Inlägg från: Anonym (Försöker också) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Försöker också)

    Någon som ör 40+ och gör/ska göra IVF?

    Drömmenom3 skrev 2023-09-06 21:19:54 följande:
    Ok, hon sa dock inget om att jag ska  sänka dosen . Får hoppas de större hänger kvar ändå och att  Fyremadelen gör sitt Skäms

    Jag håller tummar och tår för er! Det är din tur! Du får hålla oss uppdaterade. 


    Vid mitt sista försök fick jag ta en extra Fyremadel (jag hade en jätte på typ 30 mm) på morgonen samma dag som jag tog Ovidrellen. Men vet inte om det är så vanligt, Fyremadel ska ju fungera bra. 


    För oss blir det frysåterföring nästa cykel. 

  • Anonym (Försöker också)
    Drömmenom3 skrev 2023-09-08 15:06:29 följande:

    Tack snälla Hjärta
    Det blev precis så som du skrev för mig med?  Jag ska ta en extra Fyremadel på morgonen imorgon och sen Ovitrelle på kvällen . Äp på måndag .Hoppas då även de största hänger kvar. Gjorde de det för dig ? 


    Blir sen ingen återföring denna cykel pga att de måste kolla upp min slemhinna och ev polyp /cellförändringar eller vad det nu kan vara,   så bara hoppas på att det blir någon / några blastocyst/-er.
    Tack för tummarna! Håller mina för dig med
    Uppdatera gärna hur det går med frysförsöket när det närmar sig.


    Hej! Ja alla äggblåsor var kvar dagen för äggplock, så det verkade fungera med en extra Fyremadel. Jag ska tänka på dig på måndag och hoppas fina blastocyster till frysen. 


    Då blir det förhoppningsvis återföring i november för er då? Om allt går bra blir det återföring för mig i oktober. 


    Jag velar mellan att köra medicinerad FET, för att ?veta? att hormonerna blir rätt och att det blir av, eller naturlig. Vid naturlig kan det ju bli inställt pga helg, men å andra sidan kan man köra på varje månad. Hur har ni andra gjort? 


    Trevlig helg på er alla! 

  • Anonym (Försöker också)
    Drömmenom3 skrev 2023-09-12 15:34:46 följande:

    Tack Hjärta
    Vi får se hur det ser ut vid spolningen . Har jag tur ser slemhinnan normal ut och inga  polyper syns . Om något onormalt syns så fårjag remiss för operation och då lär det dröja till november/december innan ev återföring. 


    Menar du om du ska ta Ovitrelle eller ej inför FET?! Även om jag har regelbundna cykler och ägglossning så  ger de Ovitrelle där jag går. 


    Hur många är retfullt har frysen? 


    Aha, när jag gjort naturlig återföring tidigare har man bara väntat på positivt äl test och sedan återföring 7 dagar senare (Om det inte är helg). Då kan man återföra varje månad. Vid medicinerad har jag fått vänta en månad mellan försöken. 
    Hur är det när man tar ägglossningsspruta, kan man försöka varje månad då? 


    vi har 5 blastocyster i frysen. ❤️

  • Anonym (Försöker också)
    Drömmenom3 skrev 2023-09-12 15:42:05 följande:

    En liten uppdatering från mig. 


    Vid ÄP igår plockades 14 ägg ut av 13 äggblåsor . Visste inte att en blåsa kunde innehålla fler än ett ägg?. 


    Så tacksam och glad över att det blev ettgäng då chansen att iaf något av dem  blir en blastocyst är större Hjärta


    Ringde för att kolla läget idag och då så hon att två ägg var omogna men av de resterande 12 äggen så var 11 befruktade . Återigen så tacksam även om jag vet att det är mycket som kan gå fel kommande dagar . Håller tummarna hårt nu  för våra små krigare. På måndag får jag besked om  hur det gått. 


