Inlägg från: FredrikLiksom |Visa alla inlägg
  • FredrikLiksom

    Här samlas alla nattugglor!

    Stooler skrev 2023-10-15 23:30:16 följande:

    Nog är det bedrövligt, att få en förkylning från helvetet trots att vi haft 3 veckor med +30! En näsa som känns som att någon stoppat in hela möblemanget i, och en feber som latent legat på 39,8 hela dagen! Trött, orkeslös, snurrig i huvudet, ledvärk. Har inte ens gått nära en A/C heller. //


    Det verkar vara sådana tider nu. När jag kom till jobbet idag blev jag varse att ca 30% av kollegorna var sjuka. 


    Krya på dig!

  • FredrikLiksom
    Eurydike skrev 2023-10-17 17:36:14 följande:
    Det kan jag också tycka! Trist att vakna när man borde sova. Själv hade jag inte ens somnat när du skrev ditt inlägg. Det värsta vore en kombination av våra sömnproblem. Somna sent och vakna tidigt, vilken mardröm 😬
    Ja herregud. Det hade nog varit zombievarning på det!
  • FredrikLiksom

    God morgon!
    Här kommer en gnällspik. Jag borde sova nu. Men det gick åt skogen.

    Men jag blir inspirerad av Rayzler som kämpar med sitt. Då borde jag kunna kämpa med mitt.

    Jag hoppas Stooler piggnat till. Att Eurydike kunnat låta bli det mesta av kaffet. Att Fultextad inte haft mer av sina anfall samt att Aniiee väcker sin bildtråd till liv. 


    Och till er som inte nämndes i mitt inlägg eller er som aldrig skrivit något i tråden så hoppas jag på att ni gör världen lite bättre och att det ger er energi.

    Många av ens mindre problem känns Bättre om man ändrar attityd. Jag vill gnälla om sömnen men samtidigt vet jag att det är lugnt. Jag klarar mig ändå. Jag kanske också måste vara lika chill inför mina vardagsproblem så kanske sömnen blir bättre.

    När du läser det här, ja du, precis du! Så känn inte hopplöshet över vad du ska mötas av idag, känn dig stärkt av att du kommer, precis som alltid, ta dig igenom det. För du är optimerad och utrustad För att klara det. Titta på problemet och välkomna det. Din utmaning kommer göra dig bättre, mer erfaren och lugn nästa gång det dyker upp.

    Och ännu en sak. Den där energitjuven som du säkert har i ditt liv. Tänk inte att den är ute efter att knäcka dig. Tänk istället att du utsatts för en prövning som gör att hens attityd förändrats. Att hen känner sig som ett offer och därför är bitter och tycker sig ha rätt att gnälla. Låta det inte förändra ditt mindset. Var empatisk och känn medlidande för det måste vara jobbigt för denne att känna sådan bitterhet.

    Var nöjd med din insats och dig själv.

    Allt gott! Ha en fin dag.

  • FredrikLiksom
    FredrikLiksom skrev 2023-10-19 02:45:14 följande:

      Tänk istället att du utsatts för en prövning 


     


    Det ska stå:

    den utsatts för en prövning
  • FredrikLiksom
    RaYzLeR skrev 2023-10-19 03:39:06 följande:
    Du får krya på dig om du är deprimerad. Jag har själv varit nere, då tog jag flaskan till hjälp. Men nu så mår jag bättre, har kontakt med familjen och har börjat jobba. Så nu så skiter jag i alkoholen.

    Tack RaYzLeR! 


    Jag är dock inte deprimerad. Även om det ofta varit så tidigare. Problemet är att jag jobbar lite för mycket och lite för intensivt vilket gör att jag slarvar med kost och motion vilket i mitt fall har stor påverkan. Jag har funderat på att byta jobb men det är ofta ganska roligt på mitt nuvarande m och jag gillar när det är lite fart.

    Men vi får se. Jag kanske blir tvungen.

  • FredrikLiksom
    fultextad användarhandbok skrev 2023-10-22 21:47:58 följande:

    Hoppas att ni har haft ett bra veckoslut. Jag var till en kompis i fredags på kvällen och fick ett krampanfall, efteråt kände jag mig dålig först, sedan började jag gråta då jag blev ledsen. Sedan blev det bra och i lördags spelade vi lite bordtennis och jag förlorade, fast inte utan motstånd. I veckan som kommer ska jag till läkaren. Önskar er en bra start på veckan.


    Jag hoppas det ger med sig snart, att läkaren har lösningen! Förstår att det måste vara påfrestande.

    Ha en toppenvecka!
  • FredrikLiksom
    Eurydike skrev 2023-10-23 00:09:42 följande:

    H(ow l)ovely! 🦉❤️ Det flög under radarn, men nu när du upptäckte det åt mig så kommer jag att fira storslaget med en dans. Dansen är inspirerad av min favoritfågel, näst efter nattugglor, den stiliga vogelkop 😉 Och ja, jag kommer dansa hela natten lång, som en riktig nattuggla. Att vinna inlägg #2000 är en stor ära och jag förväntar mig att FredrikLiksom eller Stooler (den av er som vann senast) skickar hit pokalen genast! 🥳🏆🥇


    ">


     


    Woop woop stort grattis! 🎂
    Nu grämer jag mig för att jag sov på planen.

    Respekt till Stooler som var vaken.
  • FredrikLiksom
    fultextad användarhandbok skrev 2023-10-24 18:58:07 följande:

    Hej alla medskribenter, jag hoppas att ni har det bra och tack för fina inlägg. Jag har epilepsi. Orsaken okänd. Ska få medicin, med diger biverkningslista, så den kommer jag inte våga ta. Jag nådde inte riktigt fram till neurologen gällande det, hur rädd jag faktiskt är för sådant. Så ensamsegling ska jag kanske inte ge mig ut på nu, fast jag tror att det hade gjort gott. Det är inte så mycket kvar av mitt tillfälliga arbete heller.

    Ofärdsåren sträcker sina händer mot oss, trevar målmedvetet. Stordåd i vardagens enkelhet. Ryggar inte för den hand som sträcks ut och berör mig. Viker inte för de ord som tar på mig.


    Jag vet inte vad Jag ska säga för att stödja dig men jag gissar att det känns motigt nu. Jag vet inget om epilepsi men nu vet du åtminstone vad det är och då kanske du kan komma fram till någon slags handlingsplan som gynnar ditt välmående och förhoppningsvis också begränsar sjukdomen. 

    Vad gäller medicin och övriga tankar så hoppas jag det finns andra människor med epilepsi som kan råda dig och ge dig inputs! 


     

  • FredrikLiksom
    fultextad användarhandbok skrev 2023-10-25 16:28:15 följande:
    Jag ber om ursäkt för att jag kapade tråden med personliga problem och jag tackar alla er som har svarat.
    Som du vet så tar jag upp personliga problem jag med och personligen anser jag att tråden kan tjäna oss på det sättet. Det bästa är att man är Lite friare här i tråden eftersom vi inte känner varandra.

    Så ut med det du behöver få ut!
Svar på tråden Här samlas alla nattugglor!