• Kiiwii

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    skaviblifyra skrev 2022-02-15 13:57:28 följande:
    Ingen mer rosa flytning. Inte lika mkt mensvärk men massa illamående urk. Men antar pos  // Glad
    Låter ju minst sagt positivt Hoppas det håller i sig.
  • Kiiwii
    Hoppas 2012 skrev 2022-02-15 14:04:18 följande:

    Nån som ser nått? Bim-5


    Jag försöker men det inget tyvärr. Men BIM-5 allt kan hända, mkt tidigt än
  • Kiiwii
    Kiiwii skrev 2022-02-15 14:31:29 följande:
    Jag försöker men det inget tyvärr. Men BIM-5 allt kan hända, mkt tidigt än
    Ser inget mena jag?
  • Kiiwii
    Hoppas 2012 skrev 2022-02-16 09:28:04 följande:
    Bim-4, jag gissar jag griper efter halmstrå men roligt att spekulera med er :)
    Någon som ser nått? Samma bild med o utan pil.
    Jag ser Håller tummarna att det ökar i styrka. 
  • Kiiwii
    MariaNathalie skrev 2022-02-18 12:19:05 följande:

    Cd 12 idag och O på ägglossningstestet 
    någon som är otålig. Jajemen. 
    hoppas blinkande gubben börjar imorgon. 


    Jag är också på cd 12 men inte nära nån ägglossning än. Typiskt. Hade ÄL den här dagen förra cykeln så nu är jag sur på kroppen, haha. Hoppas det kommer igång snart.

    Kul att få läsa hur ni preggos har det
  • Kiiwii
    MariaNathalie skrev 2022-02-18 17:47:46 följande:
    ja man önskar ju att det va dags i helgen 
    hur lång cykel har du?
    Förut hade jag 28 dagars cykel, efter hormonspiralen har den varit oregelbunden och rätt lång, men senaste månaderna har den legat kring 32-35 dagar, och nån gång 28 dagar. Har just haft covid och fen månaden jag tog vaccinet blev ÄL en vecka senare så kanske covid fuckar upp cykeln lite även denna gång? Hört många som fått lite senare ÄL av covid och covidvaccinet men man vet ju inte. Jag bara hoppas att den inte blir så den denna gång
  • Kiiwii
    pandarinen skrev 2022-02-19 22:46:40 följande:
    Jag har varit dum och inte noterat mina flytningar tidigare. Men nu har jag som lite halare, slemmiga flytningar som även syns, åker med ner längs toaletten efter jag kissat. Får man det under äl eller efter eller innan mens? Det är inte ovanligt för jag får dessa varje månad men minns inte när i cykeln. Ska försöka förföra maken imorgon... .
      
    ÄL flytningar är slemmiga och hala, nästan som rå äggvita typ. Man får dem före och under ÄL. De brukar försvinna när ÄL är förbi :)
  • Kiiwii
    pandarinen skrev 2022-02-23 20:27:58 följande:

    ja jag pallar inte det här längre mår så psykoslt dåligt och stressen att man måste få till det på viss tid/dag. Och min man mår också dåligt och kan inte genomföra samlag med mig när vi båda är så här strrssade. 15 månader är olidlig tid med besvikelse, stress å påfrestelse....
    Och nu känner jah verkligen av min äl ikväll med molnande värk så imorgon är det säkert över och ja, vi fick inte tilö någon chans. Så lefsen, klarar inte av att jobba, klarar inte av att leva för all denna stress runt detta  


    Här är kanske det bästa att faktiskt sluta använda tester och analysera kroppen hela tiden. Lev, njut av livet och tvinga dig själv att släppa dessa tankar som verkar äta upp dig och all din livslust. Bebis kan bli till ändå :) Uppenbarligen blir det inte mer bebis av att man ska försöka ha fullständig kontroll på kroppen och vad som händer och sker i kroppen. Det får dig att må dåligt så gör dig själv en tjänst och undvik att göra det som får dig att må dåligt. Lägg fokus på dig och din familj och gör sånt som får dig glad och som får dig att må bra :)

  • Kiiwii

    Vi med körde aldrig med test och sånt med de två barn vi redan har, jag kände av ÄL i kroppen och brukade se till att ha sex däromkring. Min man hade som Pandy13 skriver om sin man inte heller någon aning om jag hade ÄL eller inte, bara jag som anade att jag var i min fertila period pga flytningar och molvärk kring äggstockarna.

    Men nu jädrar på cd 18 har jag fått ÄL-flytningar och det värker kring äggstockarna så nu ska jag lura omkull maken ;) inte så svårt, haha. 

  • Kiiwii

    Läst ikapp lite, jag har haft fullt upp och inte hunnit med att tänka på bebisverkstad :) 

    Håller tummarna för er som väntar på BIM eller ÄL, spännande tider :)


    Själv vet jag inte hur det står till för egen del, haha. Har jag haft ÄL? Är ÄL på gång? Min cykel verkar strula denna månad, hade covid för typ 3 veckor sedan och funderar på om det spelar in att min kropp inte ter sig som den brukar. Vad göra? bara vänta och se? 

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida