• Noelani

    Vi som startar IVF 2023

    Zaro skrev 2023-11-15 19:41:40 följande:
    Wow vad snart! Yahoo! Hur känns det? Skrattande Jag tar redan sprutor i låret som inte är helt ofarliga för fostret och som gör att det inte kan vaccineras det första halvåret i livet... nu ska de följa mig, har bara lagt till omeprazol och novalucol, men i värsta fall får jag äta kortison som också har en risk. Man får vara positiv helt enkelt, det är jag bra på Hjärta
    Haha så ironiskt Zaro.. här trodde jag vi sprutat klart så fortsätter vi båda med sprutor ändå 😅
  • Noelani

    Fenling och Awesomeginger, 
    Är så ledsen för eran skull... Det är så orättvist.. och på något sätt extra orättvist när det händer någon av oss alla som försökt så länge ❤️ 

  • Noelani

    Till er som fått missfall så verkar det väldigt vanligt att snabbt bli gravid efteråt. Faktiskt alla jag känner och nästan alla jag pratar med online har blivit gravida inom 3 månader igen. Såklart tar det inte bort sorgen men kanske skänker lite hopp iaf ❤️

  • Noelani
    Jimmithejuice skrev 2023-11-20 06:35:41 följande:

    Officiell testdag idag, har inte tjuvtestat något innan. Köpte ett digitalt också för att vara säker. Gravid 🥳


    Gud så roligt att höra, stort grattis!! 
    Eri8 skrev 2023-11-20 13:54:48 följande:

    Är så nervös för fick ju plus tidigare än test dagen, men idag hade ja test dag och fick 1-2 veckor men borde de inte stå 2-3 veckor nu? Å vissa test i helgen va lite svagare :( så Är bara å invänta blödning nu då ?


    De där veckoindikatortesten stämmer inte alltid.. dels för att de baseras på generella hcg värden.. Mitt slog om rätt sent och jag är nu i vecka 17 och allt ser bra ut.. 

    Jag var dessutom gravid med tvillingar i början och borde då haft högre hcg men fick ändå inte 2-3 förrän en vecka efter testdag... Så oroa dig inte, jag har läst om massor med kvinnor som upplevt samma! 

  • Noelani
    Eri8 skrev 2023-11-20 15:14:02 följande:
    Men blir orolig när vanligt test blivit lite svagare? borde de inte bli starkare :(usch så nervös å rmc lät ju inte jätte trevlig heller sa Mer att hoppas inte de börjar blöda utan de stannar kvar när man berätta om att testet visa 1-2 veckor och att test blivit svagare streck:(
    Jag kan säga som så att mina streck aldrig blev starkare.. fick aldrig något sånt riktigt starkt..  

    Och även om de skulle vara ett MA så blir inte strecken direkt svagare bara från en dag till en annan.. kan ta veckor tom innan det blir svagare.

    Det har med våra olika nivåer av hcg helt enkelt som utvecklas olika hos alla.. förstår att det är ovisst men försök tänka positivt! 
  • Noelani
    Eri8 skrev 2023-11-21 10:04:07 följande:

    Tog som där clearblue testa tidigt imorse alltås de är så svagt så man knappt ser ju:( men ändå 1-2 veckor stod de igår borde inte de visat negativt igår de digitala då?


    Vilken dag är du på ? 
  • Noelani


    Dessa är mina från RD10 till testdag RD14
    Sista testet är med klinikens eget test men du ser hur svagt de var dagen innan och så såg det ut flera dagar efter också med vanliga tester.. blev aldrig starkare och alla streck var dessutom mkt svagare I verkligheten än på bilden.

    Sen går det aldrig och säga något säkert men svaga streck betyder inte alltid något dåligt. Jag var som sagt dessutom gravid med tvillingar här men det verkar ju inte ens höjt mitt hcg värde - vilket de gör för många..
  • Noelani
    Eri8 skrev 2023-11-21 17:00:08 följande:
    Såg så mitt ut i torsdags och nu liknar strecken på de där andra CB testen testa tidigt ut som ditt test på ruvardag 10 ca

     


     


    Det är olika känslighet på alla tester också... men från vad jag hört så minskar inte strecken hur snabbt som helst, inte ens vid missfall. Jag hade ju ett tidigt missfall men det märktes inte på strecken alls.. 
  • Noelani

    Eri8, om du testar på eftermiddagen så är det inte alls konstigt att du får ett svagt eller knappt synbart streck. Det rekommenderas att testa med morgonurin. Kanske därför du får så svaga ? 

    Gvk, smart tänkt! Jag tror verkligen du ska köra en mild stimulering med tanke på hur många ägg du brukar få. Senaste rönen är ju att vi äldre ska få bättre kvalité med den milda varianten förutsatt att man då har ägg som du.  Jag körde 150 Gonal F (varannan dag om jag minns rätt) plus tabletter varje dag.. gav ju inget för mig men det gjorde ju knappt över dubbla dosen heller 🤣  jag o mina fjutteägg 😄

  • Noelani

    Sola13, 
    Går inte att jämföra sä.. Olika graviditeter har olika nivåer av hcg... ❤️

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023