• Brallans

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Cocachins skrev 2023-03-10 23:42:35 följande:
    Brallans vid vilken temp brukar din skiljelinje gå före respektive efter äl? Kan kan det hjälpa dig att avgöra. Jag vill ju gärna gå på det pos äl testet och rösta för att du ändå hade äl där FF satt ut. Men jag förstår tempen förvirrat dig. Svårt att veta..
    Den stämmer med in på om jag behåller det pos äl testen och äl får ligga kvar på CD12 faktiskt, ja ett pos äl test är ju inget man bara skojar bort 😆

    Dock så känns det mer logiskt att jag har denna temp på äl+9 än äl+5. 

    blir ju inte mer eller mindre gravid av att flytta äl datum ändå 😂
  • Brallans

     


    Maymom, Hannis och Malin ja jag hoppas så att detta är guldägget som kanske äntligen landat hos mig, får se om den dimper imorn. 

  • Brallans
    Cocachins skrev 2023-03-11 17:41:58 följande:

    Brallans haha nää precis pos äl test är inget att skoja om Haha. Tänker att typ ivf klinikerna etc kör ju rätt benhårt på insemination inom typ ett dygn från pos äl test så statistiskt ska nog äl släppa nära inpå inom iaf två dygn. Men jag ser ju också din temp.., är den vaginal? Då borde den ju ändå vara rätt tillförlitlig även om kan hoppa lite. Din graf ser riktigt lovande ut hur som helst. Vilken cd testar du? ;) Har du testa tidigt test hemma? 


    Min graf börjar också se riktigt spännande ut. Är ju bara tredje månaden jag tempar, men den skiljer sig lite från två föregående, förut har tempen gått upp men sen hoppat upp och ner, nu har den legat stabilt uppe i tre dagar. 


     


    Nej jag tempar oralt 😃 jag har ju äl+10 som domedag då den brukar dippa då jag inte är gravid men nu vet jag ju inte riktigt vart jag är men tänker att jag nog tar ett test på måndag om tempen är hög för har ett gäng med testa tidigt hemma som jag kan slösa på 😆

    Ja visst är det kul när man har några tidigare månader och kunna jämföra skillnaden, man ser ju mönster och kan analysera som en galning.. jag roar mig ofta med att göra overlay på tidigare månader för att jämföra.. 

    Langa gärna grafen 😃
  • Brallans
    Cocachins skrev 2023-03-11 22:14:57 följande:
    Langar den igen :)

    Måste missat den helt tidigare 😆

    Din graf ser ju väldigt fin ut, hur var dagens temp? 

  • Brallans
    Cocachins skrev 2023-03-12 08:13:00 följande:

    Dagens temp var också 36.9 så otroligt stabilt ligger den där. Hur var din temp idag? 

    Eftersom du tempar oralt så tänker jag att det är ännu mer imponerande att din temp ligger så högt nu, iaf min orala temp ligger lite lägre.

    Känner du några symtom? 


    Ja min låg på samma som igår med på 37, ja min temp har varit hyfsat jämn de månaderna jag fått missfall men inte alls så här jämn och hög?

    Vi har ett par spännande dagar framför oss helt klart 😃

    Har mått lite märkligt samt brösten som varit lite känsliga men är ju uppe och åker skidor så kan lika gärna vara att man är helt slutkört av alla timmar i backen 😆 

  • Brallans
    Vet ju inte riktigt vart jag är men idag dök tempen, får se vad den visar framöver men tills idag så var det helt klart min snyggaste graf 😆
     
  • Brallans
    Cocachins skrev 2023-03-13 09:24:57 följande:
    Det är lite lustigt hur lika våra grafer är Brallans. Du kör inget testa tidigt idag utan avvaktar lite till? 36.8 är ju ändå fortfarande högt tänker jag :) Själv testar jag tidigast imorgon men annars vore det kanske mer rimligt att minst vänta till ons för så är jag på äl+10 iaf. Extra mycket nagelbitare för dig då osäkerheten kring vilken dag du är på finns. Håller tummarna så!!!
    Ja faktiskt, kul ju :) 

    Nej hade tänkt testa idag men glömde helt bort det då jag var som en zombie imorse då dottern varit uppe och kräkts inatt så blev inte så många timmar sömn haha 

    Jag är ju helt klart för att testa loss så frågar du mig så säger jag testa på hur mkt du vill det är ju därför man har alla jäkla tester men jag brukar vänta till äl+10 då det känns så tidigt annars.

    Har du några känningar?

    Ja det det verkligen, den där jäkla tiden får utvisa ;) 
     
  • Brallans
    MalinJ, Känner så med dig men hoppas att det går över snart {#emotions_dlg.flower}

    Symetrical, Haha ja man famlar lite i blindo men är tempen uppe igen imorn så börjar jag mitt testrace så helt klart, något skoj måste man ju ha på vägen :) 

    Snorfröken, hoppas tiden går snabbt och ni prickar in det bra så kan jag heja på dig och de andra sen när jag är på avbrytarbänken :) 
  • Brallans
    Symetrical skrev 2023-03-14 07:05:25 följande:
    Heja ägget!! 🥳 Hur långt efter äl är du?

    Själv är jag på äl +5, men känns som att jag har ganska lågt progesteron även denna cykel. Tempen håller sig ganska lågt för att vara mig och jag är inte sådär frusen som jag jämt blir efter äl 🤔
    Aja, tiden får väl utvisa som vanligt 😝
    Blir lutealfasen lika kort som förra månaden är bim redan på fredag.. 

    Nu är du lite negativ tycker jag 😆 håller tummarna stenhårt! 
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida