Inlägg från: FredrikLiksom |Visa alla inlägg
  • FredrikLiksom

    Här samlas alla nattugglor!

    Eurydike skrev 2023-12-07 23:43:26 följande:

    Idag skulle jag köpa årets glögg, men den var slutsåld i i princip hela Sverige. I alla fall påstod killen i butiken det 🙃 Jag köpte en saffransglögg istället och hoppas att den är god! Den ska jag dricka imorgon när jag har glöggmys via Zoom. Det blir såklart pepparkakor med mögelost också 🎅🏻🧀


    Nu blev jag lite sugen på glögg och pepparkakor med ost.
  • FredrikLiksom
    Eurydike skrev 2023-12-09 18:42:36 följande:
    Förstår det! Men osten och pepparkakorna passade inte riktigt ihop. Pepparkakorna var ovanligt milda och osten gräddig, vilket gjorde de redan milda pepparkakorna ännu mildare. Till slut åt jag kakorna för sig och osten för sig, eftersom de tog kål på varandra.
     Vilket antiklimax!

    Skåne pepparkakor + whiskeyost brukar var gott om jag minns rätt. Kan varit cognacsost med.
  • FredrikLiksom
    Eurydike skrev 2023-12-10 10:13:07 följande:
    Nämen, stort grattis till dig! 🥳🤩✨

    Jag önskar att jag bjöd på lite mer motstånd, men just nu (kanske alltid) är jag ungefär lika uppmärksam som en zombie 🧟?♀️  Men jag tycker att inläggen trillar in så snabbt här i tråden att jag inte hänger med. Här sitter man och dricker glögg i godan ro och så vips har du gått i mål 😅

    #2345
    Och det värsta är att jag knappt märkte det själv!
  • FredrikLiksom

    Ok dags för blogg. Jag vet ännu inte vad jag ska skriva men det kommer nog. 


    Kära Bullen,
    jag kastas mellan mitt uppblåsta ego och min självkritik. Jag vet att jag är bäst i världen men jag vet samtidigt att jag är sämst i världen.


    Jag har också sett en del tecken på att jag blivit lite gubbfet vilket stämmer bra överens med mina låga energinivåer. 


    Så jag förstår att jag måste ta mig an det här. Återkomma till forna glansdagar, and beyond helst eftersom mina forna glansdagar kanske inte var så jävla glans.


    Jag behöver också skärpa mig rent klädmässigt. Kavaj på alla offentliga uppträdanden. Skägglinjen ska vara knivskarp! Och så ska jag dofta som den man jag är.

    Sen ska jag bli ännu bättre på att be folk fara åt helvete. Som ägaren Till den där lösa hunden jag mötte idag. Hen borde jag förklarat the state of the union för.

    Sen ska jag banne mig komma i mål på de planer jag har.

  • FredrikLiksom
    Anonym (elev) skrev 2023-12-10 22:45:32 följande:

    Hej jag skriver här då jag nyligen har förvandlats till en nattuggla... Detta då jag är så orolig för min kompis att jag inte kan sova på nätterna. Jag har tidigare skrivit om det här på fl men skriver även här för att se om fler kan ge tips... Det är så att mni kompis som är 17 har gått och blivit jättekär i en lärare på vår gymnasieskola. Jag har henne som lärare nu men min kompis hade henne första terminen i ettan. Det är även stor åldersskillnad mellan dem då hon är 29. Min kompis har berättat det här endast för mig och jag har mått dåligt o fått ångest för hela situationen känns jättekonstig. Det som gör mig extra orolig är att även hon är kär i honom... Förlåt för mitt långa inlägg men vad tycker ni jag ska göra? Har någon annan varit i samma situation? Snälla hjälp mig...


    Jag tror det bästa är att du förklarar läget för en vuxen i din närhet som du litar på. Din mamma eller pappa förslagsvis. 
  • FredrikLiksom
    fultextad användarhandbok skrev 2023-12-12 21:50:20 följande:
    Bullen, Kakan och Tårtan. Trä dina fötter i andra skor, låt de leda dig på vägar du inte visste fanns, vägar skapade av dig. Att lämna när natt blir dag, skåda och lev i behag.  //
    Hmm. Jag kanske borde trä mina fötter i andra skor 🤔
  • FredrikLiksom
    Eurydike skrev 2023-12-14 00:11:35 följande:
    Kära Lussekatten,

    jag hade också mycket självkritik förr och pendlade mellan det och bra självförtroende. Självkritiken minskade logiskt nog när självförtroendet ökade och sedan dess har jag haft en mer balanserad syn på mig själv. Många (för mig) toxiska människor är borta ut mitt liv och jag är på väg åt rätt håll.

    Det är svårt att veta om du blivit lite gubbfet eller om det bara är inbillning (det är det säkert), men det är alltid bra att tänka på hälsan och hålla sig i form, så länge det inte går till överdrift.

    Knivskarp skägglinje låter snyggt och svårt! Om jag hade haft skägg hade jag också satsat på det 🤔 Vad vill du dofta? Själv måste jag dofta mig själv aka parfymfritt, för jag får rinniga ögon och börjar hosta annars 😅

    Lycka till med dina planer!
    Tack för input.

    Jag skrev ett svar men jag raderade. 😃
    Jag ska försöka att inte spinna vidare och Göra tråden Till min terapeut😂
  • FredrikLiksom
    fultextad användarhandbok skrev 2023-12-14 09:26:41 följande:

    Jag får passa på att önska er en god jul och ett gott nytt år! Nu bär det av, men vi ses!


    God jul och gott nytt år!

    Ha det så trevligt på resan och destinationen!
Svar på tråden Här samlas alla nattugglor!