Inlägg från: Symetrical |Visa alla inlägg
  • Symetrical

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    skaviblifyra skrev 2022-08-05 12:00:24 följande:

    Tjihoo får hänga i bakgrunden ett tag till. Vul visade foster v8+3 med hjärtaktivitet. Jag är heeelt chockad. Första ma slutade växa 9+2 så vågar inte tro fullt ut än. Kämpa på ni andra!


    Vad underbart! SkrattandeHjärta
  • Symetrical
    Brallans skrev 2022-08-05 12:36:17 följande:

    Måste bara flika in med att jag haft mens nu i FYRA dagar nu, nytt rekord för mig då det knappt varit tre dagar tidigare, varit så sjukt bitter i veckan men nu känner jag för att fira mensen så det tänker jag göra ikväll Skål och ska absolut fortsätta med tabletterna för nu vågar jag inte sluta med dem haha 


    Låter ju fantastiskt att de verkar funka! Måste inhandlas inför nästa cykel! Cool
  • Symetrical
    Brallans skrev 2022-08-05 18:47:50 följande:
    Har ju blivit bättre successivt men just denna cykel blev det väldigt tydligt, btw vi borde väl vara rätt synkade denna cykel? Jag ska ligga från onsdag nästa vecka i några dagar.. haha 
    Tänkte också på det innan! Jag borde ha äl på typ torsdag-fredag, om den nu inte blir uppskjuten pga den höga tempen i början av cykeln.. Obestämd
  • Symetrical
    Minaälsklingar skrev 2022-08-06 20:10:46 följande:

    Hej tjejer.
    Jag fick mensen igår morse när jag gick upp.
    Så nu planerar jag framåt och hoppas på plus denna månaden. 
    Nytt för denna månaden är att jag har börjat med q10 och inositol så nu hoppas jag att det ska hjälpa.
    Funderar på vad som hänt varför det inte vill ta sig denna gången, går nu in på försök nr 8 och förra gången jag blev gravid var det på andra försöket.
    Hur har ni andra haft det vid era tidigare graviditeter, hur lång tid tog det för er att bli gravida?


    Rätta takter! Första barnet tog det sig på femte försöket, andra tog det nästan ett år, men bara sjätte försöket pga galet långa cykler (och ett mf på typ tredje försöket). Tredje barnet var en hoppsan som tog sig på ett oförsiktigt ligg typ 3-4 dagar innan äl, så har med andra ord varit väldigt varierat för min del! Nu är jag inne på sjunde cykeln sen hormonspiraluttaget, men eftersom vi kör mer på blir det så blir det-basis vette tusan om man kan klassa det som regelrätta försök. Gör mitt bästa för att få till åtminstone ett ligg i rättan tid DrömmerFlört
  • Symetrical
    Brallans skrev 2022-08-07 09:39:21 följande:
    Jag har Prell söndag så hyfsat synkade :) en två dagar Max isf.. 
    Wohoooo! Jag tror tidigast fredag för min del. Nu jäklar kör vi! (Tjuvstartade igår Flört)
  • Symetrical
    Brallans skrev 2022-08-07 23:21:40 följande:
    Nice, jag har FF hemma så blir inge tjuvstart för mig alls utan får satsa på äl dagarna direkt :) 

    Aja, det är ju trots allt de som är viktigast! Flört


    Jag började få lite ew igår och idag har det fläskat på betydligt med. Det i kombo med ökade känningar får mig att tro att äl kanske ändå kommer som den ska på torsdag eller fredag Är på semester på Gotland, så inte bästa förutsättningarna för massa hanky panky, men satsar på onsdag eller torsdag i alla fall! {#emotions_dlg.djavulsk}Oskyldig

  • Symetrical
    Loreena1 skrev 2022-08-09 12:22:01 följande:

    Nu står vi i kö för utredning. Jag hoppas att det går snabbt.
    Jag fyllde 39 igår. Det känns så där... Vi började ju försöka när jag fortfarande var 37 så det känns som att tiden rinner iväg.

    Jag försöker hitta tillbaka till andra intressen för att hålla tankarna på annat. Jag har börjat att rida islandshäst och måla akvarell igen. 

    Jag hoppas att det tar sig. Jag vill ju så gärna att min sambo ska få bli pappa. Jag har ju redan två och hade innan jag träffade min sambo ställt in mig på att jag inte skulle ha fler. Men nu när vi försökt och fått ett par missfall så blir längtan stor. 


    Skönt att ni skall få göra en utredning. Känns som att mycket av stressen släpper bara man tar det steget {#emotions_dlg.flower}
  • Symetrical
    Kumquat skrev 2022-08-09 14:28:58 följande:

    Hej gänget, hoppas okej att jag också är med här!

    Är 40 år och hoppas på mitt första barn. Slutade med pillren i januari i år och blev gravid i april som tyvärr slutade i ett MA som upptäcktes vid KUB. Pga min ålder hade jag verkligen inte tagit någonting för givet, men det var ändå en chock och en sorg (förstås). Nu har jag precis fått tillbaka mensen efter skrapning och vi ska börja försöka igen. Vill så himla gärna att det ska gå vägen den här gången och tänkte försöka lite mer aktivt nu och hålla utkik efter ÄL med tester, fixat app etc, vilket vi inte gjorde i våras. Men nu vet jag verkligen hur glad jag blev, så hoppas hoppas hoppas.

    Har väl ingen fråga direkt, vill bara vara med Glad Stort grattis till er som plussat och så håller jag tummarna för alla oss andra!


    Självklart är det okej, du är så välkommen så! Skrattande


    Håller tummarna att det tar sig snabbt igen och att det blir för att stanna då!

  • Symetrical
    Kumquat skrev 2022-08-09 16:43:34 följande:
    Tack! Blev så glad när jag hittade den här tråden, kul att följa fler och få dela pirret också.

    Fick faktiskt hem en termometer igår och tog en temp imorse. Jag är lite dubbel kring den ännu för jag vill egentligen inte att det ska bli en för stor grej eller kännas kravfyllt och jobbigt. Men samtidigt är det rätt kul att lära sig mer om kroppen (hade ingen aning om att man kunde tempa förrän jag började läsa på mer nu i somras). Som allmänt kontrollfreak känns det också på något sätt skönt att kunna "göra något", även om baby making ibland känns mer som magi.

    Har haft appen Flo ett tag men vet inte om den egentligen är en riktig "temp-app" och termometern rekommenderade Ovy som jag laddade ner men spontant inte gillar lika mycket.

    Tempar du?
    Kapar lite här (och tar mig friheten att svara i Brallans ställe Flört att FF 
  • Symetrical

    Hoppsan! Gick iväg för fort xD
    Skulle stå att fertility friend är den absolut tydligaste tempappen, enligt mig. Välkommen till tempträsket! ;P

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida