• WinnerBirdie

    Vi som startar IVF 2023

    Tack så mycket lissan111😊 och vad glad jag blir för din skull🤗

    Ledsen att det inte tog sig denna gång BaeA❤️ 

    Håller tummarna för erat VUL imorgon Zaro❤️

  • WinnerBirdie

    Så ledsen för din skull Mathilda❤️ och skickar en stor kram till dig.

    Jag har pausat med att skriva under väntan men nu startade den långa behandlingen i fredags, mycket för att du gjorde det. Det är fjärde försöket och vi kommer köra dubbla hormonsprutor och lite fler dagar än tidigare behandlingar. 


    Läst tråden under ?pausen? och skickar stort grattis till alla som plussat❤️

  • WinnerBirdie

    Håller tummarna för dig LMSM, är det fjärde ggn för dig också? Inte lika hoppfull som tidigare omgångar men det känns bra att testa något nytt. Lite orolig för eventuella klimakteriebiverkningar? vart går du?

  • WinnerBirdie

    Hej, 
    Jag ?ruvar? för första gången efter fjärde försöket och ett av fyra ägg blev mogna efter långa protokollet med 150 Bemfola + 150 Meriofert. 


    Återföring för 1 vecka sedan i Falun (bor i Sthlm). Det var till att börja med en pärs att ta sig dit då flera tåg och anslutningar ställdes in i sista stund så vi skulle missa tiden. Då blev det taxi från Gävle till Falun? och vi kom fram i tid. Det var 2-dagars, enligt läkaren perfekt 4-celligt embryo. 


    Började i förrgår kväll börja få som mensvärk och hugg/stick samt att det strålade lite i låren. Detta kommer och går lite sedan dess. Men jag blir knäpp av att tyda symptom och svårt att inte tänka det värsta. 


    Testdag 4/2, försöker hålla oss tills dess. 


    Lycka till alla som ruvar och är under behandling, jag är inne och läser om hur det går och hoppas så på att 2024 blir året för oss ❤️

  • WinnerBirdie

    Smörblomman24: spännande och rätt påfrestande med denna väntan😅 Kul att vi ligger nära i tid, jag håller tummarna för dig också. Känner du något mer? 


    Igår kände jag inte så mycket alls men ändå lite mer lugn och idag känns det som att det är kört. Så den psykiska påfrestningen tycker jag är väldigt jobbig. Min Sambo tyckte vi skulle tjuvtesta idag, men det är alldeles för tidigt. Oroar mig så mycket för att mensen ska komma. Symptomen är ju typ samma om man skulle vara gravid och man kan ju få Nidblödning. Hur många som varit gravida har fått det? 


     

  • WinnerBirdie
    Björkenli skrev 2024-01-27 14:48:27 följande:

    ... Och om det inte handlar om farliga biverkningar, så borde jag som patient få möjligheten att välja om jag är beredd att må dåligt av sprutorna för att öka chansen att få fler än 1 nästa gång. 

    Men jag är lite optimistisk nu. 

    Innan nästa behandling kommer jag ha varit i Spanien och jag inbillar mig att jag kommer vara mer fertil efter att ha fått lite sol😄
    Tyvärr har jag slarvat med Q10 jag köpte också, men nu har jag ätit det dagligen några veckor iaf.
    Och vitamin D.

    Läste också att omega 3 ökar sannolikheten att bli gravid och jag äter mest veganskt och lågfett kost, så inga nötter eller frön eller så.. 
    I december åt jag din mycket lax. Nu köpte jag lax idag också för att boosta upp även omega 3 till nästa omgång. 


    Jag har gjort fyra försök: 
    1: Bemfola 225 i 10 dagar ledde till 8 blåsor, 1VUL dag 8, tre omogna ägg
    2: 300 Menopur 12 dagar, 8 blåsor, 1VUL dag 8, 3 ägg, alla omogna
    3: Bemfola 450 (maxdos) 10 dagar, 7-8 blåsor 1VUL dag 8, 1 omoget ägg
    4: Kosttillskott som rekommenderas i it statts with the egg för dem med endometrios i ca 2månader. Långt protokoll med synarela, Bemfola 150+150 Meriofert (som Menopur), 12 dagar, 2VUL dag 8+13, ca 8 blåsor+många små varav de största var >20, 4 ägg, 3 omogna, ett som blev befruktat och blev insatt på dag 2. 

    Tror inte maxdos är det bästa, men att ta parallella hormon tror jag är bra. Sedan vet jag inte om något av förändringar till 4e försöket ledde till ett moget. Tror att fler VUL och dagar är bra också. Denna gång såg det inte alls så bra ut på VUL 1, men det hade hänt jättemycket på 5 dagar till. Hade kliniken valt 10 dagar igen så hade kanske inget varit moget nu heller. Lycka till framöver ❤️
  • WinnerBirdie
    Mathilda88 skrev 2024-01-28 07:38:35 följande:
    Grattis till första återföringen! ❤️❤️ Låter lovande, håller alla tummar och tår för er och försök njuta av att äntligen få vara PUPO ❤️. Nära och ändå så långt borta med testdagen ❤️. Låter klokt att försöka hålla sig tills dess ❤️. Hur gick era tre tidigare försök? ❤️ Håller själv på med vårt fjärde försök nu.

    Tack Mathilda88 🙏❤️ jag får tacka dig för en del råd som du gav i aug/sep. Flera dagar, flera VUL, dubbla hormon och även långt protokoll. Allt bad jag beh läkare om till nästa försök.

     Redogjorde kort för tidigare försök lite högre upp, igår. Tredje försöket känns resultatet mycket som att det berodde på för kort behandling. På VUL sa läkaren (ej beh) att vi troligtvis skulle ses 4 dagar senare (alltså förlänga beh) men beh läkare sa att vi kör enligt plan. Varje försök har jag haft 1 ledande blåsa på ca 17mm dag 8 och flera under 15 och under 10. Jag tror att omognaden delvis beror på för få dagar. Denna gång var det stor skillnad efter 7 dagars sprutor och 12 dagar på VUL. Sedan fick vi vänta länge på matchande donator till försök 4, varför det blev en längre paus. Men då hann jag läsa på lite mer och ta kosttillskott etc. 


    Håller tummarna för att ditt fjärde försök går bra❤️🙏

  • WinnerBirdie
    Smörblomman24 skrev 2024-01-28 10:16:58 följande:
    Extremt påfrestande! Enda man tänker på... :(
    Jag har fortsatt haft mensvärk, värre än vad jag brukar. I fredags var jag på middag och det pärlade sig näsan i pannan av smärta en kort stund innan det försvann. Nu känner jag mest efter att jag kissat, konstigt nog. Enligt min app är det mens idag eller imorgon. Och det känns som den är på g :(
    Försöker gripa i varje litet hopp!

    Hur gjorde ni med testet? 
    Och hur känner du dig idag? Hjärta
    Brukar du ha mensvärk innan mens annars eller när den kommer?

    Jag har inga ömma bröst alls, känner du något där? 

    Jag har inte haft mensvärk, lite lite molande kanske efter torsdagen. Ingen Nidblödning heller. Känner mig dock lite PMS-irriterad till och från, men hoppas att det beror på påfrestningen och oron🙏

    Brukar ha ont från dagen innan den kommer typ. Min cykel brukar vara regelbunden, men nu har jag ju kört långt protokoll och tar progesteronet som säkert påverkar. Om jag inte kört långa protokollet så skulle senaste mensen kommit vid jul och cykeln brukar vara 27-29 dagar. 


    Har haft ömma bröst sedan Ovitrelle och start med progesteronet. Så svårt att veta om det är symptom för det? 

    Hoppas, hoppas att din mens int kommer nu❤️🙏

  • WinnerBirdie
    JohannisenIVF skrev 2024-01-29 12:29:23 följande:
    ja men på 4 plock och 43 ägg har endast 3 blivit blastocyter? så är otroligt jobbigt på det sättet.

    jag känner av lite molvärk idag. Men jag har tjuvtestat imorse på ruvardag 5. Och jag tror det är positivt. Om det inte är ett spökstreck ❤️ 
    Wow! Ser positivt ut ❤️🙏
  • WinnerBirdie

    Välkommen tillbaka Loidi 😊
    Följer er alla och håller tummarna för er!! 


    Jag är nu på RD12 men har gett upp hoppet om det enda ägg som klarade sig och det första som satts tillbaka på 4 IVF-omgångar. Har haft kraftig mensvärk som kommit och gått sedan i söndags. Bruna konstiga flytningar sedan måndags kväll, först väldigt lite men mer from igår kväll. Igår morse tjuvtestade vi och det var såklart negativt 😭 kanske tidigt, men känns verkligen som att det är mens på G och att cyklogesten fuckar up. Otroligt ledsamt och jag vet inte vad nästa steg för oss blir. Krävande resa detta! Men det är min allra högsta önskan att få ett barn ❤️

    Så himla uppgiven nu 💔

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023