    Kram till er alla 


    Åh vilket bra resultat!! Jag håller tummarna för bra resultat på måndag!! Hur mår du nu? Jag har också blivit överstimulerad en gång, det var så jobbigt. Men resultatet blev bra så det var värt det! :) 
  • Anonym (Försöker också)
    Drömmenom3 skrev 2023-09-16 17:58:16 följande:

    Puh, detta sista äggplock har inte varit det lättaste ? Eller jo , själva plocket gick jättebra men därefter. Denna gång mådde jag väldigt dåligt redan samma dag när jag kommit hem . Hade jätteont i magen - hela magen och nästan mest upptill. Var illamående och kallsvettades tillika från. Sov i omgångar men även om Jag var galet trött var det svårt pg a smärtan . Jag bet ihop och tänkte att om det inte är bättre imorgon så får jag kontakta kliniken och kanske åka in och kolla upp detta. Dagen efter var det dock  något bättre. Tänkte att det troligtvis var så att jag  blivit lite Överstimulerad . Hade fortfarande ont i magen men kunde röra mig lite lättare. På onsdagen tog jag mig till jobbet och det gick men då jag har ett jobb där jag går och står mest så var det lite kämpigt . Kände mig extremt trött och somnade så fort jag kom hem. 
    I torsdags vaknade jag upp och kände mig jättekonstig. Var lös i magen och insåg ganska snabbt att jag hade feber.  Bestämde mig för att åka in till gynakuten men tänkte ringa kliniken först och säga hur jag mådde, De fixade en akuttid samma dag . Kändes jätteskönt att slippa åka till akuten. Gjorde ultraljud och tog massa prover. 


    Hon kunde se vätska i buken men inte tillräckligt mycket för att kalla det överstimulerad. Dock såg vätskan inte helt vattentunn ut varpå hon misstänkte att den var blodblandad . Blodprovsvaren förstärkte denna misstanke då mitt blodvärde var jättelågt ( vilket tyder på blödning) . Dessutom visade ett annat prov på infektion. Detta plus mina magsymptom och feber tyder på att jag fått en blödning i buken i samband med plocket (kan tydligen hända , särskilt då äggblåsor är åt  det större hållet , vilket några var denna gång ). Jag äter nu två olika antibiotika sen igår och det känns som det går åt rätt håll . Ska ta nya prover på måndag för att kolla upp att det är så. 


    Puh , får hoppas att detta är över snart och att vi får positiva besked om någon blastocyst på måndag. Bryter ihop totalt om det inte finns något att sätta tillbaka som iaf kan ge oss en chans efter denna pärs. Detta är såklart en väldigt ovanlig komplikation men detta var definitivt mitt sista äggplock.


    Hej. 
    Men fy så hemsk! Förstår att det varit jättejobbigt, skönt att det går åt rätt håll. Jag hoppas så att du får ett riktigt bra resultat imorgon, det är ni verkligen värda efter allt detta. 
  • Anonym (Försöker också)
    Drömmenom3 skrev 2023-09-16 17:35:01 följande:

    Ja man kan försöka varje månad när man bara tar Ovitrelle , iallafall på min klinik. Skäms


    Underbart att ha 5 blastocyster i frysen ! Är det 5- eller 6 dagars  , eller både och ? 


    Anonym (Försöker också) skrev 2023-09-14 19:57:04 följande:
    Åh vilket bra resultat!! Jag håller tummarna för bra resultat på måndag!! Hur mår du nu? Jag har också blivit överstimulerad en gång, det var så jobbigt. Men resultatet blev bra så det var värt det! :) 

    Tack! Vi behöver alla tummar vi kan fåHjärta
    Det visade sig att det inte är en överstimulering jag mått dåligt av . Skriver om det här nere


    Tack, jag visste inte det! Vi har en eller två dag 5 och resten dag 6. 


