• Anonym (Hmm)

    Ensam och utmattad GADD

    Hej ts.


    Snubblade över din tråd precis. 


    Blev lite nyfiken på vilka diagnoser du har och vilka mediciner du äter?


    Det du skrev var så exakt hur det är för mig med förutom skakningarna och svettningarna. I övrigt med domnande armar, sociala, tankar, nedstämdhet, orostankar o självmordstankar o oron om att inte klara sig utomlands osv, var exakt som mig.. 


    Har hållit mig borta ifrån sjukvården, så har inga diagnoser på pappret och äter inga mediciner heller. Men skulle vilja veta vilka konsekvenserna blir om man skulle mot all förmodan söka hjälp. 


    Vill inte hamna där med flera olika piller. Det enda som fick mig att må bra var det som är olagligt härsamtidigt är mindre farligt än alkohol. Hatar med alkoholen, det förstör en bara. Dock blev man ju paranoid över att råka på människor som är paragrafryttare eller hycklare samt kriminella med behovet av att vara våldsamma.


    Sverige är inte rätt land för oss. Försök spara ihop så mycket du kan och sedan dra till Thailand eller annat billigt land med internetuppkoppling och lär dig programmera där, så kanske du kan nå din frihet på riktigt istället för att enbart drömma om det.


    Själv har jag svårt för människor och relationer. Så drömmer om att bli veterinär då jag älskar djur.   

Svar på tråden Ensam och utmattad GADD