Kalkon
Jaha, nu var frågan hur man tillaga en kalkon, och kalkonen är jätte god att äta.
Så det gör vi då.
Man kan mikra par citroner eller annan citrusfrukt och stoppa in i den, så slipper man problematiken med att värma upp detta.
Men första frågan man ska ställa sig om man ska tillaga hel kalkon, vad är det för smak man vill ha på sin kalkon.
Det finns ju allt ifrån bara salt, till en uppsjö av kryddor.
Personligen om man har bra tillbehör och sås, så skulle jag köra svart och vitpeppar och salt, alternativt cajunkrydda som jag gör själv.
När jag varmröker kalkonben, så är det bara salt och peppar som gäller, men såklart där är smaken det rökta.
Steker jag tex filéer, så är det cajunkryddan som dominerar att användas.
Usch, nu vattnas munnen rejält och prat om en saftigt och god kalkon att tillaga och äta.
Temperatur är viktigt, för går man över så kan det bli lite för torrt, så ha en bra termometer i högsta hugg.
Och hugg in den i en del som tillagas sist, ett tjockt bröst låter som ett bra ställe och enkelt.