  • BaeA
    Quincey skrev 2023-09-01 00:32:48 följande:

    BaeA, förstår att det är svårt att lita på att allt kommer gå vägen nu men du kan iaf tänka att resultatet ni fick nu var så bra som det kunde bli! Vill tro på kosttillskotten för vet inte vad mer man kan göra, blev rätt uppskrämd sist då vår läkare föreslog att vi skulle spara vårt tredje försök till donation? Jag har inte testat vitaminnivåer alls, var har du gjort det?

    Noelani, yes ska lägga till melatonin!

    Lycka till imorrn Mathilda88!


    Quincey - det är en sån Hälsoundersökning via ex Werlabs eller Medisera (du köper online sen går du till ett lab de är anslutna till och tar blodprov och får resultat efter 3-5 dagar) däremot börjar ens egna research där. även om jag låg infon referensvärdet på t ex d-vitamin och järn tycker jag att det var förhållandevis lågt. så gjorde egen research och hamnade hos Vulverine och women sync som kompletterade mina tankar tillsammans med ISWTE och körde på enligt deras rek för att få upp mina obalanser och värden. Detta är även min 3 cykel som jag inte känner av min PMDS vilket inte hänt sen jag var tonåring fast jag testat det mesta. så ta ett nu, och sedan om 3 mån igen om du har avvikelser. 

    om ni har råd att finansiera själva tycker jag inte ni ska gå på donation direkt, finns mycket annat man kan göra först + att det finns så många bevis på att kvinnor lyckas efter att ha blivit ännu mer medvetna kring hems livstil och hälsa. Hejar på er ❤️
  • BaeA

    Åh Mathilda88, tack för att du delar och fy fasen så kämpigt men lite skönare att det finns en plan. Äter du några tillskott som kan öka äggkvaliten? från mitt första till andra block gick från 0 dag 5 till 5 st 5 dagars och då hade jag tagit tillskott i cirka 3 månader. Skrivit det tidigare men tror verkligen på det och ser på min temp och andra symptom som spottings har försvunnit efter jag stärkt upp kroppen. 

    jag var upp UL idag då jag är i stimulerad cykel för att se när jag ska göra insättning. fick både bra och ?dåliga? nyheter. slemhinnan såg jättefin ut och det är planerat för insättning på måndag. MEN det är bara om mitt blodprov ser bra ut, för sköterskan tycker att jag fortfarande har för mycket gulkroppshormon och därför kanske ville att jag väntar 2 cykler! såklart bra att de tar de säkra för de osäkra, men känns så segt att gå på hormoner för att kanske inte få göra någon insättning. någon annan som varit med om det? 

  • BaeA
    Quincey skrev 2023-09-12 15:00:34 följande:

    Vi ska snart påbörja vårt tredje försök och inför denna omgång har min sambo gjort privat spermatest. Rörligheten som var ett stort bekymmer sist har gått från 14% till 45%, känns som en enorm lättnad! Även antalet har gått upp och är bra nu, vilket det inte varit sedan december förra året. Samtidigt är morfologin under gränsen. Minns inte att vi fått svar på detta tidigare. Är det någon som känner igen detta eller har samma problem?


    Åh vad spännande, håller tummarna för er! vilket fint resultat hos din sambo. 
  • BaeA

    Quincey: förstår det, sååå spännande! Varje förbättring är en liten seger. Har bara tagit ett blodprov så bör få svar inom 48h om det blir FET på måndag eller inte. På ett sätt hade det varit så jäkla fint om jag fick göra det då. För det är vår bröllopsdag, och det var då för 2 år sedan som jag fick mitt missfall. (Ja på bröllopsdagen, tur att jag bestämde mig innan för att inte ta gravtest förrän efter bröllopet när jag var sen). men det hann jag ju tyvärr aldrig. 

  • BaeA
    Noelani skrev 2023-09-12 20:16:48 följande:

    BaeA, men åh så sorgligt! ❤️😥
    Då håller vi alla tummar att det blir av måndag 🙏🙏

    Quincey,
    Jag förstod det inte direkt men tyckte inte alla de stämde med hans resultat så blev inte lika deppig som mannen.. men han gick helt ner sig först...

    Zaro, 
    Precis.. Allt fungerar !! 💕💕


    Noelani - ja, det var en sorg. Mitt i ens lyckligaste tid så skulle man hantera det. Det var dock tidigt, runt vecka 5 och jag hade som sagt inte plussat på stickan eller ens hunnit berätta för min man att jag var gravid. ville att det skulle bli en överraskning efter våra gäster lämnat. men så vart det missfall. var bara jag som visste under bröllopshelgen, men på så sätt kändes det mindre dramatiskt även om jag hann ladda ner gravidappen och se beräknat bf. Men vi håller tummarna för att jag får köra FET på måndag och att de kommer ta sig 
  • BaeA
    Det blir FET för mig på måndag, med en fem dagars!! så glad att jag inte behövde vänta, är lite pirrig nu. 
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023