    Jag har också landat i att detta är det absolut sista vi gör, jag är klar med detta men hoppas såklart på någon av våra blastocyster. 


    Tänker på dig nu, hoppas på flera blastocyster! 

  • Anonym (Försöker också)
    Drömmenom3 skrev 2023-09-18 17:01:51 följande:

    Ringde idag och fick reda på att de fryst en blastocyst igår, alltså på dag 6?.
    11 befruktade dag 1 slutade alltså med EN enda blastocyst.
    Dessutom anses väl 5-dagars något bättre än 6-dagars tror jag? 


    Jättetacksam såklart för den lilla kämpen och ska försöka hålla hoppet uppe men det känns lite kämpigt just idag om jag ska vara ärlig. Det kommer nog kännas bättre snart , inte minst när vi så småningom får återföra den lilla blastisen  Hjärta


    Åh all kärlek till den lille kämparen och dig också. Det är så jobbigt allt detta men en stark blastocyst väntar på dig. Sista försöket fick vi en blastocyst (vet ej dag) av 11 ägg och 8 befruktade. Jag tyckte också det var jobbigt, men känner Mig mer hoppfull nu när det gått någon vecka. Kram till dig! 
  • Anonym (Försöker också)
    Drömmenom3 skrev 2023-09-19 20:52:22 följande:

    Tack snälla du Hjärta Dina ord värmer.
    Ja usch , då detta dessutom är sista försöket för oss känns allt så extra känsligt. 
    Jobbigt också med komplikationen efter äggplocket mitt upp i alltihopa. 


    Men jag har  landat mer  i det nu och känner mig såklart oerhört tacksam att iallafall få en chans till .

    Var det i oktober ni skulle göra FET?


    Jag förstår precis vad du menar, det var sista äggplocket  för oss också (men ändå inte riktigt samma då vi har blastocyster i frysen). 


    Vid vår förr-förra ivf fick jag skjuta upp försöket pga en cysta. Jag har aldrig haft en cysta innan och sjukt jobbigt med all väntan och osäkerhet. Den skulle ta 1-3 månader att försvinna (det blev 1). 


    Jag håller tummarna både att allt ser bra ut och FET såklart. 


    Jag fick min mens idag tror jag, bara 5 dagar efter vad jag trodde var ägglossning. Så får se om det blir återföring Inom ett par veckor. ❤️

  • Anonym (Försöker också)
    fs456 skrev 2023-09-21 17:52:21 följande:
    Ah ok har ju tagit 8 sprutor och kommer vara uppe i 12 vid nästa VUL, dock rätt höga doser :/ Men slemhinnan var bra tjocklek så jag hoppas ju iaf få komma till äggplock OCH att de kan hitta min vänstra äggstock och nån bra blåsa där 😂 Visste inte att ovitrelle även kunde ge en skjuts. 
    Vad spännande, lycka till! Det har ju bevisats i den här tråden att det behövs bara en för att lyckas! 🌟 Håller tummarna för de tre och att det tillkommer någon till. 
  • Anonym (Försöker också)
    fs456 skrev 2023-09-27 21:03:10 följande:
    Pga min låga äggreserv så rekommenderar de ju ÄD men gav oss en provomgång. Hade ju 2 mogna i måndags och 2 som var 10-11 så har ju svarat på stimuleringen som förväntat för min ålder/ AMH. Känns lite som vi borde få testa igen för nu vet de ju att jag ägglossar tidigare än 36h. när Jag frågade om insemination sa de eller så har ni sex. Kändes inte alls kul gå besviken och ledsen och typ få till det direkt. Men men håller tummarna att jag ägglossat just innan så ägget levde och inte ägglossat måndag/ tisdag. Eller nytt försök. 
    Åh vad trist och jag förstår att du är besviken. Jag hoppas du får ett försök till, eller ännu hellre lyckades fånga ägget den här gången. 
Svar på tråden Någon som ör 40+ och gör/ska göra IVF?