• JohannisenIVF

    Vi som startar IVF 2023

    Awesomeginger skrev 2023-10-28 17:44:23 följande:

    Fråga för er som ruvst, vet inte om de är skillnad mellan ET och FET. Men är på RD 3 efter FET, har sen insättningen haft en lätt smärta, som dragningar nere vid buken. Inte alls som mensvärk som de står att man kan ha när ägget fester. 
    Någon som upplevet liknande?


    Jag hade dragningar/ilningar från rd2 vid FET. Det händer ju grejer och kroppen jobbar så tror det är helt normalt!
  • JohannisenIVF
    Quincey skrev 2023-11-02 08:51:38 följande:

    JohannisenIVF, hur går det för dig? Vad bra att menopuren hade gett bättre resultat, iaf sist du skrev!

    Och grattis till alla som plussat! ❤️


    Tack att du tänker på mig! Jag håller koll här inne och läser mycket. Jag har haft några riktiga jobbiga dagar.
    i måndags hade jag ultraljud nr 2 där jag hade 25 äggblåsor mellan 9-22mm. Äggplock igår som resulterade i 13 ägg(totalfrys). Dock endast 7 som befruktades. Jag vet att många kan bli embryon och att jag ?borde? vara glad men jag mår verkligen skit. Jag hade hoppats på ännu mer denna gången med den nya behandlingen men får hoppas på att äggkvalitén kanske är bättre denna gång Så det blir fler än ett till frysen. Jag har tyvärr inga höga förhoppningar och slits verkligen mellan hopp och förtvivlan. Ångesten är total och tårarna rinner konstant. det blir en jobbig väntan till måndag då det är dag 5 och vi kan ringa igen och höra hur det gått. 


    vi hinner inte göra återföring (om något kan frysas) innan julstängning så denna väntan äter upp mig också. 

    Grattis till alla som fått plus! ❣️

  • JohannisenIVF
    Zaro skrev 2023-11-03 12:09:51 följande:

    Lite nyfiken - vilka av er har barn sen tidigare, och vilka siktar på att bli förstagångsmammor? Måste kännas lite tryggare när det är barn nr 2 då man vet att man har förmågan att bli gravid!?


    Vi kämpar för första barnet. Aldrig lyckats blivit gravid naturligt. En graviditet via IVF som slutade i tidigt missfall.
  • JohannisenIVF

    @theC123: vad ledsen jag blir för din skull. Att få bara det där positiva graviditetstestet kändes så overkligt. Jag förstår precis frustrationen även om min korta graviditet (slutade i v5) aldrig kom till ultraljudet? vi har försökt i 3 år nu i december och försökt med ivf sedan januari i år. Av 45+ ägg har vi endast fått en blasto. Det är otroligt jobbigt. Just nu väntar vi på resultat från fjärde äggplocket. På måndag är dag 5? 


    hoppas att bm sett fel även om jag förstår din frustration och känsla ❤️

  • JohannisenIVF
    Zaro skrev 2023-11-04 08:28:36 följande:

    Är i vecka 12+2 men har haft ordentlig magont sedan flera v tillbaka. Första barnmorskebesöket i veckan resulterade i bekräftelse på infektion. Så vet tyvärr inte om fostret lever nu.


    Nej hemskt att läsa. När får ni kolla fostret om det fortsatt lever? Vilken mardröm. Styrkekramar i massor❤️
  • JohannisenIVF
    Zaro skrev 2023-11-04 08:28:36 följande:

    Är i vecka 12+2 men har haft ordentlig magont sedan flera v tillbaka. Första barnmorskebesöket i veckan resulterade i bekräftelse på infektion. Så vet tyvärr inte om fostret lever nu.


    Nej hemskt att läsa. När får ni kolla fostret om det fortsatt lever? Vilken mardröm. Styrkekramar i massor❤️
  • JohannisenIVF
    TheC123 skrev 2023-11-04 11:13:36 följande:

    Tack❤️ 

    precis som du säger. Att ens få positiv sticka var helt otroligt Med tanke på hur många gånger det varit blankt. 


    Hur tog du dig igenom MF? Alltså just nu vill jag bara lägga mig ner och ge upp. 


    håller alla tummar som finns att du ska få något tillbaka denna gången!! 

    Zaro: Ge inte upp hoppet, styrka till dig ❤️ när får du komma på nytt ultraljud? 


     


    jag tror inte jag riktigt bearbetat eller förstått det än även fast vi håller på med en ny omgång. Jag är sådan känslomänniska så jag ältar ju otroligt mycket. jag försökte tänka att jag faktiskt fick svar på att stickan kunde bli positiv och att se det som något bra. Att det faktiskt kan fästa. det mest jobbiga för mig är att vi inte hade några i frysen utan får börja om på noll igen och denna väntan. Ett år till kommer ha gått. ❣️
  • JohannisenIVF

    TheC123: vi försöker naturligt i den mån vi orkar. Har dock tappat hoppet totalt om att det kommer funka naturligt för oss. Jag är snart 29 och sambo 32 år. Ja vi kämpar på tillsammans. ❣️ jag tar folsyra och munkpeppar dagligen. Vad tar du? 


    awesomeginger: Stort grattis till plusset❤️

    zaro: då hoppas vi på bra besked imorgon för dig❣️🌸

  • JohannisenIVF

    Zaro: vad skönt att allt såg bra ut. ❤️❤️

    idag fick vi besked om hur många av våra 7 befruktade som kunde frysas. 2 stycken har frysts ned idag och sedan får man se imorgon om de kan frysa några fler. Hjärta Känns otroligt skönt, då magkänslan inte är bra, att ha iaf 2 försök på sig istället för ett som sist.

  • JohannisenIVF

    Hej igen alla.. jag har haft ett mentalt breakdown senaste veckorna. efter äggplocket och då vi endast fick 2 embryon till frysen sökte jag hjälp privat för vidare provtagning och utredning på immunförsvaret, Sköldkörteln och koagulationen för att få de bästa förutsättningarna inför FET i januari. De ringde idag och berättade att mitt immunförsvar är aktivt alltså för starkt och stöter förmodligen bort?. Behöver alltså sänka detta med dropp. någon som haft samma problem och kan lugna mig lite? Jag har ju haft detta på känn i 3 år så länge som vi försökt men inte gjort den utredningen förrän nu. Jag ?blamear? mig själv så mycket. Usch vad jag inte tycker om min kropp?
    ❤️

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023