Inlägg från: DidoAeneis |Visa alla inlägg
  • DidoAeneis

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    EFW skrev 2024-07-06 06:57:53 följande:

    Haha Tack fina du! 
    Man får vara olika det är ju helt ok 😊 Jag har bara efter många livsläxor lärt mig att om jag vill må bra så är det upp till mig att skapa de förutsättningar som behövs för att vara glad och lycklig. ❤️


    Ja, det låter klokt. Har kanske inte haft tillräckligt många livsläxor 😅 
  • DidoAeneis
    Anonym (Längtan efter barn nr 2) skrev 2024-07-06 19:02:35 följande:

    Typiskt. Testade idag igen. DPO10. negativt. Har fått plus tidigare på dag 10 och 11. 
    Jag vet inte hur jag ska kämpa mig igenom fler negativa test. 


    Fan, vad tråkigt. Nej, jag vet de negativa testerna är så jävla...själsdödande. Allt hopp som byggts upp under en månads tid bara pyser ur en. Ska man gråta eller är det liksom för futtigt för det? Det brukar alltid komma nån liten tår hos mig. Sen repar jag mig ofta rätt snabbt och tar nya tag. Trots att det känns helt omöjligt när jag möts av det där negativa testet.
  • DidoAeneis

    Äl+10 idag. Hade kanske tänkt testa imorgon. Men det vänder sig fan i magen av tanken på negativt test. Det borde ju bli negativt med tanke på alla mina hälsoproblem efter äl denna månad. Testar väl när jag får feeling. Usch.

  • DidoAeneis
    Alvedon83 skrev 2024-07-07 18:59:45 följande:
    Håller tummarna för ett plus👍 ibland kommer det ju när man minst anar det.
    Haha ja. Som en trissvinst. Plötsligt händer det.
  • DidoAeneis

    Alltså scratch that, verkligen. Uvin börjar komma tillbaka idag, dag 4 av 5 av den andra antibiotikakuren... Helt sjukt. Trissvinst var ordet 😅 Nu kan jag bara skratta åt eländet.

  • DidoAeneis

    Hatar att ta morgontest för då sover jag så dåligt, så jag kissade vid 5 utan att testa. Men lätt att hålla sig med uvi? Nej. Så jag testade klockan 7, när jag hållit mig två timmar. Positivt. Herregud... Ska rodda med vårdcentralen idag och se vad vi kan göra åt min uvi. De tog iaf odling i torsdags, och svaret kommer idag.

  • DidoAeneis

    Tack! Försöker tänka positivt, om embryot ville fästa trots allt det har utsatts för nu, så kanske det är ett starkt ett 🙏

    Men känns inget kul att ff gå med uvi. Vc tyckte dessutom att jag skulle avvakta! Jag gick motvilligt med på det, men trängningarna fortsätter, så jag drar till kvällsjouren ikväll. Lite "skönt" ändå att ha ett problem att lösa, så man blir lite distraherad från oron som uppstår direkt vid plus numera 😅

  • DidoAeneis
    Anonym (An) skrev 2024-07-08 12:56:13 följande:
    En gång hade jag en överjävlig uvi med blod i urinen och såklart på kvällen, det var dessutom innan man kunde kontakta läkare online. Ingen tranbärsjuice hade vi hemma heller men dock hemgjord lingondricka. Jag bälgade i mig hela natten och på dagen efter när jag fick en akut läkartid hade det nog gjort nytta för inget hittade dem. Ett litet tips bara :)
    Ja, jag testade med mängder av tranbärsdricka i början. Men så fick jag nån biverkning och blev asdålig i magen!!! Så då kom det av sig 🙈 Vi får se vad VC hittar. Är mest orolig att jag ska behöva ta nån antibiotika som inte är fostervänlig... Eller att de inte ska hitta felet.
  • DidoAeneis
    Anonym (Hm) skrev 2024-07-08 15:39:08 följande:
    Grattis! Håller tummarna att det är denna gången det händer! Tror inte du behöver vara allt för bekymrad över uvi och antibiotika, det är ändå vanligt med uvi under gravidite och väldigt många antibiotika anses säkra under graviditetet. 
    Ja, hoppas det går bra ändå!
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida