Inlägg från: Anonym (Längtan efter barn nr 2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)

    För oss 35+ som försöker bli gravida



    ???? 
    baserat på tidigare cykler så tänkte jag att det var lika bra att börja testa ÄL nu. På CD11. Tro på fan att jag får två ganska lika starka streck på stickan. Tog en CB rosa också för att dubbelkolla. Glad gubbe! 

    Känns märkligt att kroppen skulle vara igång redan. Men om hCG har sjunkit snabbt så kanske det inte är helt osannolikt. 


    det var ju glädjande iaf! 

  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)
    Symetrical skrev 2024-05-28 18:47:53 följande:
    Vill inte vara en partypooper, men om du fortfarande har hcg i kroppen (har för mig att du hade 160 sist du kollade) kan ältestet ge utslag pga det. Eller har du tagit andra ältest som varit svagare föregående dagar? 
    Men känns det som att äl är på g och du har fertilt sekret är det ju bara att tuta och köra! 😜

    Tanken slog mig precis efter jag skrev här 🤦🏻?♀️ 
    Får leva på hoppet och se vad temperaturen talar om om ett par dagar. 🤒 

    Till mig sa gyn på sjukhuset att mitt hcg bör minska med 50% per två dagar. Det gick från 360 till 160 på två dagar. Torsdag till Lördag. Djunker det 50% från lördag så bör det varit 80 igår och kanske nere på 50-60 idag. hade en liknande sänkning förra missfallet. det gick ganska snabbt. Det kan så klart vara helt annorlunda den här gången. 


    Visst kan man få ägglossning först när hCG är nere under 50? Någon som har koll? 


    Efter förra missfallet började jag också testa dag 11, LH var då negativt. Och fick då positivt LH dag 15 och bekräftat med temp dag 17. 


    Vilken tur att man loggar allt i Fertility Friend 😂

    Jag har inte tagit ÄL-test tidigare så jag har ingen referens, men tänkte kolla kommande dagar så får jag se vad som händer. hoppas på starkare ÄL-test 🙏 . 


     

  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)
    DidoAeneis skrev 2024-05-28 19:49:42 följande:
    Jag känner verkligen det det där med liggverkstan... Min partner blir lite pressad, jag hade hoppats att vi skulle kunna skoja lite om det och ha kul, men nu känns det mest ångestladdat från mitt håll för att jag vet att han inte tycker att det är så kul. Vill inte att tvinga honom att prestera om han är pressad liksom, men samtidigt vill vi ju båda ha barn, så...då är det ett nödvändigt ont att ligga i lite extra några dagar i månaden. Men vi försöker njuta av varandra så gott vi kan de andra perioderna och bibehålla ett avslappnat förhållande till sex för att det inte ska låsa sig ännu mer. Men fan alltså... Det är icke lätt!

    WORD! 


    det är ångestladdat för mig också. Räcker med en gång så tänker jag ?undrar om det tog sig så vi kanske slipper ligga mer den här månaden? 🤦🏻?♀️🤦🏻?♀️🤦🏻?♀️🤦🏻?♀️

  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)
    Sand13 skrev 2024-05-29 01:18:21 följande:
    Det är lugnt :) vi varför ändå till ICSU nu. Men vi försöker tills desstills iaf.
    Håller tummarn För er ❤️ 
    hur lång är väntetiden för ICSU? 
  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)
    EFW skrev 2024-05-29 06:36:03 följande:

    Tänkte hålla er uppdaterade vad som händer här 😊 Jar inte varit så aktiv det sista men beklagar verkligen till er som fått missfall, fint att se att ni är på banan igen ❤️ och grattis ni som plussat!! 🥰

    Jag ska nu göra min tredje insättning nästa vecka, var på gyn i går och allt såg fint ut. Slemhinnan var fin och en ledande äggblåsa som var snitt 18 mm. Har tagit min trigger spruta så att kleniken enkelt kan räkna ut när pyret ska sättas in.

    Jag hoppades och trodde på att vi skulle bli gravida ganska snabbt då jag fått barn innan och aldrig haft problem. Har aldrig ens haft missfall. Men hittills har inget embryo velat stanna. Hoppas på tredje gången gilt nu då! 😊 


    Lycka till med tredje försöket. Hoppas verkligen att det vill stanna ❤️ 
  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)

    det var nog tyvärr jag som hade fel. Dagens ÄL-test var mycket svagare. Så jag får avvakta några dagar och se om det blir starkare igen. 

  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)


    Cocachins skrev 2024-05-29 09:44:24 följande:

     


    Längtan efter barn nr 2: Lurigt med äl, jag hade också en lurig äl efter missfall. Fick utslag fast än ägget inte lossnade och sen utslag och äl igen en vecka senare. Tempar du? 


     


    Ja precis det kan bli lite hur som helst har jag förstått.Jag tempar. lägger in min tempkarta efter förra missfallet och den nuvarande. Får se om det blir någolunda liknande med ÄL lite senare. La in mitt negativa test idag men FF tycker ändå att jag är fertil. Fortsätter testa ÄL kommande dagar. 


    Jag är så tacksam för den här gruppen. ❤️ tack för att ni finns och för att vi kan peppa varandra. 

  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)
    Bunny s skrev 2024-05-29 11:03:40 följande:
    Tack för fina ord och jag håller med 🥰

    Om jag förstår rätt så är du på dag 12 idag men hade möjligen äl igår? 
    Ja precis. CD 13 idag men då ÄL-testerna blir svagare och ingen tempökning än så är det nog hCG som gett utslag. Jag fortsätter testa för att inte missa ägglossningen. Borde komma igång snart tycker jag 😬
  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)


    Suck! 


    Trodde strecket skulle fadea ut helt. Men det händer ju inget. Och ingen tempökning. 


    ser det starkare ut nu igen? CD14 idag. 

  • Anonym (Längtan efter barn nr 2)


    Nu verkar NC fundera över om det faktiskt var ÄL härom dagen. FF verkar lite mer förvirrad. 


     

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida