• Brallans

    För oss 35+ som försöker bli gravida

     


    Symetrical 


    Ja sjukt skumt, aldrig hänt. Tog ett test i fredags som va ganska svagt sen tog jag inget i lördags och dagens var med svagt men har fortf w flytningar.. får blir en rond till idag helt enkelt. 


    Hade jag inte vart hos gyn som visade ett ägg som va på G hade jag tänkt att jag har en äl fri cykel men det borde jag ju inte ha.. hmm vad jag kliar mig i huvet! 

    Hannisskönt att det avtagit håller så
    tummarna att du får ett fint stort plus! 

  • Brallans
    Hannis1983 skrev 2023-03-05 13:55:12 följande:

    jag blöder ingenting och har inte ont så det kanske finns lite hopp ändå. Hade ändå druckit massa vatten innan och kissat en timma innan så kanske inte är helt kört ändå. Jag ska ringa läkaren imorgon får vi se. Är bara i vecka 4+2 så en blödning är tydligen väldigt vanlig


    köpte du något mer test så du kan kolla imorgon bitti Alt när du hållit dig lite mer! 


    Håller tummarna så för dig att det är en ofarlig blödning! 

  • Brallans
    Lojsan DN skrev 2023-03-05 12:36:06 följande:
    Ja när man får den känslan, vet man att det är skört. 

    Det är ju bara att brottas på och hoppas att kroppen släpper ägget snart. 
    Har du tagit något mer test i dag? 

    Ja en temp är ju ingen temp brukar jag resonera ju, fortsätter hålla tummarna att den hoppar uppåt igen. :) 

    testet idag va ännu svagare än det i fredags, tog dock inget igår eftersom jag tänkte att det var över och förbi liksom 😆

    Kanske ett ruttet ägg som gav upp redan innan start 😬

  • Brallans
    Symetrical skrev 2023-03-06 06:38:01 följande:

    Jag är också generellt en positiv person Snorkfröken, men ibland känner man ändå bara bläää 😝 Dock är jag glad för min förmåga att plocka upp mig själv fort ur den där gropen 🕳️ 😉

    Trist Hannis, men glad att du inte känner för att ge upp än! Även om det nu blir mf vill ju din kropp uppenbarligen bli gravid, så kommer förhoppningsvis gå snabbt igen ✊🏼❤️

    Att testet inte bara kan visa positivt, Lojsan! 😆 Din graf är ju superfin! 👌🏼
    Jag är på cd 12 idag. Började få ew och mer känningar igår. Relativt svagt ältest idag dock, så skulle tippa på äl tidigast om 2-3 dagar.

    Hur ligger landet hos dig idag Bralls? Blev det en omgång igår? 😉


    Yes temp upp till 36,7 och vi fick till det igår, men undrar vad tusan som hände sjukt långdragen äl men hoppas det nu är överstökat... får helt klart vara nöjd med liggen i onsdags och söndags. 
  • Brallans
    Maymom skrev 2023-03-06 06:45:14 följande:
    Tog tyvärr ingen temp igår då jag sov jättedåligt och mådde dåligt i lördags. Igår kväll var tempen 35.99, vet att det inte kan jämföras med basaltemp men var ju väldigt lågt för att vara en kvällstemp.
    Men nu blir det ju sjukt spännande för dig nästkommande dagar.. heja heja. 
    Lojsan DN skrev 2023-03-06 05:50:05 följande:

    I dag steg tempen igen, men inget plus på stickan. 


     


    Din graf är ju superfin! tycker du kunde fått ett plus nu faktiskt. 
  • Brallans
    MalinJ skrev 2023-03-06 07:01:57 följande:

    Jag förväntade mig låg temp och mens för igår kväll så började jag känna mensvärk och det blev lite mer flöde så att säga men färgen skiftar mellan rosa och rött, mer åt det rosa hållet.

