Inlägg från: H0nd3ndär |Visa alla inlägg
  • H0nd3ndär

    Vad tror ni? Har äl varit eller riskerar jag en äl-lös cykel denna månad? Om äl varit så säger symptomen äl+3.

  • H0nd3ndär

    Hur går de för er andra idag?

    Själv fick jag äntligen äl utsatt. Så är på äl+4 idag. Så nu väntan... Lätt molvärk sedan igår som kommer och går. Hoppas det inte betyder att mensen kommer tidigare denna cykel!

  • H0nd3ndär

    Grattis på födelsedagen Brallans! Men tråk att dagens temp är låg. Hoppas den skjuter i höjden imorgon igen!

  • H0nd3ndär

    Här talar tyvärr det mesta för att mensen kommer till helgen. Ilsk. Har redan velat slänga ut karln ett par ggr idag vilket är ett typiskt obra tecken... kurvan är inte heller den någe spännande. Trist.



  • H0nd3ndär

    Lilleplutt2022. Det vanliga innan mens. Humörväxlingar, lätt illamående som kommer och går, lite mer upprörd och svullen i magen, molvärk av och till, lite vassare luktsinne. Och säkert något jag missat. För mig innan-mens-symptom. Dock borde mensen inte dyka upp förrn lör-sön. Så stackars make fram till dess... haha Död

  • H0nd3ndär

    Grattis Rosahimmel86! Håller tummarna att det blir allt starkare!

    Spännande kurva Lilleplutt2022! Håller tummarna för att det resulterar i ett plus närmsta dagarna! Är precis som Brallans nyfiken på när du planerar att testa?

    Loreena1. Skulle tro att äl sker inom de närmsta dagarna. Idag, imorgon, eller i övermorgon. Så mys på Glad De där lodräta linjerna dyker upp först efter att äl varit. Linjen markerar mest sannolik dag för äl.

  • H0nd3ndär

    Här händer inte så mycket. Väntar mens lör eller sön. Hoppas inte den kommer innan dess! Har inga större förhoppningar på att det skulle ha tagit sig.



  • H0nd3ndär

    Mens här idag. Började redan lite igår. Men några droppar bara med timmar emellan och hade lätt klarat mig med trosskydd. Jag som annars aldrig har spottings. Sedan inatt drog blodbadet igång. Sätter dagen idag som cd1. Drygt men kändes verkligen inte som att det tagit sig denna månaden. PMSen vart alldeles för uttalad. Tempen sjönk först nu på morgonen också...

    Håller tummarna för er andra! Och så hoppas jag att försök 6 (3e amningsfria) resulterar i bebis! En aprilbebis vore inte så fel det heller! Solig

  • H0nd3ndär

    Här dippar inte alltid tempen innan mens. Ibland är tempen hög på morgonen och så börjar jag ändå blöda under dagen. Ibland dippar den samma morgon som jag upptäcker mensen. Så för mig tror jag det rör sig max om timmar från att tempen sjunker till mens. Mensen i sig kan dyka upp när som på dygnet. Min cykel är dock fortfarande lite skum. Yngsta barnet är 1 år och är inne på cykel 6 sedan hon föddes.

    Håller tummarna för hög temp även imorgon Lilleplutt2022 och ett plus! 

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida