Inlägg från: Eurydike |Visa alla inlägg
  • Eurydike

    Här samlas alla nattugglor!

    För att avrunda natten med något positivare, så att jag inte är den där glädjedödaren i tråden, så kan jag tala om att jag ska titta på Stolthet och fördom på SVT Play 😊❤️

  • Eurydike


    Hittade det här fågelspåret på vägen hem! Vad kan det vara för någon fågel som har lämnat ett så stort spår efter sig? Kanske en nattuggla? 🤔 Nej, jag har inte ritat det själv! 😅
  • Eurydike


    Här kan ni jämföra storleken med ett vanligt fågelspår! Tycker ni att det här är helt ointressant, så går det såklart bra att skippa detta 😉
  • Eurydike
    FredrikLiksom skrev 2023-01-18 05:51:21 följande:

    Känn dig inte som en glädjedödare även om ämnet är allvarligt. Man behöver få ut sånt här ibland tror jag. 


    Du ska heller inte känna dig självcentrerad. Jag har sett dina inlägg här i tråden och jag tycker att du verkar   vara empatisk och ha ett gott hjärta. På internet verkar det vara ganska ovanligt. Det har säkert också med ditt skrivintresse att göra Också. Du kan uttrycka dig utan att låta dömande eller ifrågasättande. Och att vara nog med det är så klart ett kvitto på omtanke om andra.

    Det är ett privilegium att få ta del av lite av din livshistoria. Jag får känslan av att du vet ditt mål och styr skutan framåt, så jag gissar och hoppas att problemen som du pratar om tynar bort och Slutar uppta ditt sinne. Det brukar ju kännas oöverkomligt när man är inne i det men så är det ju.

    Skuldkänslor och ångest är nog ganska vanligt vid uppbrott, även om jag inte kan veta eftersom jag inte varit med om det på 20+ år. Men det låter som att uppbrottet var bra för er bägge. Även om exet inte fattat än. Det är ju så med förändringar. Det är jobbigt i början men när man tittar tillbaka så ser man att det var en utveckling som bara var av godo. 

    Jag hoppas han snart accepterar status quo så du kan fokusera framåt till 100%.

    Oavsett så finns tråden här för hjälp och stöd så använd den om det behövs. 

    Ha en fin dag!


    Tack för ditt fina svar! Skönt att inte jag heller har gett ett självcentrerat intryck och dessutom verkar ha ett gott hjärta 😊 Ja, jag bryr mig mycket om andra, samtidigt som det är lättast att förstå andra (och vad de går igenom) genom sig själv på något vis. Att man utbyter erfarenheter och hittar likheter och skillnader. Då blir det lätt att man tar upp egna erfarenheter!

    Vad bra att du uppskattade att jag delade med mig av min historia, så du inte känner dig nedtyngd av den. Ja, jag styr nog skutan framåt, bara att det går långsamt och runt i cirklar ibland. Så hoppas jag också att det kommer bli! Att problemen sakta men säkert försvinner ett efter ett.

    Det är det säkert! Skönt att du har sluppit uppleva det på så lång tid, för det är (bland) det värsta som finns. Att lämna någon som vill fortsätta vara tillsammans är riktigt tufft, men jag hoppas att han också inser att det är bäst i längden!

    Fint att tråden finns här att krypa ner i, som en säng med en gosig kudde och ett lagom varmt täcke! 🛌

    Ha en fin kväll! 🌛
  • Eurydike
    fribygg skrev 2023-01-18 18:03:52 följande:

    Vi kan nog utesluta gammal rugguggla iaf;) 


    Är du helt säker på det? Vi får inte dra några förhastade slutsatser 😉 
  • Eurydike
    EmilijaPetrosiunaite skrev 2023-01-18 20:21:33 följande:

    Det är en Pescennia avenarius. Skämt åsido, jag hittade bara på något namn.


    Bra påhittat! Jag tror vi får enas om att det är just en sån. En Pescennia avenarius. En avlägsen släkting till Havsörnen 🦅
  • Eurydike
    fribygg skrev 2023-01-19 22:50:52 följande:
    Du får väl haka på här om det ska kunna bli 666 inlägg? 
    Jag är som en haj, bidar min tid i de mörka vattnen, och sedan slår jag till 🦈
  • Eurydike
    FredrikLiksom skrev 2023-01-19 21:52:24 följande:

    God afton kära internetvänner.

    Idag är jag tacksam för min nyfikenhet och förmågan att kliva utanför min bekvämlighetszon vilket jag tränat mig till så här i 40-årsåldern. Det gör mig stolt.

    Det jag kan förbättra hos mig själv är att sluta klanka ner på mig själv i situationer där jag är osäker. Till exempel: Här har jag säkert tabbat mig! Jag måste acceptera att kunna göra fel. Shit happens Liksom.

    Vad är ni tacksamma för? Och vad har ni för förbättringspotential? Tell me all about it!


    God afton kära du!

    Skönt att du gör dig själv stolt 🤩 Att sluta klanka ner på sig själv borde nog många bli bättre på, samt att inte jämföra sig med andra. Shit happens. Liksom. Är en bra inställning! Är det därför du heter FredrikLiksom? 😉

    Jag är tacksam för att jag har börjat backa i relationer som inte känns bra, oavsett sort. Plus att jag har utveckla en förmåga att tro på mig själv, även om andra tror att jag har fel. Då menar jag inte att jag alltid måste ha rätt, utan att jag har rätt till min upplevelse av saker och ting.

    Förbättringspotentialen som jag har är att jag måste bli bättre på att vara ensam. Att kunna trivas i mitt eget sällskap. Annars behöver jag bli bättre på att fokusera på en sak i taget, istället för på alla saker samtidigt. Brukar likna det vid att försöka jonglera med för många bollar. Tar man in en extra boll, så kan det hända att man tappar allihop.
  • Eurydike
    Fajjer skrev 2023-01-19 23:01:25 följande:

    Ni är söta. Skrattande


    Tack! Det är du med 😊

    Hälsningar från den blåbenade svartkråkan som låtsas att hon är en haj då och då, när inte näbben är på 🐧
  • Eurydike
    fribygg skrev 2023-01-19 22:56:42 följande:

    Du kan ju plaska lite när man bjuder på tillfälle och få upp antalet inlägg något


    Vad säger du nu då? Nu plaskar jag så det står härliga till 🐳
Svar på tråden Här samlas alla nattugglor!