    Vaknar och min temp har stigit, knappt mens men jag känner mensvärken och det är inte längre spottings lr mellanblödning det är jag 100 på men mensen ser så konstig ut 🙈
    Den är fortfarande rosa aktig, med andra ord det är inte rent mensblod som jag är van och se men jag borde väl regga det som mens iaf? 


    Mwnsvärken har ju varit mensvärk men den har varit så rejäl och lite annorlunda också. Kan det vara för att den är konstig i färgen? 🙈😂 


    Men va skumt, min temp kan hoppa ganska mkt när jag väl fått mens men det låter ju mer som du har spottning och inte fått mensen ännu. 

    Har inget vettigt att komma med. 
  • Brallans
    Maymom skrev 2023-03-06 08:00:56 följande:
    Tack!
    skönt att din ÄL kom och att ni fick in ett ligg till!
    hade varit segt om den uteblev. 
    Ja nu när ändå gyn såg en fin äggblåsa som skulle släppa inom kort så tycker jag att den borde gjort det annars hade jag garanterat tänkt en äl fri cykel, jaja den där jäkla tiden osv får väl utvisa. 
  • Brallans
    Hannis1983 skrev 2023-03-06 08:06:55 följande:

    Brallans: HejA heja ♥️


    Hur mår du idag? {#emotions_dlg.flower}
  • Brallans
    Hannis1983 skrev 2023-03-06 08:30:51 följande:

    Brallans: Har brutit ihop så många gånger men nu känner jag mig ändå lugn. Ska ringa till en privat läkare här nu 8:30 vet inte om det finns någon hjälp att få i min ålder, men tänker att det är värt ett försök, vill också ha koll på att allt kommer ut. Men jag försöker fokusera på att jag blev gravid inte det som händer nu. Då borde jag kunna bli det igen. Vi har inte ekonomiska möjligheter att ta hjälp då jag fyller 40 snart så är det ju inget landstinget gör något med Så det är bara hoppas på naturlig väg. 


    Jag förstår det och man måste få göra det oavsett vad utgången blir Hjärta

    Jag var hos en privat gyn och fick fin hjälp och han tyckte inte alls jag skulle slänga in handduken, jag är ju 40 år så hade räknat med att jag skulle vara mumifierad där inne och att det var kört.. tror absolut inte att det är försent men det kan ju vara små justeringar som man behöver göra ex med hjälp av någon medicin el något för att det ska gå vägen. 

    Det är också bra att du kan bli gravid och om det skulle vara missfall så sägs det ju att man lättare blir gravid igen och att det då oftast går vägen, men håller tummarna att det är en ofarlig vanlig blödning kring mens helt enkelt. 

    Stor kram 
  • Brallans
    Hannis1983 skrev 2023-03-06 09:33:50 följande:

     


    Haha jag känner lite så också, då är vi lika gamla? Jag fyller 40 i sommar. Jag fick en tid hos vår enda privata gynekolog idag 10:15. Ja det där stämde på mig sist fick visserligen ett MA då som avstannat i vecka 6 började blöda vecka 11 månaden efter var jag gravid med min yngsta. Jag fokuserar på att jag var gravid även om det var en kemisk graviditet så såg jag att det ändå räknas som en graviditet. 
    Tar du någon medicin nu för att öka chanserna?

    stor kram tillbaka till dig!


    Jag blir 41 år i sommar så är ett år äldre :) 

    Toppen att du fick tid så snabbt, hoppas på bra besked för dig! 

    Jag ogillar ordet kemiskt graviditet, tycker att antingen är man gravid eller inte men som du säger det ska man ta som något positivt att man kan blir gravid så väljer jag att tänka efter alla mina turer när jag känner att jag inte orkar mer. 

    Jag fick TrioBe utskrivet av gyn när jag var där, han nämnde något om en studie kring B12 brist och återkommande missfall mm mm så det var värt att testa, sen om/när jag blir gravid igen så ska jag får Trombyl utskrivet och börja ta direkt. 
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida