Inlägg från: Eurydike |Visa alla inlägg
  • Eurydike

    Här samlas alla nattugglor!

    Aniiee skrev 2022-12-05 00:52:38 följande:
    Men huvudvärk är väl inte kul. Sov bort den. Julpynta ska man kanske göra någon gång i år också, ja.

    Jodå, det får funka. Huvudet upp och fötterna ner, som de säger.
    Nej, huvudvärk är verkligen inte kul, men som tur är så är den inte så farlig. Ska försöka sova bort den nu. Hoppas jag kan somna! Det är ju inte min starkaste sida 🙃 Precis! Ibland hinner man nästan inte med när julen närmar sig med stormsteg 🎅🏻 Okej! Det låter som att du mår hyggligt i alla fall! Skönt det 😊
  • Eurydike

    Nu är det dags för lite träning för det här lata skrället till nattuggla 💪🦉

  • Eurydike
    FredrikLiksom skrev 2022-12-08 17:47:34 följande:
    Träning 😱 Mitt i natten 😱

    Nej lat är du nog inte.
    Det är då jag är som piggast! 💪🙃

    Men du har rätt! Lat kanske är fel ord. Jag är nog mer felkonstruerad. Jag är för lat för att träna fram tills dess.
  • Eurydike
    FredrikLiksom skrev 2022-12-08 23:01:40 följande:
    Jag förstår vad du menar. Min pigghetstopp är runt 05. Det är många som säger 😱 till det med.
    Om jag har somnat då, så är jag ofta halvdöd runt kl 5 😅 Så jag säger också 😱 Nu ska jag gå och borsta tänderna. Tänkte lägga mig tidigt idag! Må drömmarnas land hålla kvar dig i sin magiska och vilsamma värld några timmar till 🌈
  • Eurydike

    *Kraschklandar in i holken efter en lång dag.*

    Kommer tillbaka med ny energi snart! 🦉🤪

  • Eurydike
    Stooler skrev 2022-12-09 19:17:30 följande:

    Tänkte på det där med drömtydning! Jag gissar att det inte är värst lätt generellt, men i den här närmast klassiska videon så kan man lätt dra en enkel slutsats om vad vovven drömmer om! Skrattande


    Lilla vovven då! 🐶 Det var inte svårt att gissa 😂 Egentligen ska den delen av hjärnan som styr musklerna vara vilande när man drömmer, men ibland slår det fel. Det är det som händer när man går i sömnen eller drabbas av sömnparalys. En gång drömde jag att jag åt chokladpraliner och vaknade av att jag kastade in en öronpropp i munnen. Den spottade jag fort ut igen 😅 Blä!
  • Eurydike
    kokosnötmjölk skrev 2022-12-11 23:17:59 följande:

    Det här med att sova på natten verkar inte riktigt vara min grej 🥱 

    Vet att mina mest produktiva timmar är mitt i natten, så allra helst skulle jag vilja vara uppe på nätterna och vara produktiv. Men det fungerar inte med vardagen. Hade seriösa funderingar på att lägga mig och sova direkt när jag kom hem, så att jag kunde vakna framåt 00-01-något och vara uppe på natten. Men allt blev så opraktiskt och komplicerat så jag gav upp den idéen ganska snabbt 🙃 

    Nu bara babblar jag igen ????


    Det är inte min grej heller 😅

    Samma här! Det är därför jag har förvridit mitt dygn så, men det funkar bara eftersom jag har så fria arbetstider. Förstår precis dina tankar! Det kan kännas frustrerande att aldrig få vara produktiv när man är på topp, för då ska man sova. När jag var liten brukade jag fundera på varför man skulle gå upp när man ville sova och sova när man ville vara uppe. Det undrar jag fortfarande 😉 Tyvärr blir det opraktiskt att stanna uppe hela natten, precis som du skriver!

    Här får du babbla hur mycket du vill! Det brukar jag också göra 😊
  • Eurydike
    FredrikLiksom skrev 2022-12-18 19:10:23 följande:

    Tjo!


    Tjo-hopp! 😊 Nu närmar sig jul (och ledighet för många av oss) där vi som inte sover så bra kan passa på att ta igen några timmar här och där. Själv ska jag sova ut ordentligt under julen och sedan ska jag ta i med hårdhandskarna. Jag ska försöka vända på dygnet och bli mer samhällsanpassad. Att vara vaken när alla andra sover har sin charm, men det är en ljusskygg tillvaro. Känner på mig att det kommer bli som att försöka tämja en skenande vildhäst 😂🐎 Men det är ju värt ett försök! Vem vet, jag kanske lyckas. Första utmaningen kommer bli att börja gå upp tidigare 😵 Ser fram emot det. Not.
  • Eurydike
    Anonym (....) skrev 2022-12-19 00:33:17 följande:

    Favoritade denna tråd när den bara var bäbis, men har inte tagit mig för att skriva i den en endaste natt...

    Någon som är vaken nu?

    Jag ligger i sängen, behöver gå upp och borsta tänderna samt släcka innan jag ska sova men gör det av någon anledning inte. Natten är min tid!

    Önskar så förbenat att någon låg bredvid mig och snarkade, då hade det varit enklare att somna. Nu ligger jag bara här- spelar lite på mobilen och funderar över prövningar livet utsatt mig för. Kommer fram till att jag har ganska stor rätt att klaga lite faktiskt. Men gör inte det, stressar istället hjärnan med jobb som måste planeras då jag ska vara ledig lite i jul... Har ett jobb som måste flyta på trots att jag inte är där, det är mitt ansvar!

    Jahopp, blev kanske lite tröttare genom att tömma lite tankar och funderingar här...


    Välkommen till tråden! Här bjuder vi passande nog på småkakan Drömmar till nya medlemmar 🍪 Du räknas som en ny medlem, eftersom du inte har skrivit i tråden förut, även om du har följt den. Jag brukar säga att jag alltid är vaken, men det stämmer ju inte förstås. Däremot känns det så ibland. När jag för en gångs skull sover, drömmer jag ofta mardrömmar. Så har du ett problematiskt förhållande till din sömn, då har du kommit helt rätt och är i gott sällskap 😊 Trots våra sömnsvårigheter lyckas vi hålla humöret uppe och har sedan en tid tillbaka konstaterat att det här är en ovanligt trevlig tråd! Det låter jobbigt med tuffa prövningar i livet och jag känner verkligen med dig, för jag har själv råkat ut för ett och annat. Brukar tänka på ett uttryck jag hörde i en film en gång: Det var tur att jag numrerade fjädrarna, utifall någonting sånt här skulle hända. Så känns det ibland, som att man skulle behöva ha numrerat fjädrarna så att man lätt kan pussla ihop sig själv igen när man sprängs i bitar av livet 🦚 Känner att jag tappade tråden lite på slutet, men önskar dig välkommen och hoppas att du lyckas somna snart!
Svar på tråden Här samlas alla nattugglor!