Inlägg från: Symetrical |Visa alla inlägg
  • Symetrical

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Chelsea84 skrev 2022-04-02 13:24:13 följande:

    Hur går det för er alla? Någon med BIM snart?

    Ska ha mens i morgon eller måndag, tror jag, svårt att veta efter MF i mars. Och hade ingen mens innan det heller då jag gick på minipiller.

    Vill ha ett plus snart, men egentligen vill jag ha en mens innan, så jag vet.

    Men tycker att jag känner mig lite som innan jag plussade i februari..  illamående som kommer o går,stickningar och uppblåst mage. Brösten blir mer o mer ömma, men kan ju lika gärna va menssymptom haha.


    Men vad spännande!!! :D Håller tummarna för att det är något som växer där inne! När tänker du testa?
    Själv har jag äl i skrivande stund, så blir väl bim typ 12-13/3, eftersom jag har ganska kort lutealfas :)
  • Symetrical
    Etaj skrev 2022-04-02 16:06:37 följande:
    Jag plussade för några dagar sedan, hade kemisk graviditet i mars så vågar inte hoppas riktigt än men starka och fina pluss på stickan :)
    håller mina tummar för att du plussar snart igen!
    Stort grattis!
  • Symetrical
    Chelsea84 skrev 2022-04-03 10:43:33 följande:

    Vad tror ni? Ser ni nåt? //

    Är så svagt, så rädd att det slutar i MF  som förra månaden... men ska ta ett nytt om några dagar...


    Jag ser ett tydligt andra streck här, även om det är svagt! Skulle tippa på kemisk graviditet/tidigt mf och det är ju isf bra, eftersom man är mer fertil efter det. Heja maj månad!
  • Symetrical
    Chelsea84 skrev 2022-04-04 08:12:26 följande:
    Ja, nu är jag riktigt förvirrad...blödde igår rann lite men inte mycket, ungefär som när min mens börjar. Men sen har det inte kommit mer..

    Testet kan ju visa positivt från missfallet oxå...fast det sista testet jag tog precis innan mf var svagare än det jag tog igår. 

    Bara att vänta o se, antar jag :)
    Låter ju som att det kan vara en genombrottsblödning.. Skrattande
    Tycker att du bör ta ett nytt test och jämföra om det är starkare eller svagare!
  • Symetrical
    Kiiwii skrev 2022-04-04 13:10:51 följande:

    Jag ser tydligt ett streck iaf, tycker helt klart det ser positivt ut. Med första barnet blödde jag pyttelite i 1-2 dagar precis vid BIM, men bebis blev det :) Spännande väntan... 

    Cd 13 för mig idag, hoppas jag får ägglossning framöver men har inga tecken på det än mer än att det sliter och drar lite kring äggstockarna men det har det gjort av och till flera veckor. Känns som att kroppen jobbar på men inte lyckas ägglossa... Har konstigt nog fått ont i bröstvårtorna som jag brukar ha efter ägglossning, men jag har ju inte ägglossat?! Jaaa, kroppen är ett under. 

    Hur långt är det kvar för er som varit gravida ett tag? Börjar ni vara less på att vara gravid än? :D


    Heja ägget!!! Jag började också få lite ont i bröstvårtorna ett par dagar innan äl den här gången vilket nu efter äl eskalerat totalt! kan knappt nudda dem, vilket är ovanligt för min del xD
    När tror du äl bör vara då? Tar du test och/eller tempar?

  • Symetrical
    Kiiwii skrev 2022-04-04 14:43:29 följande:
    Haha, jaa, kom igen kroppen!

    Jaså du med ont redan innan ägglossning? Jag har aldrig haft det innan ägglossning förut jag heller, kanske ett gott tecken då :)

    Jag har ju lite oregelbunden mens sedan uttag av hormonspiralen, ibland kommer ägglossningen tidigt, ibland sent. Det varierar så jag har ingen aning än om när den tänkt dyka upp. Dock får jag alltid väldigt mkt känningar innan, äl-flytningar, värk i äggstockarna och när ägget sedan släppt är flytningarna helt borta och istället får  jag svinont i bröstvårtorna och kan prick räkna ut dagen då jag får mens. 

    Jag testade förut men behöver inte det, känner så tydligt av när ägglossning sker så jag testar oftast inte med äl-test. Har aldrig tempat. Skulle aldrig komma ihåg det, haha. 

    Det är bara att avvakta för min del och se när kroppen behaga släppa nåt ägg, haha. Men kanske är lite lovande med lite ömma bröstvårtor nu då, kanske det är på gång! 
    Man kan ju alltid hoppas! Typ att kroppen gjorde sig redo för en ev graviditet redan innan ägget värpts ;D

    Jag känner också av min äl extremt tydligt med både massa äggviteflytningar och smärta ca 4-5 dagar innan, vilket sen utmynnar i fällknivsstatus precis innan ägget släpper. Sen är det precis som du beskriver piff borta och huggen går över till lite molande efterdyningar plus vagt illamående i nån dag. Tempar dock också både för att få det bekräftat och ärligt talat för att jag tycker att det är kul :P
  • Symetrical
    Kiiwii skrev 2022-04-04 15:17:45 följande:
    Ja det skulle ju vara för att få det bekräftat jag med skulle tempat, men tror inte jag börjar med det för jag tror jag skulle glömma av det flera dagar, haha. Har kollat med äl-test också och det stämmer såväl in på mina symtom och känningar så jag känner att jag behöver inte lägga pengar på det heller, jag känner kroppen när det väl funkar som den ska, haha. 

    Jag har tagit omtag nu med kosten igen, var ju så "duktig" dec-feb och då funkade menscykeln så himla bra också. Sen blev vi sjuka i covid och sedan dess har jag inte kommit igång med träningen och kosten.

    Inte kul att inte "få" äta vissa saker, men samtidigt känner jag nu att uppenbarligen behöver min kropp och fertilitet att jag faktiskt inte äter en massa bröd och pasta, socker rent allmänt. Så nu har jag varit sockerfri en vecka, bara fortsätta och hoppas det ger bra resultat som tidigare i vintras :)
    Heja dig! :D
  • Symetrical
    Minaälsklingar skrev 2022-04-05 21:08:10 följande:
    Ja man försöker att inte bry sig så mycket men det är ju omöjligt.
    Tack, ja det hoppas jag med.
    Ja jag har 4 pojkar här hemma.
    Sedan min lilla flicka gick bort i v 15 i december månad har vi försökt. Den graviditeten blev på andra försöket, nu känns det som jag aldrig kommer bli gravid, som där har blivit något fel efter förra graviditeten, känns som inte allt står rätt till med kroppen. 
    Är inne på försök nr 4 nu, låter kanske inte så länge men jag var ju inställd på Bebis skulle komma i juni så för mig känns det som evigheter, och man blir ju inte yngre direkt.
    Beklagar lillskruttan. Förstår att det känns tungt, men tror inte att det är något fel på sin kropp. Kanske bara behöver lite tid att återhämta sig..? Hur gamla är dina pojkar? Jag har tre här hemma, 9 år, 5,5 år och 3,5 år. Vill så gärna ha en fyra och har äntligen fått med mig mannen något sånär (han var nöjd efter två xD) så får se om det blir något här framöver. Cykeln verkar i alla fall vara något sånär på banan igen efter uttag av hormonspiralen i februari
  • Symetrical
    Kiiwii skrev 2022-04-06 15:27:39 följande:
    Men då är det spännande nedräkning för dig nu då :D Håller tummarna!!!
    Tack för tumhållandet! Hur går det för dig? Några äl-symptom än? :P
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida